Προς το περιεχόμενο

Δεν bootαρει το macbookpro

msett

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες.είμαι χρήστης

mac εδώ και 7 χρόνια και πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο προβλημα!βάζω το macbookpro (2010) για φόρτιση φορτίζει κανονικά μα όταν πηγαίνω να το ανοίξω ακούγεται ένας παρατεταμένος θόρυβος( μπιπ μπιπ μπιπ ) λειτουργεί το ανεμιστηρακι κανονικά αλλά δεν λειτουργεί τίποτα άλλο !Επισης άλλαξα μπαταρία και κάνει το ίδιο ..ο φορτιστής δεν έχει πρόβλημα και έκανα και reset smc!Αν μπορείτε να βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βγάλε τις μνήμες και ξανα-βάλτες. Μιας που θα το ανοίξεις ρίξε και ένα καθάρισμα για τυχόν σκόνες.

Δε χρειάζεται να ανοίγεις 3 φορές το ίδιο θέμα. Το βλέπουμε ότι έχει μη διαβασμένο post.

Ναι την τρίτη περίπτωση efi rom!γιατί να αλλάξω μνήμες ;και η μπαταρία είναι αυθεντική και συμβατή με το μοντέλο μου Α1278(110 ευρω)

Οκ. Δεν ξέρω αν πιάνουν τα χέρια σου αλλά αν έχει το DVD drive πάνω ,βγάλε το καλώδιο του, που συνδέεται με την μητρική και δοκίμασε να Μπουταρεις χωρίς DVD . Αν και φένεται πιο είναι ,δες στο google πως αλλάζουν DVD drive.

Δεν είμαι άσχετος ξέρω πέντε πράγματα !το έκανα κ αυτό αλλά πάλι τα ίδια!εάν δεν γνωρίζεις μπορείς να το πεις δεν χρειάζεται να λες ένα ένα μήπως αυτό μήπως το άλλο !ευχαριστώ πάντως

Το μόνο που ξέρω είναι αυτά που λες. Για να γίνει corrupt η rom , τότε η μητρική έχει πρόβλημα. Αλλά για αν αποκλείσουμε και όλα τα υπόλοιπα που μπορούν να την επηρεάζουν, ο μόνος τρόπος είναι να τα από συνδέσουμε.

Δεν υπάρχει πάντα μια έτοιμη διάγνωση. Από DVD drive χαλασμένο έχω δει Mac mini να μην ξεκινάει ή να κολλάει.

Για να σου πει κάποιος ότι ξέρει και φταίει η μητρική χωρίς να την έχει μπροστά του, θα πρέπει και αυτός να αποκλείσει κάποια ενδεχόμενα. Δεν υπάρχει μόνο μια απάντηση για ένα πρόβλημα.....

• Like 1

Πόσα άλλα ρε φίλε;έχω το τελευταίο mac pro ένα imac 2016 και το χαλασμένο μου macbook pro !Σήμερα κιόλας στάλθηκε για επισκευή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...