Vassilis_24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπέρα.Σε λάπτοπ macbook pro του 2009, ξαφνικά χωρίς λόγο, δεν ανταποκρίνεται το πληκτρολόγιό του.Το trackpad λειτουργεί κανονικά, ενώ κι εξωτερικό keyboard που συνέδεσα επίσης λειτουργεί κανονικά.Υπάρχει κάτι που πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω από μόνος μου;Να υπάρχει κάποιο αίτιο για το ξαφνικό αυτό πάγωμα;Το άνοιξα και το καθάρισα, αλλά προφανώς δεν έφταιγε αυτό...
atheatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το καλωδιο του πληκτρολογίου δες αν είναι καλά στην θέση του.Καλο είναι να βγάλεις την μπαταρία να δουλέψεις πιο άνετα...
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το καλωδιο του πληκτρολογίου δες αν είναι καλά στην θέση του.Καλο είναι να βγάλεις την μπαταρία να δουλέψεις πιο άνετα... Aπό όσο κοίταξα, καλά μου φάνηκαν όλα τα καλώδια, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ποιο απ'όλα ήταν του πληκτρολογίου...
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Βραχηκε μήπως; Όχι, δεν έπεσε τίποτα πάνω του.
atheatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Aπό όσο κοίταξα, καλά μου φάνηκαν όλα τα καλώδια, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ποιο απ'όλα ήταν του πληκτρολογίου... Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η καλωδιωταινια , ίσως από υπερθέρμανση της μπαταρίας που είναι κοντά. Δες βίντεο στο YouTube πως αλλάζουν το keyboard.
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η καλωδιωταινια , ίσως από υπερθέρμανση της μπαταρίας που είναι κοντά. Δες βίντεο στο YouTube πως αλλάζουν το keyboard. Aν ισχύει αυτό, θα πρέπει ν'αλλάξω μόνο καλωδιοταινία ή ολόκληρο το keyboard; Πώς θα καταλάβω ότι έχει πρόβλημα; Οπτικά καλά δείχνει, χωρίς να έχω βγάλει όλο το keyboard βέβαια... Eπικοινώνησα και με την apple, είναι παλιό λέει το μοντέλο και δεν παρέχουν υποστήριξη, θα τους έλεγα καμιά κουβέντα κι αυτούς...
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 To πήγα τελικά σε σέρβις που δε χρεώνει απλά για να το κοιτάξει, δεν έκαναν κάτι παραπάνω από αυτά που είχα κάνει κι εγώ.Μου είπαν ότι η καλωδιοταινία είναι κολλημένη πάνω στο πληκτρολόγιο κι επίσης και το power button και ότι δεν μπορούν να επισκευαστούν.Κατά 99% είναι θέμα πληκτρολογίου και θα χρειαστεί αντικατάσταση, 120Ε τελική τιμή με τα εργατικά.Επειδή είναι παλιό το λάπτοπ και η χρήση του είναι μόνο για ίντερνεντ, δε θα το φτιάξω, θα χρησιμοποιώ ασύρματο πληκτρολόγιο, θα'ναι λίγο άβολο και θα χάσει λίγο τη φορητότητά του, δεν αξίζει όμως τον κόπο να δώσω άλλα χρήματα γι'αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα