Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
​Σε λάπτοπ macbook pro του 2009, ξαφνικά χωρίς λόγο, δεν ανταποκρίνεται το πληκτρολόγιό του.
​Το trackpad λειτουργεί κανονικά, ενώ κι εξωτερικό keyboard που συνέδεσα επίσης λειτουργεί κανονικά.
​Υπάρχει κάτι που πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω από μόνος μου;
​Να υπάρχει κάποιο αίτιο για το ξαφνικό αυτό πάγωμα;
Το άνοιξα και το καθάρισα, αλλά προφανώς δεν έφταιγε αυτό...

Δημοσ.

Το καλωδιο του πληκτρολογίου δες αν είναι καλά στην θέση του.Καλο είναι να βγάλεις την μπαταρία να δουλέψεις πιο άνετα...

Δημοσ.

Το καλωδιο του πληκτρολογίου δες αν είναι καλά στην θέση του.Καλο είναι να βγάλεις την μπαταρία να δουλέψεις πιο άνετα...

Aπό όσο κοίταξα, καλά μου φάνηκαν όλα τα καλώδια, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ποιο απ'όλα ήταν του πληκτρολογίου...

Δημοσ.

Aπό όσο κοίταξα, καλά μου φάνηκαν όλα τα καλώδια, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ποιο απ'όλα ήταν του πληκτρολογίου...

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η καλωδιωταινια , ίσως από υπερθέρμανση της μπαταρίας που είναι κοντά. Δες βίντεο στο YouTube πως αλλάζουν το keyboard.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η καλωδιωταινια , ίσως από υπερθέρμανση της μπαταρίας που είναι κοντά. Δες βίντεο στο YouTube πως αλλάζουν το keyboard.

Aν ισχύει αυτό, θα πρέπει ν'αλλάξω μόνο καλωδιοταινία ή ολόκληρο το keyboard;

​Πώς θα καταλάβω ότι έχει πρόβλημα;

Οπτικά καλά δείχνει, χωρίς να έχω βγάλει όλο το keyboard βέβαια...

Eπικοινώνησα και με την apple, είναι παλιό λέει το μοντέλο και δεν παρέχουν υποστήριξη, θα τους έλεγα καμιά κουβέντα κι αυτούς...

Δημοσ.

To πήγα τελικά σε σέρβις που δε χρεώνει απλά για να το κοιτάξει, δεν έκαναν κάτι παραπάνω από αυτά που είχα κάνει κι εγώ.
​Μου είπαν ότι η καλωδιοταινία είναι κολλημένη πάνω στο πληκτρολόγιο κι επίσης και το power button και ότι δεν μπορούν να επισκευαστούν.
​Κατά 99% είναι θέμα πληκτρολογίου και θα χρειαστεί αντικατάσταση, 120Ε τελική τιμή με τα εργατικά.

​Επειδή είναι παλιό το λάπτοπ και η χρήση του είναι μόνο για ίντερνεντ, δε θα το φτιάξω, θα χρησιμοποιώ ασύρματο πληκτρολόγιο, θα'ναι λίγο άβολο και θα χάσει λίγο τη φορητότητά του, δεν αξίζει όμως τον κόπο να δώσω άλλα χρήματα γι'αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...