Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο μια εμφάνιση έχει πάντως, δεν υπάρχει κάτι άλλο να αντιγράψουν.

Σε σπεκς οι ασιάτες είναι πολύ πιο μπροστά πάντα και ταυτόχρονα πολύ πιο κάτω σε τιμή.

Απουσιαζει ομως ενα spec που δεν το εχει κανενα κινητο της.

Το σοβαρο λειτουργικο.

Δημοσ.

εδω εχει φτασει το Samsung s7 edge να κανει 450 ευρω θα δωσο 380 ευρω για αυτο δεν παιζει για 200 ευρω καλο ειναι 

• Like 1
Δημοσ.

και μετά μου λένε μερικοί εδω μέσα ότι και καλά οι ασιάτες δεν έχουν εμμονή να αντιγράφουν συνεχώς το iPhone και να φανταστεί κανείς ότι έχουν φτάσει σε σημείο να κοστολογούν τις "ναυαρχίδες" τους.. ο θεός να τις κάνει.. το ίδιο με το iPhone

375 ευρω vs 800 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

οι κάμερες είναι στη σωστή κατεύθυνση *με την δεύτερη σε πιο tele εστιακή απόσταση (και καλά πορτρέτου που δεν αλλά ας πούμε). Έχουμε χορτάσει ευρυγώνιες κάμερες κοντά στα 28mm και τραβηγμένα πρόσωπα στις άκρες. Είναι περίπου λύτρωση που εμφανίζονται φακοί λίγο μεγαλύτεροι από 50mm περίπου (*νορμαλ και ας τους λένε πορτρέτου).

Κρίμα για την έλλειψη FM (πιστεύουν δεν χρειάζεται; πιο το πρόβλημα να παρέμενε; Χάνουν ένα κάποιο κοινό και δεν τους καταλαβαίνω γιατί μειώνουν τις Music δυνατότητες του κινητού με αυτήν την κίνηση). Ευτυχώς παραμένει η 3.5mm θύρα ακουστικών παρά την type c θύρα φόρτισης.  

Δημοσ.

Ωραιο φαινεται παντως. Τι αισθητηρες δεν λενε εννοω μαρκα. Ειχα κινητο με sony πηρα αλλο με samsung στα ιδια mega pixel. Το sony πολυ ανωτερο. Πολυ πολυ ανωτερο.

Δημοσ.

Ωραιο φαινεται παντως. Τι αισθητηρες δεν λενε εννοω μαρκα. Ειχα κινητο με sony πηρα αλλο με samsung στα ιδια mega pixel. Το sony πολυ ανωτερο. Πολυ πολυ ανωτερο.

sony means superior camera , τα sammy έχουν olympus απο όσο ξέρω και είναι επίσης πολυ καλά αλλά η sony όπως και να το κάνουμε είναι sony.

Δημοσ.

ωραιο κινητο και καλα χαρακτηριστικα. Η τιμη του απλου nova 2 πολυ καλη(349δολαρια)...Και ο κινεζος το τελευταιο καιρο τα φερνει και σε πολυ σωστη τιμη στην Ελλαδα

Δημοσ.

ωραιο κινητο και καλα χαρακτηριστικα. Η τιμη του απλου nova 2 πολυ καλη(349δολαρια)...Και ο κινεζος το τελευταιο καιρο τα φερνει και σε πολυ σωστη τιμη στην Ελλαδα

τετάρτη πληρωνόμαστε (p8 lite comming :-)  )

Δημοσ.

Αν ήταν κλώνος, ναι, θα ήταν όντως ό,τι χειρότερο.

Σχεδόν ίδιο με το iPhone είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιάζει κάτι με κάτι άλλο. Απομίμηση;

Δημοσ.

Σχεδόν ίδιο με το iPhone είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιάζει κάτι με κάτι άλλο. Απομίμηση;

Ούτε σχεδόν κλώνος δεν είναι, γιατί ένας κλώνος δεν αντιγράφει μόνο τον εξωτερικό σχεδιασμό αλλά και τον εσωτερικό μεταξύ άλλων.

Δηλαδή δεν γίνεται ένα κινητό να τοποθετεί κάμερες, led, ηχεία και λογότυπο σε συγκεκριμένα σημεία χωρίς να είναι κλώνος του iPhone, ε; Όποιος έχει rounded corners αντιγράφει iPhone, ε;

Σαν να λέμε εδώ στο Web ότι όποιος βάζει λογότυπο πάνω αριστερά στο σάιτ του, επικοινωνία στο footer και κάποιο μενού στο header, ότι αντιγράφει ή/και ότι αυτό που προσφέρει δεν μπορεί να είναι ισάξιο ή καλύτερο εκείνων που το έχουν κάνει νωρίτερα.

Δημοσ.

Αυτό μας έλειπε από εταιρία σαν την Huawei να αντιγράψει το iOS.
Υπάρχουν τόσα κινητά με δικό τους Design. Δηλαδή εσένα δεν σου φαίνεται σαν iPhone κλώνος; Αν όχι, ok, πάω πάσο. Ο καθένας όπως το βλέπει. Εμένα πάντως και να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα και ας ήταν το πιο γρήγορο κινητό στον κόσμο.

Δημοσ.

Εμένα πάντως και να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα και ας ήταν το πιο γρήγορο κινητό στον κόσμο.

Εντάξει, είσαι απλά οπαδός. Έπρεπε να είχα δει την φώτο του προφίλ σου πριν απαντήσω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...