OldBoyPeri Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Γειά σας θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο τερματίσατε αυτό το πρόβλημα.
fylatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν. Μόνο με ξύστρα για τζάμια αλλά έκανε ζημιά καιμστη χρώμα/παρκέ.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω, όλο και κάποιος διαλύτης δεν θα υπάρχει και για αυτήν την κόλα? Ασετόν, θίνερ, θίνερ εποξικού χρώματος και άλλα τέτοια
fylatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω, όλο και κάποιος διαλύτης δεν θα υπάρχει και για αυτήν την κόλα? Ασετόν, θίνερ, θίνερ εποξικού χρώματος και άλλα τέτοια Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο μηχανικά την έβγαλα. Ασετον και θινερ εποξικου ούτε την αγγίζουν. Κάτι σπρέι αφαίρεσης χρώματος ούτε την αγγίζουν. Βενζίνη και οινόπνευμα τπτ φυσικά.
fylatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Πιστολάκι και σπάτουλα ή ξύστρα. Έτσι τα έβγαλα εγώ αλλά ήθελε βάψιμο σε σημεία μετά
azuli Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγω θα δοκιμαζα μονο με πανακι βουτηγμενο σε μπολ με μαγειρικη σοδα και λιγο νερο,αφου βγαλεις οτι μπορεις με το νυχι σου οχι με σπατουλα.Η σπατουλα θα γδαρει τον τοιχο. .Ολα τα αλλα θα κανουν τον τοιχο χειροτερα. Η σοδα ειναι το πιο αποτελεσματικο καθαριστικο που υπαρχει,ειδικα για λευκους τοιχους κανει θαυματα απλα.Εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να βαψεις τοπικα τον τοιχο.
fylatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγω θα δοκιμαζα μονο με πανακι βουτηγμενο σε μπολ με μαγειρικη σοδα και λιγο νερο,αφου βγαλεις οτι μπορεις με το νυχι σου οχι με σπατουλα.Η σπατουλα θα γδαρει τον τοιχο. .Ολα τα αλλα θα κανουν τον τοιχο χειροτερα. Η σοδα ειναι το πιο αποτελεσματικο καθαριστικο που υπαρχει,ειδικα για λευκους τοιχους κανει θαυματα απλα.Εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να βαψεις τοπικα τον τοιχο. Ναι, θα είναι σαν να σκοτώνεις τον Γκοτζίλα με autan. 8
duende Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 με πιστολακι και πολλη υπομονη θα βγαλεις τα "χοντρα" με το δαχτυλο, η με καμια σπατουλιτσα-προσοχη με σκαψεις το χρωμα. μετα, με καποιο σπρει για αφαιρεση κολλας η διαλυτικο (ρωτα σε ενα χρωματοπωλειο) θα αφαιρεσεις τη κολλα, πιθανοτατα ομως μαζι με χρωμα. πολυ δυσκολα θα αποφυγεις το βαψιμο...
bill999r Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Λίγη καθαρή βενζίνη με ένα πανακι και θα βγει εύκολα. Αν επιμένει ρίξε περισσότερη ποσότητα βενζίνης ώστε να το μουσκεψεις.
fylatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Λίγη καθαρή βενζίνη με ένα πανακι και θα βγει εύκολα. Αν επιμένει ρίξε περισσότερη ποσότητα βενζίνης ώστε να το μουσκεψεις. Δε το βγάζει.
azuli Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ναι, θα είναι σαν να σκοτώνεις τον Γκοτζίλα με autan. το να σχολιασεις χωρις να το χεις δοκιμασει αν μη τι αλλο προσδιδει κυρος στο ατομο σου
fylatos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 το να σχολιασεις χωρις να το χεις δοκιμασει αν μη τι αλλο προσδιδει κυρος στο ατομο σου διάβασες παραπάνω τι έχω δοκιμάσει; Γιατί πιστεύεις ότι ένα ήπιο βασικό διάλυμα θα κάνει την δουλειά;; Δε καθαρίζουμε λεκέ εδώ. Βιομηχανική κόλλα βγάζουμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έχω την εντύπωση ότι η σόδα καθαρίζει με μηχανικό τρόπο. Ουσιαστικά οι κόκοι της τρίβουν την επιφάνεια. Γιαυτό την χρησιμοποιούν καμιά φορά και σε αμμοβολή. Δεν λειτουργεί όπως οι διαλύτες που έχεις δοκιμάσει
fylatos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έχω την εντύπωση ότι η σόδα καθαρίζει με μηχανικό τρόπο. Ουσιαστικά οι κόκοι της τρίβουν την επιφάνεια. Γιαυτό την χρησιμοποιούν καμιά φορά και σε αμμοβολή. Δεν λειτουργεί όπως οι διαλύτες που έχεις δοκιμάσει Το δοκιμάζω και αναφέρω τα αποτελέσματα ως το βράδυ. Θα το δοκιμάσω σε τοίχο και σε παρκέ που έχω κατάλοιπα. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα