Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν. Μόνο με ξύστρα για τζάμια αλλά έκανε ζημιά καιμστη χρώμα/παρκέ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, όλο και κάποιος διαλύτης δεν θα υπάρχει και για αυτήν την κόλα? Ασετόν, θίνερ, θίνερ εποξικού χρώματος και άλλα τέτοια

Δημοσ.

Δεν ξέρω, όλο και κάποιος διαλύτης δεν θα υπάρχει και για αυτήν την κόλα? Ασετόν, θίνερ, θίνερ εποξικού χρώματος και άλλα τέτοια

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο μηχανικά την έβγαλα. Ασετον και θινερ εποξικου ούτε την αγγίζουν. Κάτι σπρέι αφαίρεσης χρώματος ούτε την αγγίζουν. Βενζίνη και οινόπνευμα τπτ φυσικά.

Δημοσ.

Εγω θα δοκιμαζα μονο με πανακι βουτηγμενο σε μπολ με μαγειρικη σοδα και λιγο νερο,αφου βγαλεις οτι μπορεις με το νυχι σου οχι με σπατουλα.Η σπατουλα θα γδαρει τον τοιχο.

.Ολα τα αλλα θα κανουν τον τοιχο χειροτερα.

Η σοδα ειναι το πιο αποτελεσματικο καθαριστικο που υπαρχει,ειδικα για λευκους τοιχους κανει θαυματα απλα.Εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να βαψεις τοπικα τον τοιχο.

Δημοσ.

Εγω θα δοκιμαζα μονο με πανακι βουτηγμενο σε μπολ με μαγειρικη σοδα και λιγο νερο,αφου βγαλεις οτι μπορεις με το νυχι σου οχι με σπατουλα.Η σπατουλα θα γδαρει τον τοιχο.

.Ολα τα αλλα θα κανουν τον τοιχο χειροτερα.

Η σοδα ειναι το πιο αποτελεσματικο καθαριστικο που υπαρχει,ειδικα για λευκους τοιχους κανει θαυματα απλα.Εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το να βαψεις τοπικα τον τοιχο.

Ναι, θα είναι σαν να σκοτώνεις τον Γκοτζίλα με autan.

• Like 8
Δημοσ.

με πιστολακι και πολλη υπομονη θα βγαλεις τα "χοντρα" με το δαχτυλο, η με καμια σπατουλιτσα-προσοχη με σκαψεις το χρωμα.

μετα, με καποιο σπρει για αφαιρεση κολλας η διαλυτικο (ρωτα σε ενα χρωματοπωλειο) θα αφαιρεσεις τη κολλα, πιθανοτατα ομως μαζι με χρωμα. πολυ δυσκολα θα αποφυγεις το βαψιμο...

Δημοσ.

Λίγη καθαρή βενζίνη με ένα πανακι και θα βγει εύκολα. Αν επιμένει ρίξε περισσότερη ποσότητα βενζίνης ώστε να το μουσκεψεις.

Δημοσ.

Λίγη καθαρή βενζίνη με ένα πανακι και θα βγει εύκολα. Αν επιμένει ρίξε περισσότερη ποσότητα βενζίνης ώστε να το μουσκεψεις.

Δε το βγάζει.

Δημοσ.

Ναι, θα είναι σαν να σκοτώνεις τον Γκοτζίλα με autan.

το να σχολιασεις χωρις να το χεις δοκιμασει αν μη τι αλλο προσδιδει κυρος στο ατομο σου

Δημοσ.

το να σχολιασεις χωρις να το χεις δοκιμασει αν μη τι αλλο προσδιδει κυρος στο ατομο σου

διάβασες παραπάνω τι έχω δοκιμάσει; Γιατί πιστεύεις ότι ένα ήπιο βασικό διάλυμα θα κάνει την δουλειά;;

Δε καθαρίζουμε λεκέ εδώ. Βιομηχανική κόλλα βγάζουμε. 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η σόδα καθαρίζει με μηχανικό τρόπο. Ουσιαστικά οι κόκοι της τρίβουν την επιφάνεια. Γιαυτό την χρησιμοποιούν καμιά φορά και σε αμμοβολή. Δεν λειτουργεί όπως οι διαλύτες που έχεις δοκιμάσει

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η σόδα καθαρίζει με μηχανικό τρόπο. Ουσιαστικά οι κόκοι της τρίβουν την επιφάνεια. Γιαυτό την χρησιμοποιούν καμιά φορά και σε αμμοβολή. Δεν λειτουργεί όπως οι διαλύτες που έχεις δοκιμάσει

Το δοκιμάζω και αναφέρω τα αποτελέσματα ως το βράδυ. Θα το δοκιμάσω σε τοίχο και σε παρκέ που έχω κατάλοιπα. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...