Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως γίνεται να μην έχω ps plus ενεργοποιήμενο και να μου λέει ότι δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω επειδή έχω ps plus

edit 1: είναι θέμα του web version. απο ps4 κανονικά γίνεται

Δημοσ.

μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι εχω μπερδευτει. Αυτη τη προσφορα πως την αγοραζεις? Μεσω Ps4 δεν βλεπω πουθενα ενεργη τετοια προσφορα.... help please...

Δημοσ.

το τσίμπησα μέσω του ps4 όπου είχε την προσφορά, αλλά στο email δεν μου ήρθε κάτι ότι θα περιμένω των κωδικό. μόνο ότι χρεώθηκε το balance μου το ποσό (2 emails)

Δημοσ.

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ 1.7.17

Μόλις λάβουν τον Κωδικό κουπονιού, να τον εξαργυρώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του μηνύματος πριν από την Ημερομηνία λήξης του κωδικού κουπονιού. Λάβετε υπόψη ότι τα Άτομα με δικαίωμα συμμετοχής που έχουν ήδη το παιχνίδι STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition σε έναν λογαριασμό δεν θα μπορούν να το κατεβάσουν ξανά στον ίδιο λογαριασμό, ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Κωδικό κουπονιού για να κατεβάσουν το παιχνίδι σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό τους. Ο Κωδικός κουπονιού δεν ανταλλάσσεται.

Δημοσ.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος, και ακολουθείται σειρά προτεραιότητας. Αν ο παρακάτω σύνδεσμος δεν είναι πλέον ενεργός, η ενέργεια προώθησης έληξε. Η ενέργεια είναι διαθέσιμη μόνο για τους μη συνδρομητές. Ισχύουν επιπλέον όροι και προϋποθέσεις και βρίσκονται εδώ.

Λεει το mail

Δημοσ.

τον κωδικο θα τον λαβουμε στο εμαιλ που εχουμε καταχωρημενο το λογαριασμο?πολυ καλη προσφορα

Δημοσ.

ευχαριστω την sony μου εστειλε τον κωδικο το παιχνιδι ειναι σε 3 parts συνολο 20 giga θα κανω μια βδομαδα να το κατεβασω:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...