Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 μπορεί να χέστηκες αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι το σάπιο αντικαθίσταται απο κάτι που είναι ακόμα πιο σάπιο. Και ότι αργά η γρήγορα τα πράγματα θα χειροτερέψουν και σε άλλους κλάδους, ο κλάδος των αυτοκινητιστών είναι μόνο η αρχή τα χειρότερα έρχονται. Στην Ελλάδα ζω και ξέρω πολύ καλά που πατάνε, είναι κοράκια μύρισαν πτώμα και πέφτουν να το κατασπαράξουν. Η Ελλάδα είναι αρκετά διεφθαρμένη χώρα και εκεί πατάει η εν λόγω εταιρεία + το ότι είναι χρεοκοπημένη και υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Όσο για αυτούς τους υπαλλήλους της uber θα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, τι νομίζεις ότι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και ήρθε να καλύψει την ανεργία που μαστίζει τη χώρα, ας γελάσω χαχα Τράβα να ρωτήσεις τις εμπειρίες τους απο την εν λόγω εταιρεία Πολύ σωστά τα λες οι οποίοι συνδικαληστές βγάλανε αρκετά φράγκα εις βάρος του σκληρά εργαζόμενου Έλληνα πολίτη Η διαφορα ειναι οτι αν το Uber ειναι σαπιο, θα αυτορυθμιστει στην αγορα και θα εκλειψει. Μια εφαρμογη ειναι, τιποτα παραπανω. Ο ταξιτζης το αρχιλαμογιο, εχει μονοπωλιο, κανει ο,τι γουσταρει και φτιαχνει αυτοσχεδιες πιατσες παντου. 32 χρονια τωρα αυτα βλεπω, χωρις καμια βελτιωση η προοδο. Ας πανε να πεθανουν στη γωνιτσα τους να καθαρισει ο τοπος.
Inkjjl Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά λένε μερικοί "αν έρθει η Uber στην Ελλάδα. και γιατί να έρθει;". Εχμμμμμ, μάλιστα...Η Uber είναι ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ δυναμικά μιας κι έχουν βρει γκρίζα ζώνη για το UberX τους. Το οποίο UberX σε πήγαινε Νέα Σμύρνη - Ελ. Βενιζέλος με 19,80 ευρώ. Τώρα πήγε γύρω στα 28 δυστυχώς...Αλλά καλύτερα 28 και να σου μιλάνε με ευγένεια, να έχει σε πολλές περιπτώσεις wifi το αμάξι και να είναι καθαρό παρά όλα τα αντίθετα.Φυσικά κάποια ταξί είναι σε αυτά τα standards. Να μην τους παίρνει όλους η μπάλα, δεν είναι σωστό. Αυτοί όμως οι περισσότεροι δουλεύουν με Taxibeat...Οπότε πού καταλήγουμε; Η αγορά είναι καλό να αυτορυθμίζεται μέσω των reviews! 1
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κι εγώ από γνωστό παιχνιδαδικο ψωνίζω, έχει τα φθηνότερα προϊόντα , μετά κάνω παράπονα για μισθούς, ωράρια και συνθήκες εργασίας. Να επέλθει αναταγωνιστικοτητα και ρύθμιση της αγοράς μέσω της μείωσης των μισθών. Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... 1
Inkjjl Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κι εγώ από γνωστό παιχνιδαδικο ψωνίζω, έχει τα φθηνότερα προϊόντα , μετά κάνω παράπονα για μισθούς, ωράρια και συνθήκες εργασίας. Να επέλθει αναταγωνιστικοτητα και ρύθμιση της αγοράς μέσω της μείωσης των μισθών. Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Άλλο τα εμπορεύματα άλλο η αγορά υπηρεσιών. Τα έχουμε μπλέξει λίγο εδώ...
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μπορώ να θεωρήσω το πετρέλαιο εμπόρευμα; Γιατί αυτό καίει. Από τι βγαίνει το κέρδος τοτ δλδ; Επίσης απ τον πίνακα που ανέβασε ο φίλος πριν, είδα ότι δεν πληρώνεται έξτρα το νυχτερινό. Άλλο οι υπηρεσίες, σωστά
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κι εγώ από γνωστό παιχνιδαδικο ψωνίζω, έχει τα φθηνότερα προϊόντα , μετά κάνω παράπονα για μισθούς, ωράρια και συνθήκες εργασίας. Να επέλθει αναταγωνιστικοτητα και ρύθμιση της αγοράς μέσω της μείωσης των μισθών. Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... ενω αμα δινεις τα λεφτα σου στα ταξι προοδευει η χωρα και η αγορα. Μπορώ να θεωρήσω το πετρέλαιο εμπόρευμα; Γιατί αυτό καίει. Από τι βγαίνει το κέρδος τοτ δλδ; Επίσης απ τον πίνακα που ανέβασε ο φίλος πριν, είδα ότι δεν πληρώνεται έξτρα το νυχτερινό. Άλλο οι υπηρεσίες, σωστά δεν εισαι υποχρεωμενος να δουλευεις νυχτερινα. αμα θες το βραδυ παρε ταξι
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ενω αμα δινεις τα λεφτα σου στα ταξι προοδευει η χωρα και η αγορα.Ζητάτε φθηνότερα ή και φθηνά εργατικά χέρια, απλά το καλύπτετε πίσω απο το μίσος (μπορεί και δικαιολογημενο) που έχει μεγάλη μερίδα του κόσμο για τους ταριφες. Είναι υποκριτικό όταν διαμαρτυρεσαι για μέτρα που αφορούν τον δικό σου μισθό. Καλά κάνετε, την τσέπη σας κοιτάτε ΥΓ:Κι εσύ αν θες τις Κυριακές ψώνιζε από περίπτερο. Σωστά;
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δε ζηταω φτηνοτερα εργατικα χερια, ζηταω καλυτερη συμπεριφορα, καθαρα οχηματα, μη πεφτουλες γλοιωδη οδηγους, και να σταματησουν να με κλεβουν. αυτα ειναι τα προβληματα των ταξι, και οχι το 5-10% που θα γλιτωσω μια φορα το χρονο. Απο τη στιγμη που 9 στους 10 ειναι λερες , να πανε σπιτακι τους. Προτιμω να δωσω τα λεφτα μου σε εναν νεο παρα σε εναν μπαρμπα που νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@ επειδη ειναι κιτρινη φυλη. 2
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Να μετρήσω ποστ που αναφέρονται στις τιμες; Κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας τωρα. Όσο για την συμπεριφορά, αυτό είναι στον άνθρωπο. Επίσης ωραίο το τσουβαλιασμα και ο χαρακτηρισμος καποιου λόγω επαγγέλματος άλλοι το κάνουν λόγω χρώματος,θρησκείας κοκ, καλά πάτε..
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Να μετρήσω ποστ που αναφέρονται στις τιμες; Κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας τωρα. Όσο για την συμπεριφορά, αυτό είναι στον άνθρωπο. Επίσης το τσουβαλιασμα και ο χαρακτηρισμος καποιου λόγω επαγγέλματος άλλοι το κάνουν λόγω χρώματος,θρησκείας κοκ, καλά πάτε.. Μετρα τα δικα μου ποστ που αναφερονται στις τιμες. περιμενω... Η συμπεριφορα ειναι στον ανθρωπο, η ατιμωρισια ειναι στο συνολο ομως. Δε με νοιαζει αν ειναι το 1% η το 99% απατεωνες, με νοιαζει οτι οσοι και να ειναι δε θα τους τιμωρησει ποτε κανεις. Και εντελως τυχαια, ΟΛΕΣ τις φορες που εχω μπει σε ταξι ειχα καποιο θεμα με τον ταξιτζη, ΟΛΕΣ.
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγώ ελάχιστες, 1-1. Είναι σοβαρό επιχείρημα τώρα αυτό; Επίσης δεν είπα έγραψες εσύ για το κόστος, γραψαν αρκετοί, ενώ το μεγα πλεονέκτημα που ακούω για την Uber είναι τα λεφτά. Γι αυτό το είπα, δες τα ποστ και μέτρα τα λοιπόν. Δηλαδή ζητάς την διόρθωση ενός κλάδου μέσω μιας νεας εταιρείας που κάποιος που δουλεύει σε αυτή πληρώνεται λιγότερα. Το ξαναγράφω, κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας μπας και αισθανθούμε καλύτερα. Η ατιμωρησία δεν εξαρτάται από το αν θέλει το άτομο, αλλά απο τις αρχές. Κι εγώ με τους Έλληνες εργάτες έχω θέματα, στις φράουλες βάζω αλλοδαπούς.
Inkjjl Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ζητάτε φθηνότερα ή και φθηνά εργατικά χέρια, απλά το καλύπτετε πίσω απο το μίσος (μπορεί και δικαιολογημενο) που έχει μεγάλη μερίδα του κόσμο για τους ταριφες. Είναι υποκριτικό όταν διαμαρτυρεσαι για μέτρα που αφορούν τον δικό σου μισθό. Καλά κάνετε, την τσέπη σας κοιτάτε ΥΓ:Κι εσύ αν θες τις Κυριακές ψώνιζε από περίπτερο. Σωστά; Καλά τώρα είσαι σοβαρός μπρο; Είναι τουλάχιστον γραφικό αυτό που λες. Τόσοι γιατί δε βάλανε δάνεια να πάνε να σκάσουν 300000 ευρώ για την άδεια ταξί; Χαζοί είναι; Αλλά βέβαια βολεύουν οι κλειστές φάσεις, δεν αντιλέγω. Και όταν μας χαλάει το πάρτυ, φταίει ο σκληρός ανταγωνισμός που εμείς δε διαβάσαμε τις εξελίξεις και που τόσα χρόνια κοιτούσαμε να κάνουμε εξυπνάδες γιατί δεν υπήρχε αντίπαλος στο παιχνίδι μας... Κανένα μίσος από μένα! Ίσα ίσα που υπάρχουν οδηγοί ταξί άριστοι. Αλλά όχι και να μην πούμε το σωστό ή να πληρώνουμε για υποδεέστερη υπηρεσία περισσότερα χρήματα και να πηγαίνουν και σε μαύρες τρύπες πολλές φορές (βλέπε πλαστές αποδείξεις, ταξίμετρα-βιτρίνα και άλλα πολλά κόλπα).
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλά τώρα είσαι σοβαρός μπρο; Είναι τουλάχιστον γραφικό αυτό που λες. Τόσοι γιατί δε βάλανε δάνεια να πάνε να σκάσουν 300000 ευρώ για την άδεια ταξί; Χαζοί είναι; Αλλά βέβαια βολεύουν οι κλειστές φάσεις, δεν αντιλέγω. Και όταν μας χαλάει το πάρτυ, φταίει ο σκληρός ανταγωνισμός που εμείς δε διαβάσαμε τις εξελίξεις και που τόσα χρόνια κοιτούσαμε να κάνουμε εξυπνάδες γιατί δεν υπήρχε αντίπαλος στο παιχνίδι μας... Κανένα μίσος από μένα! Ίσα ίσα που υπάρχουν οδηγοί ταξί άριστοι. Αλλά όχι και να μην πούμε το σωστό ή να πληρώνουμε για υποδεέστερη υπηρεσία περισσότερα χρήματα και να πηγαίνουν και σε μαύρες τρύπες πολλές φορές (βλέπε πλαστές αποδείξεις, ταξίμετρα-βιτρίνα και άλλα πολλά κόλπα).Είμαι κατά των κλειστών επαγγελμάτων, που είδες να αναφέρω κάτι διαφορετικό; Γραφικός δεν ξέρω αν είμαι, υποκριτης σίγουρα όχι. Οι ταριφες καπνίζουν στο όχημα, μακάρι να έρθει η Uber να μας σώσει που δεν καπνίζουν, επίσης δεν πληρώνει νυχτερινα και με πάει Ορεστιάδα - Σπάρτη με 50 ευρώ αλλά ο οδηγός βγάζει αξιοπρεπή μισθό
Inkjjl Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πρώτον, ναι δεν καπνίζει. Δεύτερον υποκριτής δεν είμαι και μίλα για τον εαυτό σου. Η υπηρεσία που παρέχει το ερείπιο ταξί στα 38 ευρώ για αεροδρόμιο τι παραπάνω προσφέρει αλήθεια από το UberX. Δώσε μου σοβαρά επιχειρήματα γιατί να πληρώσω τα 10 ευρώ mark up και θα τα πληρώσω. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!
gnsX Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γιατί να σου δώσω επιχειρήματα; Ο καθένας κρίνει μόνος του. Δωσε μου εσύ, γιατί να μη παω στα γνωστά παιχνιδαδικα όπου και καλή εξυπηρέτηση έχουν και φθηνά είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα