BoullyBoy Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 καλημέρα στην ομάδα. πρόκειται να κάνω σύνδεση 2 Airgrid M5 αλλα έχω θέμα με το πρώτο. Είναι το παλιό μοντέλο που δουλεύει στα 5ν και μετά απο τα 5 μέτρα utp cat5e λόγο αντίστασης η κεραία δεν λειτουργεί κανονικά. το άλλο που είναι καινούριο μοντέλο δουλεύει στα 12ν και δεν έχει κανένα πρόβλημα. με κοντό καλώδιο λειτουργεί κανονικά η παλιά κεραία αλλα μόλις την βγάλω εξωτερικά με μακρύ καλώδιο δεν π@π@λα. το ίδιο καλώδιο δουλεύει κανονικά στην καινούρια. θα ήθελα να μου πείτε τη θα μπορούσα να κάνω σε αυτήν την φάση
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 α.λαθος ενοτητα.β.δοκιμαζεις να βρεις τροφοδοτικο με περισσοτερα ma.εκτος αν χανεις σε ταση που μπορεις να το μετρησεις να δεις αν βγαινει 5 στην εξοδο αλλα συνηθως αυτο δεν επηρεαζει αλλα τα η ενταση δεν φτσνει σωστα.το εχω πετυχει σε poe 802.3af που επρεπε ενα poe να τροφοδοτησει σε μεγαλη αποσταση 2 συσκευες στην σειρα.γ.στο μεταφερω στην σωστη ενοτητα
BoullyBoy Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 α-γ, δεν το πρόσεξα αυτό και ευχαριστώ. β. όχι τροφοδοτικό 5ν και να βάλψ η έξοδο στα 10 μέτρα είναι 0,66Α. η αντίσταση του είναι 4,6Ω, με 1 μέτρο καλώδιο τα Α παίζουν 2,9-2,0-1,3 και πάει λέγοντας και η αντίσταση του είναι 0,7Ω στα 40 μέτρα που το έχω στην ταράτσα στέλνει 0,17Α. άμα βάλω φορτιστή κινητού 1Α με το 1 μετρο στελνει κανονικα 1Α αλλα στα 10 μ πέφτει πάλι στα ,66Α σε αυτό το λινκ που είναι η παλιά κεραία δείχνει ότι δουλεύει με 24ν ,5Α αλλα απο το πακέτο έχει βγει 5ν 2Α, η καινούρια κεραία έχει μετασχηματιστή στα 24. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω το 24άρι στην παλιά γιατί φοβάμαι μην την κάψω. δεν μπορώ να βρώ και πουθενά official να λέει για τα v που μπορεί αν πα΄ρει.
Fubar.gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το πρόβλημα δημιουργείται απο την πτώση τάσης λόγω της αντίστασης του καλωδίου σε συνδυασμό με τη μικρή τάση τροφοδοσίας (μόλις 5 volt) και το μεγάλο σχετικά ρεύμα που απαιτείται (1 ampere αν κατάλαβα καλά). Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα οτι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα δέν μπορείς να του δώσεις παραπάνω τάση απο 5 volt γιατι καίγεται. Η πιό απλή και σωστή λύση θα είναι να δώσεις στο καλώδιο 12 ή 24 volt τάση, και στο τελείωμα του, αμέσως πρίν την κεραία, να βάλεις ένα μετατροπέα που θα ρίξει την τάση σε 5 volt, όπως ο παρακάτω: http://www.ebay.co.uk/itm/12V-24V-TO-5V-DC-DC-STEP-DOWN-BUCK-CONVERTER-3A-15W-/182579296143?hash=item2a8292f78f:g:AOQAAOSw~FJZHFhI 1
BoullyBoy Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 το έψαξα και εγώ και αναφέρετε πως πριν το 2010 οι κεραίες έβγαιναν στα 5ν αλλα λόγο προβλημάτων μετά το 2010 το κάνανε στα 24ν για να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα. επίσης μερικοί έχουν βάλει 6ν τροφοδοτικό και έκαναν κανονικά την δουλειά τους απλά δεν έχω στο χέρι μου κάτι τέτοιο τώρα. θα κοιτάξω να βρώ κανένα 12ν ή 24ν τροφοδοτικό και θα ψάξω κάτι αντίστοιχο που έστειλες στην Ξάνθη για να δοκιμάσω.
vasvasvas Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 https://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?from=catspan&keyphrase=%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+3+12v
jkoukos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στα 40 μέτρα καλώδιο UTP και για 5V με 3W μέγιστη ισχύ λειτουργίας, η απώλεια είναι ~1V, οπότε θέλεις τροφοδοσία 6VDc. Είτε παίρνεις τροφοδοτικό ρυθμιζόμενης εξόδου (οπότε μετράς πρώτα για σωστή τάση στην άκρη του καλωδίου), είτε καλύτερα την λύση που προτείνει ο Fubar.gr. Μην του δώσεις με άλλο τροφοδοτικό 12-24VDc της Ubiquiti, διότι θα σου μείνει ως ανταλλακτικό το reflector.
BoullyBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 έκανα δοκιμές με DWL-P200 όπου έβαζα μόνο το τελικό στα 5ν αλλα τίποτα (το home του δεν έχω το τροφοδοτικό που είχε), του έβαλα 10ν(αλλα βγάζει 15) 1Α και στέλνει ρευμα μέσω utp 40m αλλα καταρρέει. Λέω μίπως δεν του φτάνουν τα Α; ή ντέ και καλά θέλει να του στείλω 48ν; Απο πολλούς διάβασα ότι με τα 6V έκαναν δουλειά. αν και βρήκα ένα μόλις το μέτρησα έβγαζε 10V και ξενέρωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα