Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω 1 μήνα τώρα και όλο και χειροτερεβει! Στην αρχή έδειχνε ας πούμε καλά μετά έφτανε στο 40% και μέσα σε 1 λεπτό 0% τώρα έχει φτάσει 85% και πάει και αυτό κρατάει για 2 μέρες κανονικότατα αλλά μετά ξαφνικά θα μηδενίσει πάρα πολύ γρήγορα. Τι να κάνω? Δοκίμασα το advanced battery calibrator αλλά τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Αφού το έχεις 1 μήνα είναι στην εγγύηση! Στειλτο στο σέρβις.

Η έχει πρόβλημα η μπαταρία και κανει αυτά τα απότομα σκαμπανευασματα ή η συσκευή για κάποιο λόγο δεν μπορεί να "διαβάσει" σωστά πόση μπαταρία απομένει και πόση έχει.

Δημοσ.

Όχι η μπαταρία δεν έχει φουσκώσει και εγγύηση δεν έχω αφού το πήρα από έξω από gearbest. Ποοο άκυρο το κινητό δηλαδή;

Δημοσ.

Καλά η συγκεκριμένη εταιρία (leagoo) δεν φημίζεται για την αξιόπιστια της...

Ε να ήθελα κάτι οικονομικό για τον πατέρα μου με 60 ευρό.

Διάβασα ένας είπε ότι είναι bug του android 6 και συγκεκριμένα του free me os αλλά δεν λέει πώς να το φτιάξω. Ελπίζω με επαναφορά να φτιαχτεί Αλλιός μετά root και θα δοκιμάσω όλα τα app πού κάνουν και καλά calibrate.

Δημοσ.

Τα βήματα που είπες είναι σωστα

Ρίξε μια επαναφορά,μετά κάνε root και αν δεν γίνει κάτι με app κτλπ τοτε προχωράς σε αγορά άλλης συσκευης

Δημοσ.

οταν ειχα το leagoo lead 1 εστελνα ε μειλ στην εταιρια και απαντουσε αμεσως,και τοτε  θυμαμαι υπηρχε ενα θεμα με την ακουστικητου τηλεφωνου και μου εδωσαν να περασω αλλη ρομ,δεν χανεις να στειλεις ενα ε μαιλ...

πιεσε τους να βγαλουν νεο fw update για το προβλημα 

edit

ψαχνοντας σε διπλανο φορουμ ενα μελος εχει ποσταρει αυτο που πιστευω σε ενδιαφερει:

''Είχα μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας σε ένα leagoo m5 σε σημείο που άρχισα να πιστεύω ότι η μπαταρία είναι χαλασμένη.

Πριν πάρω άλλη, το φλασάρισα με την τελευταία επίσημη rom και αυτό ήταν, έστρωσε.

Δες αν υπάρχουν άλλες rom για το κινητό σου και δοκίμασε.''

αρα το θεμα λυνετε με φλασαρισμα με αλλη ρομ

Δημοσ.

οταν ειχα το leagoo lead 1 εστελνα ε μειλ στην εταιρια και απαντουσε αμεσως,και τοτε  θυμαμαι υπηρχε ενα θεμα με την ακουστικητου τηλεφωνου και μου εδωσαν να περασω αλλη ρομ,δεν χανεις να στειλεις ενα ε μαιλ...

πιεσε τους να βγαλουν νεο fw update για το προβλημα 

edit

ψαχνοντας σε διπλανο φορουμ ενα μελος εχει ποσταρει αυτο που πιστευω σε ενδιαφερει:

''Είχα μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας σε ένα leagoo m5 σε σημείο που άρχισα να πιστεύω ότι η μπαταρία είναι χαλασμένη.

Πριν πάρω άλλη, το φλασάρισα με την τελευταία επίσημη rom και αυτό ήταν, έστρωσε.Δες αν υπάρχουν άλλες rom για το κινητό σου και δοκίμασε.''

αρα το θεμα λυνετε με φλασαρισμα με αλλη ρομ

Ναι όντος έχω την 20161017 και έχει βγει 20170324 κάτι τέτοιο και αυτοί πού έστειλα μαιλ αυτό μου είπαν για να κάνω update απλός με το ota λέει έχω την τελευταία και απο τι κατάλαβα θέλει μόνο με το flash tools Τους. Πιστεύω να φτιαχτεί Γιατί φαίνεται είναι bug Γιατί βγάζει 2 μέρες το κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...