Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να δημιουργήσω ένα forum σε υπάρχoν domain-host (shared).

τι με ενδιαφέρει:

• να είναι δωρεάν.
  • καλή υποστήριξη (μην είναι κανένα ξεχασμένο)
  • ελληνικό translate
  • καλή έκδοση γι πρόσβαση από κινητό

Ήμουνα ανάμεσα σε mybb και phpbb. Με προτίμηση στο mybb ώσπου μου πρότειναν το elkarte.

δε το ήξερα, λίγο που το έψαξα μου φάνηκε ωραίο. παρακλάδι του smf.

έχει κανείς άποψη;

να πάω σε αυτό ή στην αρχική επιλογή του mybb.

το ιδανικό θα ήταν να τα εγκαταστήσω και να πειραματιστώ αλλά δεν έχω πολύ χρόνο οπότε πάμε λίγο στην τύχη.

αν έχετε καμια άλλη πρόταση πείτε..

(το forum δε πρόκειται να έχει και μεγάλη επισκεψιμότητα)

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αλλά το elkarte σαν community φαίνεται πρακτικά νεκρό και σίγουρα είναι ψιλοάγνωστο οπότε δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα να το προτιμήσεις.

Δημοσ.

Είναι πολύ ωραίο forum και δεν είναι νεκρό παρά νέο. Επίσης στα κινητά τα σπάει το skin του

Δημοσ.

Το phpBB αυτήν τη στιγμή είναι πολύ πιο μπροστά από όλα (myBB, SMF, vBulletin, XenForo κ.λπ.). Έχει και ελληνική μετάφραση. Έχει και πολλά και καλά plugins. Και σε ένα χρόνο από τώρα θα γίνει πολύ καλύτερο με νέο front και back office theme, one-click update κ.α. Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση θα είναι πανεύκολη.

Το μόνο καλύτερό του είναι το IPB το οποίο δεν είναι δωρεάν (αυτό που χρησιμοποιεί το Insomnia).

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/5/2017 στις 11:52 ΜΜ, randomcat είπε

Και σε ένα χρόνο από τώρα θα γίνει πολύ καλύτερο με νέο front και back office theme, one-click update κ.α. Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση θα είναι πανεύκολη.

Ακόμα αυτά τα features, έτσι ενημερωτικά, το update το κάνεις με ταυτότητα στο στόμα :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...