Προς το περιεχόμενο

brick lg g2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.πηγα να φλασαρω σε ενα root d801 μια srock rom.sthn arxh ekana λαθος και του περασα για d802.περαστικε κανονικα αλλα στη πρωτη οθονη δεν δουλευε σωστα το touch λογο ηταν λαθος kdz.μετα κατεβασα το σωστο για d801.ολοκληρωθηκε η διαδικασια με το lgup,εκανε restart to κινιτο,εμφανιστικε το android ανθρωπακι και μετα μπηκε στο logo της lg και εμεινε εκει.diabasa oti σαυτη τη περιπτωση κανπουμε hard reset.του εκανα αλλα το hard reset den ολοκληρνετε αφου κολαει και στο logo thw lg.παω να μπω download mode αλλα κολαει στο πρωτο εικονιδιο που γραφει download mode και δειχνει 2 συσκευες να συνδεονται,δεν συνδεεται και δεν μπορω να φλασαρω ξανα το κινιτο.υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Δημοσ.

Από κλειστό, πατάς συνεχόμενα το πάνω κουμπί την έντασης και το συνδέεις ταυτοχρονα στον υπολογιστή.

Δημοσ.

το ξερω φιλε.αν διαβασεις το πρωτο μου  ποστ γραφω οτι το κανω αλλα μενει στο εικονιδιο με τις 2 συσκευεσ που συνδεονται.δεν συνδεεται.

Δημοσ.

δε μπορω να μπω.ουτε σε download mode.κολαει στο νεικονιδιο που φορτωνει.

se fastboot μπαινω μονο αν ειμαι root;

Δημοσ.

θα μπορεσω να δωσω εντολες ομως με κλειστη συσκευη;ουτε σε download mode δε μπορω να μπω

Δημοσ.

το ξερω φιλε.αν διαβασεις το πρωτο μου  ποστ γραφω οτι το κανω αλλα μενει στο εικονιδιο με τις 2 συσκευεσ που συνδεονται.δεν συνδεεται.

απο αυτο το σημειο αν χρησιμοποιησεις το flashtool με την stock rom θα στην περασει 

Δημοσ.

απο αυτο το σημειο αν χρησιμοποιησεις το flashtool με την stock rom θα στην περασει 

θα το δοκιμασω φιλε μου.ευχαριστω.

Δημοσ.

me to flashtool δεν βρισκει τη συσκευη γιατι δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια να μπω στο download mode.κολαει στο εικονιδιο που συνδεονται οι δυο συσκευες.υα δοκιμασω μηπως καταφερω κατι με το ADB

Δημοσ.

me to flashtool δεν βρισκει τη συσκευη γιατι δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια να μπω στο download mode.κολαει στο εικονιδιο που συνδεονται οι δυο συσκευες.υα δοκιμασω μηπως καταφερω κατι με το ADB

μηπως δεν εχεις περασει τα drivers της συσκευης στον υπολογιστη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...