johnnyman Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά. Χθες προέκυψε ένα πολύ περίεργο θέμα. Στο pc μου έχω ένα βασικό προφίλ συνδεμένο με το Hotmail μου λογαριασμό. Το προφίλ είναι administrator όχι τυπικό. Χθες έκανα ένα 2ο προφίλ τυπικό λογαριασμό. Μετά από κάποιες ώρες το έκανα διαγραφή. Απο τότε μόλις ξεκινάει το pc και βάζω τον κωδικό μου αμέσως μετά μαυριζει η οθόνη και νεκρωνει το pc. Σε safe mode μπαίνει κανονικά. Άμα διαγράψω τους drivers της κάρτας γραφικών μπαίνει κανονικά και σε normal boot. Μόλις βάλω πάλι τους drivers πάλι μαύρη οθόνη. Δοκίμασα τα πάντα και δεν διορθώνετε. Στο τέλος έκανα το λογαριασμό μου από administrator σε τυπικό και πλέον μπαίνει κανονικά.. Τι μπορεί να συμβαίνει? Συγγνώμη για το κατεβατό..
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά. Χθες προέκυψε ένα πολύ περίεργο θέμα. Στο pc μου έχω ένα βασικό προφίλ συνδεμένο με το Hotmail μου λογαριασμό. Το προφίλ είναι administrator όχι τυπικό. Χθες έκανα ένα 2ο προφίλ τυπικό λογαριασμό. Μετά από κάποιες ώρες το έκανα διαγραφή. Απο τότε μόλις ξεκινάει το pc και βάζω τον κωδικό μου αμέσως μετά μαυριζει η οθόνη και νεκρωνει το pc. Σε safe mode μπαίνει κανονικά. Άμα διαγράψω τους drivers της κάρτας γραφικών μπαίνει κανονικά και σε normal boot. Μόλις βάλω πάλι τους drivers πάλι μαύρη οθόνη. Δοκίμασα τα πάντα και δεν διορθώνετε. Στο τέλος έκανα το λογαριασμό μου από administrator σε τυπικό και πλέον μπαίνει κανονικά.. Τι μπορεί να συμβαίνει? Συγγνώμη για το κατεβατό.. Χαζό αυτό που θα σε ρωτήσω, αλλά έχεις dropbox εγκατεστημένο στο λογαριασμό σου? Ρωτάω γιατί υπήρχε ένα ακριβώς ίδιο πρόβλημα παλιότερα με dropbox λογαριασμούς και το metro interface, το οποίο θεωρητικά φτιάχτηκε. Επίσης ποιά κάρτα έχεις και ποιύς drivers χρησιμοποιείς? Αν είναι λάπτοπ βάλε τους drivers του κατασκευαστή του λάπτοπ, όχι τους τελευταίους των Windows ή του κατασκευαστή της κάρτας. Τέλος, αν το πρόβλημα επιμείνει, διέγραψε τελείως το (προβληματικό) user profile και τα δεδομένα του, κάνε επανεκκίνηση και φτιάξτο πάλι εκ νέου.
johnnyman Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Σταθερό έχω φίλε μου και δοκίμασα πολλούς drivers αλλά με κανένα αποτέλεσμα. Το Dropbox τι σχέση έχει? Μιλάμε νεκρώνει τελείως το pc.το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται τπτ..
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Σταθερό έχω φίλε μου και δοκίμασα πολλούς drivers αλλά με κανένα αποτέλεσμα. Το Dropbox τι σχέση έχει? Μιλάμε νεκρώνει τελείως το pc.το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται τπτ.. Έχει και παραέχει. Υπάρχει bug σε Metro UI και Dropbox σε συγκεκριμένα builds των Windows 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα