Προς το περιεχόμενο

Samsung a3 2017 vs Huawei p9 vs Xiaomi mi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετα απο 3,5 χρόνια με αποχαιρετά το Lumia 925 και ήρθε η ωρα για καινουργιο κινήτο. Σκέφτομαι για κάποια του τίτλου. Με ενδιαφέρει η κάμερα, μπαταρία και να "αντέξει" κάποια χρόνια. Απο εφαρμογές ασχολούμαι με FB, Insta... και οχι παιχνίδια. Για βοηθείστε συμφορίτες... :-)  (το budget ειναι 350ευρώ..αν εχει κάποιος καλύτερη πρόταση)

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Μήπως εννοείς Α5 2017;

Ανάμεσα στα τρία νομίζω ότι το Samsung είναι καλύτερο. Αν σε παίρνει και ένα πενηνταρικο πάνω δες και το Samsung Galaxy s7 αφού σε ενδιαφέρει πρωτίστως η καμερα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι το Α3 2017 εννοώ. Και αυτό, επειδή μου αρέσει το μικρό μέγεθος. Και τα 350 πολλά μου φαίνονται...αν έπεφτε λίγο ακόμη η τιμή του Galaxy s7 ίσως να το σκεφτόμουν...

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετα απο 3,5 χρόνια με αποχαιρετά το Lumia 925 και ήρθε η ωρα για καινουργιο κινήτο. Σκέφτομαι για κάποια του τίτλου. Με ενδιαφέρει η κάμερα, μπαταρία και να "αντέξει" κάποια χρόνια. Απο εφαρμογές ασχολούμαι με FB, Insta... και οχι παιχνίδια. Για βοηθείστε συμφορίτες... :-) (το budget ειναι 350ευρώ..αν εχει κάποιος καλύτερη πρόταση)

Ευχαριστώ!!!

http://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι το Α3 2017 εννοώ. Και αυτό, επειδή μου αρέσει το μικρό μέγεθος. Και τα 350 πολλά μου φαίνονται...αν έπεφτε λίγο ακόμη η τιμή του Galaxy s7 ίσως να το σκεφτόμουν...

αν θες μαζεμένη συσκευή πάρε το iphone se δεν υπάρχει καλύτερο μικρο ακόμα κλαίω που πούλησα το δικό μου

Δημοσ.

αν θες μαζεμένη συσκευή πάρε το iphone se δεν υπάρχει καλύτερο μικρο ακόμα κλαίω που πούλησα το δικό μου

χμμ...δεν το είχα σκεφτεί για apple, μιας και δεν ειχα ποτε. Ισως να το κοιτάξω μιας και βλεπω οτι εχει πέσει κατω απο 350... ευχαριστω

Δημοσ.

iPhones SE και από εμένα αν δεν σε χαλάει το μέγεθος της οθόνης. Κάμερα σούπερ λειτουργικό το γνωστό. Και επειδή κατάλαβα ότι δεν έχεις λεφτά για πέταμα γνωρίζεις ότι το SE θα σου κρατήσει χρόνια και με υποστήριξη. Πάντως τώρα που ήρθε το καλοκαίρι μια χαρά με βολεύουν οι 4" καθόλου δεν μου λείπει το παλιό 5".

Μόνο πάρε αν το επιλέξεις τελικά με 32gb. Τα 16 έχω και δεν φτάνουν όλο σβήνω φωτό και σβήνω και ξανά βάζω τις εφαρμογές μόλις φθάσουν λόγω cache κοντά στα 500-600 mb

Δημοσ.

iPhones SE και από εμένα αν δεν σε χαλάει το μέγεθος της οθόνης. Κάμερα σούπερ λειτουργικό το γνωστό. Και επειδή κατάλαβα ότι δεν έχεις λεφτά για πέταμα γνωρίζεις ότι το SE θα σου κρατήσει χρόνια και με υποστήριξη. Πάντως τώρα που ήρθε το καλοκαίρι μια χαρά με βολεύουν οι 4" καθόλου δεν μου λείπει το παλιό 5".

Μόνο πάρε αν το επιλέξεις τελικά με 32gb. Τα 16 έχω και δεν φτάνουν όλο σβήνω φωτό και σβήνω και ξανά βάζω τις εφαρμογές μόλις φθάσουν λόγω cache κοντά στα 500-600 mb

Σίγουρα δεν μου αρέσουν τα πολύ μεγάλα κινητά, αλλα και το se μου φαίνεται λίγο μίκρο. Βέβαια συνήθεια ειναι. Και μετα δεν ξέρω αν με βολέψει και το ios. Mε βάλατε σε σκέψη τώρα με το μηλο...

Δημοσ.

Σίγουρα δεν μου αρέσουν τα πολύ μεγάλα κινητά, αλλα και το se μου φαίνεται λίγο μίκρο. Βέβαια συνήθεια ειναι. Και μετα δεν ξέρω αν με βολέψει και το ios. Mε βάλατε σε σκέψη τώρα με το μηλο...

αν δεν είσαι τύπος που ασχολείται όλη μέρα να φτιάχνει το UI του κινητού, να κατεβάζεις torrents στο κινητό, να σε χαλάνε κάποιοι περιορισμοί του iOs αλλά θες ένα κινητό να μην κολλάει , να μην σου πετάει όλη την ώρα "η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί" ακόμα και με 3gb ram, αλλά να μπορείς να χειρίζεσαι τις εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα και να βγάζεις πολύ καλές φωτό τότε SE. Καλά θα είναι πολiτισμικό σοκ εφ' όσον προέρχεσαι από WP, θα δεις ένα store με άπειρες εφαρμογές και το βασικότερο ΟΛΕΣ θα τρέχουν χωρίς πρόβλημα στο SE. Πέρνα από ένα μαγαζί και δες το SE προσωπική μου άποψη ακόμα και το 5s σε βάθος χρόνου καλύτερο είναι από τα midrange samsung.

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς και το http://www.skroutz.gr/s/11573989/Huawei-P10-Lite-32GB.html

Το εχω λιγο στα υπ'οψιν, αλλά ακουσα οτι καλύτερο ειναι το p9...

αν δεν είσαι τύπος που ασχολείται όλη μέρα να φτιάχνει το UI του κινητού, να κατεβάζεις torrents στο κινητό, να σε χαλάνε κάποιοι περιορισμοί του iOs αλλά θες ένα κινητό να μην κολλάει , να μην σου πετάει όλη την ώρα "η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί" ακόμα και με 3gb ram, αλλά να μπορείς να χειρίζεσαι τις εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα και να βγάζεις πολύ καλές φωτό τότε SE. Καλά θα είναι πολiτισμικό σοκ εφ' όσον προέρχεσαι από WP, θα δεις ένα store με άπειρες εφαρμογές και το βασικότερο ΟΛΕΣ θα τρέχουν χωρίς πρόβλημα στο SE. Πέρνα από ένα μαγαζί και δες το SE προσωπική μου άποψη ακόμα και το 5s σε βάθος χρόνου καλύτερο είναι από τα midrange samsung.

Οχι, δεν ειμαι τέτοιος τύπος. Η αλήθεια ειναι, με ειχε κουράσει το WP λογο app. Κατα τ'αλλα πετούσε. Ναι, θα πρέπει να το δω εν δράση απο κόντα...γιατι με προβληματίζει λιγο η μικρή οθόνη...(σχετικά με 5s, ειχα βρεί πρόσφατα μεταχειρισμένο απο γνωστό σε άριστη κατάσταση με 150...αλλά μετά σκέφτηκα οτι ειναι τηλέφωνο 3-4 ετίας και το άφησα...)

Δημοσ.

πρωην χρηστης 6s 

παρε ενα mi5 mi5s mi6 να βρεις την υγεια σου

στο μεγεθος του δεν υπαρχει καλυτερο 

και ειναι και δικαρτο

Δημοσ.

πρωην χρηστης 6s

παρε ενα mi5 mi5s mi6 να βρεις την υγεια σου

στο μεγεθος του δεν υπαρχει καλυτερο

και ειναι και δικαρτο

Αυτά που λες (mi5-mi5s)θέλουν και φλασαρισμα rom κτλ,δεν υποστηρίζουν και την 800αρα για το 4G.

Οπότε γιατί να πάει εκεί .

Εκτός και δεν τον ενδιαφέρει και θέλει να ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...