defacer Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αχχχ και να ήμουν καθηγητής ΑΕΙ. 1200 ευρώ τζάμπα και μπόλικο χρόνο να εξελιχθώ σε ότι πραγματικά αγαπώ και όχι σε τι μου επιβάλλουν. Απλά θα έτρεχες να προλάβεις άλλα πράγματα @defacer σε βλέπω ασχολείσαι και γνωρίζεις πολλά... δεν πιστεύω να είσαι καθηγητής;. Όχι δεν είμαι, και τα περισσότερα από αυτά που λέω δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να τα πει καθηγητής επειδή προέρχονται από industry experience. Αλλά έχω κάνει διδασκαλία ένα χρόνο σε ΤΕΙ, και μερικές φορές ιδιωτικά όταν αξίζει ο μαθητής.
gdask Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τα ποστ του defacer και του Alithinos στάζουν σοφία. Δυστυχώς είναι άλλο πράγμα να υλοποιείς εναν αλγόριθμο οπως μαθαίνουν στις σχολές και άλλο πράγμα να δομεις μέσω κώδικα μια εφαρμογή, που από την μια να υλοποιεί τα requirements που σου δίνουν, και από την άλλη να είναι ευκολα επεκτάσιμη και εύκολα διαχειρησιμη μετά από μερικά χρόνια από αλλους developers. Το δεύτερο είναι κάτι που αποκτάται με πείρα, με μάτια ανοικτά στο τι γίνεται εκεί έξω και με συνεχές challenging σε ότι θεωρούμε σαν "best practices" Σε γενικες γραμμες μια μεθοδος θα επιστεψει ειτε καποια τιμη ειτε καποιο object ειτε καποιο range. Ειναι πολυ δυσκολο να θελεις να βγαλεις απο μια μεθοδο ενα σουβλακι μια πιτσα και 2 λιτρα βενζινη. Ένα object είναι ένα οbject και μπορεί να περιέχει τυπικά ότι θες. Πχ λες στην γυναίκα να πάει να βάλει βενζίνη και να πάρει και τσιγάρα από το βενζινάδικο. Δίνεις μια εντολή με χ παραμετρους και παίρνεις ένα αποτελεσμα με ψ παραμετρους Ανάλογα με το level of abstraction που σου προσφέρει αυτή η μέθοδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα