Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω στο χωριό να βάλω web κάμερες εξωτερικά του σπιτιού, κ στον περιβάλλοντά του χώρο (κήπο κλπ.), ώστε να βλέπω αναπάσα στιγμή τι συμβαίνει κλπ. Αλλά θέλω να δω εάν υπάρχει η δυνατότητα από εξοπλιστικής πλευράς ώστε… να μην χρειάζεται να υπάρχει ηλ. υπολογιστής εκεί ανοικτός σε μόνιμη βάση. Φυσικά η ύπαρξη internet είναι δεδομένη. Επίσης εάν οι web cams αυτές τροφοδοτούνταν με δικό τους ρεύμα (π.χ. κάποιο φωτοβολταϊκό πάνω σε κάθε μία) θα είχε ενδιαφέρον αλλά δεν θα ήτανε κ απαγορευτικό εάν δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτή.

Οπότε για ένα τέτοιο project, τι δυνατότητες υπάρχουν;

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να εχεις υπολογιστη ανοιχτο,μονο μια συνδεση ιντερνετ

βαλε μερικες ip cam εξωτερικου χωρου για εξω απο το σπιτι και μερικες εσωτερικου χωρου για μεσα και θα εισαι οκ

εγω για εσωτερικου χωρου εχω 3 sricam και 3 escam (παρομοια τιμη και ποιοτητα εχουν) και καταγραφουν και μπαινω μεσα απο τις εφαρμογες τους και βλεπω τι γινεται.

μονο την συνδεση στο ιντερνετ χρειαζεσαι, εκτος και αν μετα θελεις να βαλεις καταγραφικο και διαφορα αλλα.και πας σε άλλο επιπεδο και ποιο πολλα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Από ρεύμα όλες αυτές, τι ανάγκες έχουν;

Όσες είναι για εξωτ. χώρου αντέχουν σε κακοκαιρία, βροχές χιόνια κλπ.;

Eπίσης υπάρχουν κάμερες που να μην φαίνονται για κάμερες, κάπως να καμουφλάρονται και να είναι μυστικές;

Δημοσ.

Όσες είναι για εξωτερικό χώρο εννοείται αντέχουν βροχές κτλπ

Ρεύμα παίρνουν από κανονική μπριζα η αλλιώς μέσω ethernet πχ έτσι

http://www.veracityglobal.com/resources/articles-and-white-papers/poe-explained-part-1.aspx

Τώρα αν έχεις ακραίες θερμοκρασίες με χιόνια και πολλούς βαθμούς υπό το μηδεν, δεν ξέρω αν θα δουλεύουν 100% άριστα.

Κάμερες που καμουφλάρονται δεν ξέρω αν υπάρχουν,και πρέπει να καταγραφούν βασικά δικό σου χώρο μόνο,αλλιώς μετά πας σε μπελάδες.

Βασικά σε ποια περιοχή είσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...