Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσοι το βλεπετε; :P δεν περιμενω να εχει κι απηχηση το θεμα αφου δεν εχει κατινιες κι ιντριγκες απλα απο περιεργεια. :D θεωρω πως εχει καλη παραγωγη και γενικα ειναι ωραια οργανωμενο κι οι χορευετες παρουσιαζουν ενδιαφερον (οχι οπως λαουρα εποχες) γενικα σχετικα ποιοτικη εκπομπη σε σχεση με τα τρας που βγαινουν συνεχεια

Δημοσ.

Έχω δει τα πάντα από τη φάση της επιλογής και το πρώτο live προχτές και μου αρέσει πολύ! Γενικά είναι ωραίο θέαμα και οι χορευτές/τριες πολύ αξιόλογοι. 

Δημοσ.

Το χαζεύω μήπως εχει κανα καλο κωλαράκι να κουνιέται, δεν υπάρχει καποιος αλλος λογος να το δω.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το χαζεύω μήπως εχει κανα καλο κωλαράκι να κουνιέται, δεν υπάρχει καποιος αλλος λογος να το δω.. :P

ειναι κατι ποιοτικο σε σχεση ειδικα με αυτα που βγαινουν πλεον στην τηλεοραση. προσωπικα εχω βαρεθει το ξεκατινισμα και τους ψευτικους καβγαδες της τιβι. νομιζω υπαρχουν περισσοτεροι λογοι απο αυτον για να το δει κανεις. το απολαμβανω πραγματικα,εχει ωραια μουσικη ωραια παραγωγη κι οι χορευτες ειναι υπεροχοι !

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει απο χορό δεν ξερω τίποτα οποτε δεν μπορω να το εκτιμήσω, σορρυ ειπα την ειλικρινή μου άποψη. :P Παντως και εκει ειδα λιγο fake drama με μια που την εκοψαν και ετρεξαν να την φωναξουν ξανα κατι τετοιο.

Δημοσ.

Έχω έναν πολύ καλό λόγο να το βλέπω: Ιβάν. :wub: :P

Πέρα απ' τη πλάκα, θέλω να το βάλω απ' την αρχή να το δω, καθώς τη μια κάτι θα κάνω, την άλλη θα βαριέμαι... Και κάπως έτσι χάνεται η συνέχεια. Είναι κάτι διασκεδαστικό και γοητευτικό (ο χορός πάντοτε σε συνεπαίρνει, άλλωστε!), ιδανικό για τις βραδιές που δεν θες να δεις καμιά ταινία/σειρά και ψάχνεις κάτι ανάλαφρο.

Δημοσ.

Έχω έναν πολύ καλό λόγο να το βλέπω: Ιβάν. :wub: :P

Πέρα απ' τη πλάκα, θέλω να το βάλω απ' την αρχή να το δω, καθώς τη μια κάτι θα κάνω, την άλλη θα βαριέμαι... Και κάπως έτσι χάνεται η συνέχεια. Είναι κάτι διασκεδαστικό και γοητευτικό (ο χορός πάντοτε σε συνεπαίρνει, άλλωστε!), ιδανικό για τις βραδιές που δεν θες να δεις καμιά ταινία/σειρά και ψάχνεις κάτι ανάλαφρο.

κι εγω απο το ant1 web το εχω δει ολο,σχεδον ποτε δεν το ειδα τη μερα που το επαιζε να πω την αληθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...