Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,καλοκαιρι πλησιαζει και το εξοχικο καλει,ωραια θα μου πειτε και;Εδω και 2 χρονια εχω την υπερτατη ευχαριστηση να ειμαι πατερας,ο γιος μου εχει μια τρομερη αδυναμια την ωρα του φαγητου που λεγεται youtube,χωρις αυτο δεν τρωει απλα.

Εδω ερχομαι στο προβλημα μου,δεν υπαρχει ιντερνετ αλλα ουτε καν τηλ.συσκευη στο εξοχικο.

Εχοντας δοκιμασει στικακι θα πω οτι εχω αθλιο σημα εκτος σπιτιου,μεσα στο σπιτι δε καθολου.

Τα ιδια και κινητο....

Για καλη μου τυχη ανοιξε στα 100 μετρα απο εμενα ενα καφε,πιανοντας το μπλα μπλα με τον ιδιοκτ και αφου πηγαινα καθε μερα στο μαγαζι μου ειπε οτι θα μου δωσει username και password απο το σπιτι του που ειναι πανω απο το καφε.

Τελεια λεω και γω και πηγαινοντας σπιτι ανοιγω το λαπτοπ χαμογελοντας....τι να δω μια γραμμη και αυτη στο μπαλκονι,καμια φορα 2.

Ολα αυτα περσυ,φετος λεω να παω πιο οργανωμενος,θα βοηθουσε καποια κεραια και αν ναι τι προτεινετε;

Δημοσ.

Στο σπίτι έχεις ψάξει όλα τα σημεία? Καλό είναι να βρεις ένα σημείο εσωτερικά στο σπίτι που πιάνει και να πάρεις ένα extender και να κανεις αναμετάδοση στο σπίτι. Σε τι όροφο είσαι εσύ? Και σε τι εκείνος?. Θα ήτανε ιδανικό άμα μπορούσε να μετακινήσει το ρούτερ του εκείνος για να έχεις καλύτερο σήμα εσύ.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,καλοκαιρι πλησιαζει και το εξοχικο καλει,ωραια θα μου πειτε και;Εδω και 2 χρονια εχω την υπερτατη ευχαριστηση να ειμαι πατερας,ο γιος μου εχει μια τρομερη αδυναμια την ωρα του φαγητου που λεγεται youtube,χωρις αυτο δεν τρωει απλα.

Εδω ερχομαι στο προβλημα μου,δεν υπαρχει ιντερνετ αλλα ουτε καν τηλ.συσκευη στο εξοχικο.

Εχοντας δοκιμασει στικακι θα πω οτι εχω αθλιο σημα εκτος σπιτιου,μεσα στο σπιτι δε καθολου.

Τα ιδια και κινητο....

Για καλη μου τυχη ανοιξε στα 100 μετρα απο εμενα ενα καφε,πιανοντας το μπλα μπλα με τον ιδιοκτ και αφου πηγαινα καθε μερα στο μαγαζι μου ειπε οτι θα μου δωσει username και password απο το σπιτι του που ειναι πανω απο το καφε.

Τελεια λεω και γω και πηγαινοντας σπιτι ανοιγω το λαπτοπ χαμογελοντας....τι να δω μια γραμμη και αυτη στο μπαλκονι,καμια φορα 2.

Ολα αυτα περσυ,φετος λεω να παω πιο οργανωμενος,θα βοηθουσε καποια κεραια και αν ναι τι προτεινετε;

με ένα nanostasion είσαι οκ  δες αγγελία  επίσης πριν την αγορά κάποιας τέτοιας κεραία που θα πρέπει να έχει κάποιες γνώσεις για να την σεταρεις κάλο θα ήταν να δοκιμάσεις ένα απλο repeater .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...