Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, να πάει σε ναυαρχίδα έστω την περσινή, πολλοί χρήστες που κάναν μετάβαση από iOS se android επέστρεψαν επειδή παίρναν κάτι κινεζιες τον 100 ε ,ε δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση ένα φτηνιαρικο τηλ με την ναυαρχίδα του iOS ,πάρε ναυαρχίδα και ξεχνάς το ios

Για s8 που είπε ο φίλος ... δεν θα το πρότεινα επειδή δεν είναι σίγουρος ...

Για αυτο λέω να πάρει κάτι πιο φθηνό αν αποφασίσει να την κάνει ....

Ένα s7 ας πούμε ...

Δεν είπα να πάει σε κινεζια και μάλιστα φθηνή ...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω βοηθησατε αρκετα με τις απαντησεις σας!κατα 90% εχω αποφασισει να αλλαξω σε s8,θα το δουλεψω να δω τα θετικα και αρνητικα και αν δω οτι με το ios ημουν πιο ευχαριστημενος γυριζω παλι εκει!αν οχι συνεχιζω με android!αν δεν δοκιμασεις ομως δεν θα μαθεις ποτε! :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ειμαι σε ακριβως ιδια φαση, εχω 6s plus τωρα, και σκεφτομαι για s8+, το ειδα προχθες και εκλαψα με την οθονη, πραγματικα ειναι απιστευτη, μαλλον παω για αγορα μεσα στη βδομαδα

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα και το  6s plus που εχω μου φαινεται το ιδιο στενομακρο, η μπορει να ναι η ιδεα μου, λιγο ασχοληθηκα με το σ8+, γενικα αν και ειχα παντα μηλα πρωτη φορα μου κανε κλικ σαμμυ συσκευη

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω βοηθησατε αρκετα με τις απαντησεις σας!κατα 90% εχω αποφασισει να αλλαξω σε s8,θα το δουλεψω να δω τα θετικα και αρνητικα και αν δω οτι με το ios ημουν πιο ευχαριστημενος γυριζω παλι εκει!αν οχι συνεχιζω με android!αν δεν δοκιμασεις ομως δεν θα μαθεις ποτε! :)

Απλά δεν θα το μετανιώσεις ,θα πάθεις πλάκα όπως και εγώ, πάρε κατευθείαν θήκη καλή (προτείνω spigen) και μια γρήγορη κάρτα όσο μπορείς μεγαλύτερη γιατί μια φορά την παίρνεις και όχι με κάθε αλλαγή τηλεφώνου όπως είναι στο iPhone)+ αν μπορεις να παρεις και εναν ασυρματο φορτιστη εγω πηρα

2,σπιτι δουλειά στα 23 ε και είσαι ο πρώτος και άσε οι άλλοι να μιλάνε για εμπειρία χρήσης και ξερει η apple τι είναι καλο γιαυτους (ακομα γελαω γιατι τα ελεγα και εγω αυτα καποτε )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ειναι γνωστο οτι στο Insomnia(και οχι μονο)οποιος προτεινει κατι αλλο περαν απο samsung galaxy(ναι ακομα και σε android) κατευθειαν να πεσουν να τον φανε.

Ο συμφορουμιτης ανοιξε θεμα γενικα να μιλησει για μεταβαση απο Ios σε android και ηδη μερικοι δεν εχασαν χρονο και προτειναν ολως τυχαιως galaxy..

Ειδικα ο συμφορουμιτης παραπανω ειναι γνωστη περιπτωση στο θεμα των κινητων να μπαινει σε καθε θεμα να προτεινει galaxy s7 edge(γιατι ολως τυχαιως και αυτος galaxy εχει...),λες και αλλα κινητα δεν υπαρχουν ακομα και στην android μερια....

Το πιο σωστο που μπορει να σου πει καποιος(που δεν το ειπε κανεις ειπαμε γιατι...insomnia)ειναι να περιμενεις μεχρι τον Σεπτεμβριο να δεις τι θα εχει βγει συνολικα στην αγορα απο μηλοεταιρεια(και οχι μονο)και μετα να κρινεις που θες να πας.

Ε

ιναι γεγονος οτι το Ios ειναι βαρετο απο πλευρας ''πειραγματος'' οπως το android και δυστηχως δεν εχει πολλες επιλογες προς το παρον(ή σε 4.7 ιντσες ή σε 5.5)αλλα παρολα αυτα εχει και καποια αλλα καλα οπως κορυφαιες επιδοσεις,αριστη standby μπαταρια,φοβερο σε θεμα σταθεροτητας λειτουργικο(κυριως σε βαθος χρονου)και φυσικα η μεγαλυτερη υποστηριξη σε κινητα αυτη την στιγμη.

Ναι οποιος θελει να αλλαζει συχνα κινητα ή να πειραζει το κινητο του ή τελος παντων  gadget ακιας το ios δεν ειναι για αυτον.

Το Ios ειναι για οποιον θελει ενα κινητο στο οποιο να δουλευουν ολα(και οι εφαρμογες και οι αναβαθμισεις)οπως πρεπει σε βαθος χρονου.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Καλα ειναι γνωστο οτι στο Insomnia(και οχι μονο)οποιος προτεινει κατι αλλο περαν απο samsung galaxy(ναι ακομα και σε android) κατευθειαν να πεσουν να τον φανε.

Ο συμφορουμιτης ανοιξε θεμα γενικα να μιλησει για μεταβαση απο Ios σε android και ηδη μερικοι δεν εχασαν χρονο και προτειναν ολως τυχαιως galaxy..

Ειδικα ο συμφορουμιτης παραπανω ειναι γνωστη περιπτωση στο θεμα των κινητων να μπαινει σε καθε θεμα να προτεινει galaxy s7 edge(γιατι ολως τυχαιως και αυτος galaxy εχει...),λες και αλλα κινητα δεν υπαρχουν ακομα και στην android μερια....

Το πιο σωστο που μπορει να σου πει καποιος(που δεν το ειπε κανεις ειπαμε γιατι...insomnia)ειναι να περιμενεις μεχρι τον Σεπτεμβριο να δεις τι θα εχει βγει συνολικα στην αγορα απο μηλοεταιρεια(και οχι μονο)και μετα να κρινεις που θες να πας.

Ειναι γεγονος οτι το Ios ειναι βαρετο απο πλευρας ''πειραγματος'' οπως το android και δυστηχως δεν εχει πολλες επιλογες προς το παρον(ή σε 4.7 ιντσες ή σε 5.5)αλλα παρολα αυτα εχει και καποια αλλα καλα οπως κορυφαιες επιδοσεις,αριστη standby μπαταρια,φοβερο σε θεμα σταθεροτητας λειτουργικο(κυριως σε βαθος χρονου)και φυσικα η μεγαλυτερη υποστηριξη σε κινητα αυτη την στιγμη.

Ναι οποιος θελει να αλλαζει συχνα κινητα ή να πειραζει το κινητο του ή τελος παντων  gadget ακιας το ios δεν ειναι για αυτον.

Το Ios ειναι για οποιον θελει ενα κινητο στο οποιο να δουλευουν ολα(και οι εφαρμογες και οι αναβαθμισεις)οπως πρεπει σε βαθος χρονου.

Δεν ξέρω αν προσεξες τον τίτλο να στον ξαναβάλω 《καποιος που να εχει παει απο ios σε android》

Είμαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσω νομίζω ενώ εσύ δεν είσαι .Και ναι όταν βλέπω να μιλάνε για iPhone samsung μπαινω στην συσητηση καθοτι ειχα και τα δύο αλλά και εσύ μπαίνεις που δεν είχες και τα δύο. Και Ναι μιλάω για τα samsung γιατί αυτό έχω ενώ εσύ μιλάς για πράγματα που δεν τα έχεις, απλά κάπου τα άκουσες κάπου τα διάβασες κτλ κτλ αν και για την ιστορία δε είπα το παιδί να πάρει το 7 ,σύμφωνω άπλυτα για το 8 ,μπροστά πάμε όχι πίσω. Όσο για την μπαταρία του 6 με το 7s είναι τουλάχιστον αστείο να την συγκρίνεις, μα αστείο

• Like 1
Δημοσ.

Αν καποιος ερχεται απο iOS, τι πιο φυσιολογικο απο το να του προτεινεις Galaxy series? Καλώς η κακώς ειναι η συσκευη που ειναι η πληρεστερη και τα κανει ολα εξαιρετικα στο σύνολο τους. Ναι, οι λοιπες συσκευες χωρις να ειναι κακες... δεν ειναι εκει στην κορυφη. Βεβαια με το S8 δεν πολυισχυει αυτό (πολυ μετρια βελτιωση) αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει παραπονεμενος. Αν βαλει πχ ο ενδιαφερομενος περιορισμο χρημάτων ή αν κανει καποια αλλη εταιρια καμια εκπληξη (1+ εσενα κοιταω)... πολυ ευχαριστως να το προτεινουμε.

ps: σε μενα που εχω android, δεν δουλευουν ολα οπως πρεπει σε βαθος χρονου? Δεν ξερω... απορια το εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσω νομίζω ενώ εσύ δεν είσαι .

εσύ μιλάς για πράγματα που δεν τα έχεις, απλά κάπου τα άκουσες κάπου τα διάβασες

Γνωριζεις τι κινητα ειχα εγω προσωπικα και εκφερεις αποψη?

Πρωην κατοχος S7 και Iphone 7 plus ειμαι,απο που και ως που εβγαλες το χ συμπερασμα για μενα δεν το καταλαβα αυτο?

Επισης ειδες εγω να προτεινα να αγορασει το οποιοδηποτε μοντελο συγκεκριμενα σαν καποιους καποιους?

Αν καποιος ερχεται απο iOS, τι πιο φυσιολογικο απο το να του προτεινεις Galaxy series? Καλώς η κακώς ειναι η συσκευη που ειναι η πληρεστερη και τα κανει ολα εξαιρετικα στο σύνολο τους.

Γιατι οι αλλες κινητα με 2gb ram και snapdragon 3ετιας βγαζουν και προκυπτει αυτο?

Εγω δηλαδη γιατι βλεπω ενα HTC U11 αδιαβροχο(πλεον) με καλυτερο ηχο και καμερα απο το S8 και δεν το προτεινει κανεις?Και stock android(sense)εχει και ιδια ποιοτητα κατασκευης.

Δεν το καταλαβα αυτο,τι δηλαδη το ποιο πληρες εχει το S8 απο τις αλλες τωρινες ναυαρχιδες οπως τα G6 και Htc u11 ή Sony xz premium που εχουν βγει ως τωρα?

Αν μπορεις να το κανεις αυτο οικονομικα τοτε την καλυτερη δουλεια θα κανεις. Εκτος αν εχεις κανει πολλες αγορες απο το store της καθε πλατφορμας τοτε καλο ειναι ανα καιρους να δοκιμαζεις και την αλλη πλευρα για να δεις με τον καιρο τι παραπανω εχει προστεθει που μπορει να σε βολευει περισσοτερο.

Σιγουρα το S8 σε αρκετα πραγματα(μην πω σχεδον σε ολα) θα σου φανει πολυ πιο μπροστα σε σχεση με το iphone 6 που εχεις(εν μερη λογικο μιας και μιλαμε για 4.7ιντσων κινητο του 2014).

Δημοσ.

Επισης ειδες εγω να προτεινα να αγορασει το οποιοδηποτε μοντελο συγκεκριμενα σαν καποιους καποιους?

και γιατι να προτεινεις αλλο οταν το παιδι που ξεκινησε το thread εγραψε αυτο 

Παιδια μετα απο 5 χρονια σε ios (τωρα εχω i-phone 6) σκεφτομαι και γω οπως πολλοι για samsung s8..υπαρχει καποιος που να εχει κανει αυτο το μεγαλο βημα και να μην το εχει μετανιωσει?

Δημοσ.

και γιατι να προτεινεις αλλο οταν το παιδι που ξεκινησε το thread εγραψε αυτο 

Παιδια μετα απο 5 χρονια σε ios (τωρα εχω i-phone 6) σκεφτομαι και γω οπως πολλοι για samsung s8..υπαρχει καποιος που να εχει κανει αυτο το μεγαλο βημα και να μην το εχει μετανιωσει?

Είμαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσω νομίζω ενώ εσύ δεν είσαι .

ειχα και τα δύο αλλά και εσύ μπαίνεις που δεν είχες και τα δύο

Και Ναι μιλάω για τα samsung γιατί αυτό έχω ενώ εσύ μιλάς για πράγματα που δεν τα έχεις, απλά κάπου τα άκουσες κάπου τα διάβασες

Χαιρομαι που στα υπολοιπα που εγραψα δεν πηρα απαντηση(ή γκουχου γκουχου μια συγνωμη ξερω γω) αλλα τεσπα.....

Στο παραπανω τωρα,ο ts δεν ειναι σε διλλημα αν θα παρει iphone 7/plus ή galaxy s8 οπως αναφερει,αλλα θελει να κανει την μεταβαση σε android(κατανοητο)και ολως τυχαιως το πιο πολυ διαφημισμενο κινητο και δημοφιλες ειναι το S8.

Αρα φανταζομαι οτι πρωτα τον ενδιαφερει γενικα τι παιζει με το android σαν λειτουργικο(και σε βαθος χρονου)σε σχεση με το Ios και μετα για την συσκευη συγκεκριμενα.

Γιατι για παραδειγμα καποιος μπορει να του προτεινει το S7 αντι του S8 το οποιο και κατα πολυ φθηνοτερο ειναι του S8 και ειναι ιδανικο για χρηση με το ενα χερι οπως το iphone 6 που ειχε.

Βασικα σε οποιαδηποτε android ναυαρχιδα του 2016(ποσο μαλλον του 2017)και να παει απο το ταπεινο Iphone 6 του 2014(ουτε καν 6 plus),προφανως και οι διαφορες που θα πετυχει σε οθονη,καμερα,μπαταρια και εν μερη ηχο(σε συσκευες με 2 ηχεια)ειναι τεραστιες ακομα και στο 7 plus(το οποιο κοστιζει ακριβοτερα απο το S8).

Δημοσ.

Χαιρομαι που στα υπολοιπα που εγραψα δεν πηρα απαντηση(ή γκουχου γκουχου μια συγνωμη ξερω γω) αλλα τεσπα.....

Στο παραπανω τωρα,ο ts δεν ειναι σε διλλημα αν θα παρει iphone 7/plus ή galaxy s8 οπως αναφερει,αλλα θελει να κανει την μεταβαση σε android(κατανοητο)και ολως τυχαιως το πιο πολυ διαφημισμενο κινητο και δημοφιλες ειναι το S8.

Αρα φανταζομαι οτι πρωτα τον ενδιαφερει γενικα τι παιζει με το android σαν λειτουργικο(και σε βαθος χρονου)σε σχεση με το Ios και μετα για την συσκευη συγκεκριμενα.

Γιατι για παραδειγμα καποιος μπορει να του προτεινει το S7 αντι του S8 το οποιο και κατα πολυ φθηνοτερο ειναι του S8 και ειναι ιδανικο για χρηση με το ενα χερι οπως το iphone 6 που ειχε.

Βασικα σε οποιαδηποτε android ναυαρχιδα του 2016(ποσο μαλλον του 2017)και να παει απο το ταπεινο Iphone 6 του 2014(ουτε καν 6 plus),προφανως και οι διαφορες που θα πετυχει σε οθονη,καμερα,μπαταρια και εν μερη ηχο(σε συσκευες με 2 ηχεια)ειναι τεραστιες ακομα και στο 7 plus(το οποιο κοστιζει ακριβοτερα απο το S8).

με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω (καλα δεν ειναι η πρωτη φορα )

Δημοσ.

Εγω επειδη προσωπικα ουτε ποσοστα παιρνω απο την Χ εταιρεια ουτε και στους γυρω μου εχω μαθει να προτεινω μονο την μια γνωστη εταιρεια(ειτε την λενε Samsung,ειτε apple)ετσι εχω μαθει να πρατω και για τον εαυτο μου και αρα να προτεινω και στους αλλους.

Γιατι μεχρι τον Σεπτεμβριο θα εχουμε δει οτι αλλο εχει κυκλοφορησει στην αγορα(περαν της google)και απο τις υπολοιπες εταιρειες για να εχει ο υποψηφιος αγοραστης(οπως εδω καλη ωρα)καλυτερη αποψη του που να κοιταξει,και θα υπαρχει και αποθεμα/πιο σταθερες τιμες.

Και οταν λεω αλλες επιλογες εννοω

Htc U11

Sony Xperia XZ premium

Oneplus5

το νεο Iphone(οτι πατατα τελός παντων βγαλουν)

πιθανως και το επομενο κινητο απο google μερια

Note 8 ισως?

LG V30?

Και στα ηδη υπαρχοντα κινητα φυσικα οι τιμες θα εχουν πεσει και αλλο,ειδικα οσο πλησιαζουμε σε black friday περιοδο.

με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω (καλα δεν ειναι η πρωτη φορα )

Ειδες να ανεφερα πουθενα οτι τα Iphone ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα και να μην κοιταξει πουθενα αλλου?

Ανεφερα 2-3 γενικα πραγματα που ισχυουν στην παρουσα φαση(γιατι και εγω θεμα με το S7 δεν ειχα αλλα φιλος μου που το χρησιμοποιει παρα πολλυ το κινητο και το λιωνει καθε μερα,ειχε και τα μικρο κολληματα του ή χρειαζοταν μια στο τοσο να κανει το restart του).

Τελος γιατι αναφερεις μονο το μισο κομματι οταν εχω ηδη απαντησει και στον αλλο πιο συγκεκριμενα?

Αν μπορεις να το κανεις αυτο οικονομικα τοτε την καλυτερη δουλεια θα κανεις. Εκτος αν εχεις κανει πολλες αγορες απο το store της καθε πλατφορμας τοτε καλο ειναι ανα καιρους να δοκιμαζεις και την αλλη πλευρα για να δεις με τον καιρο τι παραπανω εχει προστεθει που μπορει να σε βολευει περισσοτερο.

Σιγουρα το S8 σε αρκετα πραγματα(μην πω σχεδον σε ολα) θα σου φανει πολυ πιο μπροστα σε σχεση με το iphone 6 που εχεις(εν μερη λογικο μιας και μιλαμε για 4.7ιντσων κινητο του 2014).

https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/9783213/Apple-iPhone-7-32GB.html

Το Lg g6 που ειναι ιδιο με το S8 και φθηνοτερο και απο το iphone 7(αρα αξιζει περισσοτερο)γιατι δεν το προτεινει κανεις αραγε,παρολο που δεν εχουν γραφτει αρνητικα σχολια για αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...