Supernova21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλησπερα, Ψαχνω για νεα κουρευτικη μηχανη αφου η τωρινη ξεψυχισε... Την θελω κυριως για κουρεμμα μαλλιων, και περιποιηση (οχι ξυρισμα, μονο τριμμαρισμα) γεννιων. Οχι μπαταριες και επαναφορτιζομενες γιατι μου εχουν βγαλει την πιστη, μονο καλωδιακι. Budget μεχρι 50αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γραψε εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/438588-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/?view=getnewpost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReversedVertigo Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Παρε καμμια Remington με 50 ευρω πολυ καλη μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Eδώ είσαι, πάρα πολύ καλή...https://www.skroutz.gr/s/367382/Wahl-Chromepro-79524-800.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τις καλύτερες λεπίδες πάντως τις έχουν οι Panasonic. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Έχω μια πανασονικ γύρω στα 5 χρόνια . Ακόμα από θέμα μπαταρίας και λεπίδας λειτουργεί άψογα. Θα την πρότεινα και εγώ ανεπιφύλακτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bsp Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τιις καλύτερες λεπίδες τις έχουν όντως οι Panasonic μόνο στα ακριβά μοντέλα (professional) που έχουν κοπτικό τιτανίου και ειναι made in japan, ενώ τα άλλα ειναι κίνα και είναι αρκετά μέτρια. Δες και τς κουρευτικές Μηχανές Moser professional, έχουν καλύτερη ποιότητα στην χαμηλή κατηγορία που ζητάς μέχρι τα 50€ και ειναι *made in Germany ->(στς μέρες μας αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό.....). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τιις καλύτερες λεπίδες τις έχουν όντως οι Panasonic μόνο στα ακριβά μοντέλα (professional) που έχουν κοπτικό τιτανίου και ειναι made in japan, ενώ τα άλλα ειναι κίνα και είναι αρκετά μέτρια. Δες και τς κουρευτικές Μηχανές Moser professional, έχουν καλύτερη ποιότητα στην χαμηλή κατηγορία που ζητάς μέχρι τα 50€ και ειναι *made in Germany ->(στς μέρες μας αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό.....). +1. Μηχανές ξυρίσματος κουρέματος μόνο moser και wahl. Από panasonic και philips μόνο τα ακριβά μοντέλα πάνω από 80-100ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Εχω την Philips QC5530 εδω και καποια χρονια, αλλα αρχισε να τα φτυνει πλεον και θελω να αγορασω μια καινουρια μηχανη. Την χρησιμοποιω για γενια ( οχι ξυρισμα ) και στο σωμα 1,2 φορες το χρονο καθως εχω εντονη τριχοφυϊα, στη μεγαλη τη σκαλα να τα παιρνω ελαχιστα.. Να παρω το καινουριο μοντελο που εβγαλε QC5570 ή υπαρχει και κατι καλυτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα μια παμπαλαια philips (μπορει και 20ετιας) για κουρεμα αλλα και για τριμαρισμα στα γενια...Με τις οποιες δυσκολιες εκανε την δουλεια της αλλα τελος παντων εσπασε. Εχει κανεις να προτεινει καμια κουρευτικη που να εχει διαφορα αξεσουαρ για κουρεμα/ξιρισμα; Εαν εχει και καμια θηκη/νεσεσερ θα ηταν ακομα πιο ωραια. Budget γυρω στα 50€. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Με αυτήν εδώ Site: Remington-MB320C είμαι ευχαριστημένος χρόνια. Το βασικό πως όταν μένει από μπαταρία και την βάλεις στη πρίζα θα λειτουργήσει αμέσως χωρίς να θέλει να φορτίσει πρώτα η μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Την τσίμπησες.Ούτε 30 γιούρο https://www.skroutz.gr/s/2903108/Philips-Beardtrimmer-Series-3000-QT4015.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Κι δυο φαινονται ικανοποιητικες για αυτα που ειχα συνηθισει μεχρι τωρα.Μηπως ομως αξιζει να παω σε groom kit; Κουρευουν το ιδιο καλα οι μηχανες αυτων των κιτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα σήμερα Wahl magic clip 5 stars, στα 77€ .την Moser δεν τη ήξερα, Panasonic είχε ασύρματες άνω των 100€.Για ερασιτεχνική χρήση πάλι πολλά έδωσα πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για αυτη εδω εχει κανενας αποψη; https://www.skroutz.gr/s/10988662/Braun-MGK3080.html#reviews 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα