Προς το περιεχόμενο

NEC 1300 - ποιός λέει ψέμματα!?

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

damianpcb μου μοιάζεις για μάντης...! Για να κάνω μια προσπάθεια κι εγώ - είσαι φοιτητής ΗΜΜΥ, κοντά στο 4ο ή και μικρότερος έτος και φυσικά μας έρχεσαι απο ψηλά. Σωστός; :) ...και μέσα να έχω πέσει, που απίθανο μου φαίνεται, μη φρικάρεις! - απλά τσεκάρω τις μαντικές ικανότητές μου... "νιώθω μια αύρα 99 ευρώ να με περιβάλει...!" (!)

Δημοσ.
Retail με 99€; Απίθανο μου φαίνεται.

Πέσ'τα ρε 'συ χρυσόστομε! Πεσ'τα γμτ, κοντεύω να φρικάρω εδώ πέρα!

Τα 150ευρώ είναι η τιμή που είχε η συσκευή στις 20-12-2003 στο ICC.

Τη δευτέρα θα πάω να κοιτάξω ξανά πόσο στοιχίζει (πλέον σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να το αντικαταστήσω με το 8x μόλις έρθει)

Τη δευτέρα αν έχω χρόνο θα το τσεκάρω αν και πιστεύω ότι δε θα έχει αλλάξει η τιμή του παρόλο που ένα μήνα μετά δικαιολογείται μια έκπτωση.

Όχι και 99 ευρώ μόλις μιάμιση εβδομάδα πριν όμως! Αυτό είναι σκάνδαλο!

Να ευχαριστήσω όλους όσους μου δώσατε τιμές έως τώρα.

Παρακαλώ κι άλλους αν ξέρουν τιμές ας το γράψουν...

Δημοσ.

CyberWalker epeses akridws eksw . eimouna fititis ilektronikis 2 etos kai pira metagrafi athina . Oso gia 99e einai apithano i pio xamili timh pou exw brei einai 120e . O Spiros apo to interactive exei twra to LG 8x me 145e ta simperasmata dika sou

Δημοσ.

Ωραίος ο Αντρέας... Αμερική όμως! (εκεί που η Digital Sony Cybershot 717 έκανε τα μισά λεφτά από αυτά που έκανε Ευρώπη) - Άσχετο αλλά τώρα βέβαια κάνει τα μισά σχεδόν λεφτά και Ευρώπη (και αυτό μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες!)

damian(e) για το LG ο Σπύρος πριν ακόμα τα Χριστούγεννα είχε πει πως θα το έφερνε με τον ερχομό του νέου έτους, απλά δεν ήξερε τιμή. Εξ'αρχής δεν ήμουν και πολύ θετικός απέναντι στα LG αλλά με την αυγούλα θα πάω να το τσεκάρω...

Αντε ντε! Έτσι εξηγείται και το pcb! Το σκέφτηκα και το ενδεχόμενο να είσαι στα ΤΕΙ αλλά δεν περίμενα να έχεις πάρει μεταγραφή! ( Επίσης άσχετο αλλά ίσως σε ενδιαφέρει. Δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Μένουν οι φώτος που θα προσθέσω με το που τελειώσει η εξεταστική -> http://builtpcb.tripod.com )

Ρε μήπως να κάνω μια εκτύπωση το topic μου και να του το κρατάω...;

Δημοσ.

παιδιά μακρυά από NEC δεν αξίζει τον κοπο, δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε κάτι άλλο μην κοιτάτε μονο την τιμη αλλά και τις απώλειες (καμένα)

Δημοσ.

dk δεν έχω κάψει DVD με το NEC και η γνώμη των περισσοτέρων για τη συσκευή είναι θετική. Το μαγαζί εξακολουθεί να το δίνει στα 150ευρώ ενώ τώρα πλέον το LG το ανέβασε στα 148ευρώ.

Όσο καιρό κρατά αυτό το topic δε βρήκα ούτε έναν που να μου πει πως βρήκε το NEC 99 ευρώ Στουρνάρη. Ωστόσο όλοι μου δίνουν τιμές χαμηλότερες των 150 και μάλιστα πολύ κοντά στα 120 με 130ευρώ. (επίσης μου φαίνεται λογικό αν αναλογιστεί κανείς την έκπτωση λόγω των νέων 8x συσκευών) - Παρόμοια έκπτωση κοντά στα 15 ευρώ έγινε αυτό το διάστημα και σε άλλα μοντέλα.

Παρόλο λοιπόν που θεωρώ ότι ίσως έχασα κοντά στα 15-20 ευρώ χωρίς λόγο, μένω ικανοποιημένος με την αγορά μου. Σκέφτομαι επίσης να το 'ανταλλάξω' με το NEC 2500 τώρα που είναι ακόμα νωρίς...

Δημοσ.
...Παρόλο λοιπόν που θεωρώ ότι ίσως έχασα κοντά στα 15-20 ευρώ χωρίς λόγο, μένω ικανοποιημένος με την αγορά μου. Σκέφτομαι επίσης να το 'ανταλλάξω' με το NEC 2500 τώρα που είναι ακόμα νωρίς...

Kαντο οσο πιο γρηγορα μπορεις.....

Μολις τωρα αγορασα το NEC 2500 στην Θεσσαλονικη απο ZeroOne 121.19+21,81=143 Ευρο Τελικη.

(ΤopSystems: 134,64+24,3=158,94 Tελικη :shock: )

Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε παιδιά;!

Τόσο καιρό και ακόμα κάποιος να βρει με 99 ευρώ το NEC 1300;!

Έτσι μου έρχεται να ανέβω αυτοπροσώπος Αθήνα για να το εξακριβώσω!

Σας παρακαλώ δηλαδή! Δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τσεκάρει τι παίζει Στουρνάρη;!

Του φούθτη! Αν μη τι άλλο ακόμα και μούφα να ήταν τώρα πλέον θα ήταν δικαιολογημένη μια τέτοια τιμή...(λέμε τώρα) Έχει περάσει τόσος καιρός...

Ποιά η γνώμη σας...; :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...