Προς το περιεχόμενο

NEC 1300 - ποιός λέει ψέμματα!?

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για διαβάστε το παρακάτω μια στιγμή...

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αγόρασα απο Χανιά το NEC 1300 (Multispin 4X DVD+- Writer ND1300) με 150 ευρώ και μόλις πριν μία εβδομάδα ένας φίλος μου υποστηρίζει ότι το βρήκε Στουρνάρη με 99 ευρώ ενώ όταν με είδε να σαστίζω πρόσθεσε πως το πιο ακριβό μαγαζί το είχε μόλις 105 όπως ο ίδιος υποστηρίζει! Πάω να τρελαθώ!

Σας παρακαλώ πολύ πείτε μου πριν πόσο καιρό το πήρατε εσείς, σε τι τιμή και απο πού (αρκεί περιοχή - όχι μαγαζί αν δε θέλετε) γιατί το άτομο απ'οπου το αγόρασα είναι αρκεκτά έμπιστο και δεν πιστεύω να με δούλεψε...!

Στην περίπτωση που διατηρείτε μαγαζί ή έτυχε να δείτε ή ακούσετε μια τιμή για αυτό το μοντέλο πουθενά πείτε μου μιας και θέλει να αγοράσει και ένας φίλος μου (αν φυσικά βρεθεί πουθενά πιο φθηνό)

Σας ευχαριστώ.

(Άσχετο - το NEC πετάει! - το συνιστώ ανεπιφύλακτα!)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To βρηκα σε αρκετα γνωστο μαγαζι της Θεσσαλονικης περιπου 130 με ΦΠΑ.

Το χτυπαω στο τελος της ερχομενης εβδομαδας (μολις το φερουν δλδ) :D

Δημοσ.

coffeex thanks, αλλά δεν υπάρχει πια - πριν 2 μέρες πάντως κάποιος μου έλεγε ότι το είχε δει eshop με 120ευρώ (μάλιστα πρέπει να ήταν η χαμηλότερη τιμή που μπορούσε να το βρεί κανείς στο ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο) - εσύ πρόλαβες και το είδες σε ακόμα καλύτερη τιμή. Ίσως το ξαναβάλουν όταν αυξηθεί η διαθεσιμότητα.

Σε ευχαριστώ και εσένα nefelodamon, καλή η τιμή!

Παιδιά και πιο ακριβό να το βρείτε, ή όσοι το έχετε ήδη, γράψτε την τιμή!

Κυρίως βέβαια με ενδιαφέρουν τιμές σε Αθήνα και κυρίως Στουρνάρη... τι παίζει με τα 99ευρώ; (μήπως το βρήκε κανείς σας μοναστηράκι; ...χοχο!)

Δημοσ.

kala eisai trelos, piges kai agorases apo pc magazi sta xania?? Oi megalyteroi kleftes einai edo re sy. 120gb matxor edo 145 euro, apo eshop 110 me metaforika! Plextor to 8x prin kana mina pou rotisa mou pan pano apo 300 euro! Ta tayo yuden ta adia 3.5 euro edo, 1.6 sto ehsop kai sthn discimplex!!! Eleos opote rotao kati se kapoio magazi mou rxetetai na tous arxiso stis sfaliares h na tous kseftiliso kai na fonazo gia tis times tous. Adia cdr 0.7 euro toulaxiston! Ego mono online paragelno pragmata. Tora pareigeila to nec nd 2500 8x apo thn topsystems 170 euro me fpa kai metaforika, poio ftino kai apo to eshop pou to xe 178 telikh.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ tzino. Δεν είμαι τρελός αλλά με αυτά που ακούω δεξιά κι αριστερά πάω να τρελαθώ. Πανάκριβα τα Χανιά αλλά όχι και 99 ευρώ!

Θα τσεκάρω να δω τι παίζει με topsystems.

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε αυτήν έτσι; : http://www.topsystems.gr/

Αυτά με τα 99 ευρώ στη Στουρνάρη άφαντα, ε;!

Δημοσ.

Αααα! Ωστέ εσύ τσάκωσες το τελευταίο και τώρα δε βρίσκει ο φίλος... χμμ!

Λοιπόν, για όποιους ενδιαφέρονται για 'e-τιμές' μπορούν να τσεκάρουν και εδώ :

http://shop.zeroone.gr/cgi-bin/zeroone.storefront

Δημοσ.

135€ το έχει και το Ram-shop (στις αρχές Νοεμβρίου το είχα πάρει 160€).

Το infoshop.gr έχει 122€ το bulk και 143€ το retail. Επειδή έκανα το λάθος να πάρω το retail, η μόνη διαφορά των δύο εκδόσεων είναι ένα CD με το Nero Express που ούτε καν έχω ανοίξει τη συσκευασία του.

Δημοσ.

Παραφράζω λίγο την υπογραφή του Nemo και αφιερώνω σε όσους ζουν Χανιά : τα αγαθά κλώπεις κτώνται!

Kostas_crete : H bigcity στα Χανιά δεν έφερνε μόνο φθηνά... δυστυχώς έφερνε και φθηνιάρικα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν έκλεισε ΜΟΝΟ εξ'αυτού του λόγου. Όντως την έφαγαν τα κυκλώματα...

dim_b : Το παλικάρι υποστηρίζει ότι το βρήκε FULL με 99ευρώ...!

Λοιπόν το αποφάσισα! Δίνω 10 ευρώ σε όποιον μου το βρει στη Στουρνάρη με 99...Χε!

Δημοσ.

H bigcity στα Χανιά μια χαρα ητανε,υπηρχαν ατομα με γνωσεις μεσα,και οτι ηθελες σου εφερνε...μονο που περιμενες λιγο.(και στο θεμα εγγηηση ηταν πολυ καλη)και εγω απο τα χανια αλλα 99%με ελτα και αντικαταβολη αγοραζω,μαζι με τα μεταφορικα και παλι το συνολο ειναι αρκετα φτηνοτερο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...