hariC11 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλησπέρα βρε παιδιά και πάλι... Φτιάχνω το Admin Page, της σελίδας μου και έχω το εξής πρόβλημα.. Θέλω να "τραβάω" στοιχεία από έναν πίνακα από Db και να τα εμφανίζω σε έναν πίνακα σε HTML.. (γνωστό thread, από ότι έχει δει σε Forum).. Επεξήγηση και κώδικας Ο παρακάτω κώδικας είναι το αρχείο "booking.php" όπου ο Admin, μετά το Log In γίνεται Redirect! <?php if(isset( $_COOKIE['Admin_Email_Cookie']) and isset ($_COOKIE['Admin_Password_Cookie'])) { echo file_get_contents("UserList.php"); } else { header("location: reservation.php"); } ?> Αφού λοιπόν κάνω έναν έλεγχο με $_COOKIE(δεν ξέρω κατά πόσο είναι secure αυτή η μέθοδος), εμφανίζω το αρχείο "UserList.php". Το αρχείο "UserList.php", περιέχει τον εξής κώδικα: <!DOCTYPE html> <html> <body> <table border="2" style="background-color: #A95772; color: #FFFFFF; margin: 0 auto;" > <tr> <th>Full Name</th> <th>E-Mail</th> <th>Telephone</th> <th>Password (Decrepted)</th> </tr> <?php include 'connectDb.php'; #Eisagwgi stoixeiwn gia syndesi me ti vasi $request = mysql_query("SELECT * FROM users"); if (!$request) { //Debugging echo "Could not successfully run query from DB: " . mysql_error(); die(); } while($getdata = mysql_fetch_row($request)) { echo "<tr>"; echo "<td>".$getdata["FullName"]."</td>"; echo "<td>".$getdata["Email"]."</td>"; echo "<td>".$getdata["Phone"]."</td>"; echo "<td>".$getdata["Password"]."</td>"; echo "</tr>"; } ?> </table> <?php mysql_close($con); ?> <center> <div style="margin-bottom: 20%;"> <p class="signup"><a class="signup" href="logout.php">-Click here to logot-</a></p> </div> </center> </body> </html> Ο κώδικας λειτουργεί αλλά παίρνω ως αποτέλεσμα αυτό: Το παράξενο είναι ότι δείχνει τον PHP κώδικα σε HTML comment, το DevTools..(Δεν το έχω ξαναδεί αυτό).. Επίσης χρησιμοποίησα και mysqli_fetch_row() διότι κάπου διάβασα ότι δεν χρησιμοποιείται το mysql_fetch_row(), αλλά πήρα το ίδιο αποτέλεσμα!! **Χρησιμοποιώ XAMPP (δεν έχει δοκιμαστεί αλλού ο κώδικας ακόμα) **Διάβασα αυτό το Post https://stackoverflow.com/questions/5121495/php-code-is-not-being-executed-instead-code-shows-on-the-page στο stackoverflow, έκανα τα βήματα αλλά δεν λειτουργεί και πάλι.. Σας ευχαριστώ!!
Predatorkill Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Mε cookie μπαζεις απο παντου. Βαλε εξτρα πεδιο στη βαση user roles και να κανεις το τσεκ και εκει.
hariC11 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Mε cookie μπαζεις απο παντου. Βαλε εξτρα πεδιο στη βαση user roles και να κανεις το τσεκ και εκει. Ναι, το σκέφτηκα.. Θα τα κάνω αντικατάσταση με Session variables.. Όσο αφορά το πεδίο στην βάση εύκολο και αυτό, όσο αφορά το πρόβλημα κάποια λύση;
civil_war Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ή που το αρχείο σου δεν είναι .php και διαβάζεται ως html ή δεν το έχεις μέσα στο htdocs του xampp να το τρέχεις μέσα από το url με localhost. Διαβάζεται ως html όλο.
hariC11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Είναι μέσα στο φάκελο του htdoc και τρέχει κανονικά, επίσης είναι .php... Τι άλλο μπορεί να είναι;
civil_war Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν είναι κάτι άλλο. Πήρα το δικό σου κώδικα και τον δοκίμασα. Δες τα url και τα αποτελέσματα.
hariC11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το αρχείο connectDb κάνει εισαγωγή την σύνδεση στην βάση δεδομένων! Δεν σε κατάλαβα τι άλλαξες, συγνώμη..
civil_war Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Άσε τα warnings (μου τα βγάζει γιατί δεν έχω το coonectdb.php). Άνοιξα το ίδιο αρχείο (userslist.php που βρίσκεται μέσα στο φάκελο htdocs) με δύο διαφορετικούς τρόπους. Την πρώτη πληκτρολόγησα localhost/userslist.php και την δεύτερη απλά με διπλό κλικ. Με το διπλό κλικ διαβάζει τον php κώδικα ως html δεν είναι σωστός τρόπος.
hariC11 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Φίλε μου, πραγματικά είσαι φοβερός. Κατάλαβα τι έκανα λάθος, απλά η λογική μου ήταν η εξής: καθώς ο admin του site συνδεθεί, και δημιουργηθούν cookies, πατώντας πχ Show Users, να πέρνει τον κώδικα από το UserList και να το κάνει span... Άρα ακυρώνω το file_get_contents και προσθέτω echo "<a href=userlist.php>show user list</a>, σωστά ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα