Προς το περιεχόμενο

xiaomi yi 2 4k - 135 Euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφαγες τελωνειο? γιατι? και ποσο? ποια περιοχη αν επιτρεπεται?

Φιλε μου δεν αγορασα εγω.

Αλλο μελος ρωτησα,κοιτα καλυτερα τον διαλογο ;)

Δημοσ.

Τυχερος εισαι. Nl post τελωνειο μολις το εφαγα για 2 αλλες ip cameres

εφαγες τελωνειο? γιατι? και ποσο? ποια περιοχη αν επιτρεπεται?

Φιλε μου δεν αγορασα εγω.

Αλλο μελος ρωτησα,κοιτα καλυτερα τον διαλογο ;)

sorry man το αλλο παλλικαρι ηθελα να ρωτησω

• Like 1
Δημοσ.

αθηνα κεντρο ειμαι,  πηρα  2 Ip xiaomi cameres κοστος 62ευρω απο gearbest 

και πληρωσα τελωνειο 12.60ευρω = 9ευρω δασμους και 3 εκτελωνισμο

συναδελφος εχει απο τις 6 παραγγελιες 4 τελωνεια με αγορες απο αμερικη

λιγο που μιλησα με τα κοριτσια στα ελτα τον τελευταιο καιρο τα περνανε τελωνειο ολα σχεδον.

Επισης μου ειπαν παραδειγμα οτι εφαγε τελωνειο μια που εστειλε στην μανα της παπουτσια απο ολλανδια 81ευρω και μαλλον δε θα τα παρει θα τα αφησει ελτα. εσφυξαν τα πραματα παιδια δυστυχως. 

• Like 1
Δημοσ.

Επισης μου ειπαν παραδειγμα οτι εφαγε τελωνειο μια που εστειλε στην μανα της παπουτσια απο ολλανδια 81ευρω και μαλλον δε θα τα παρει θα τα αφησει ελτα. εσφιξαν τα πραματα παιδια δυστυχως. 

Τελωνειο για προιον απο χωρα της ΕΕ σε χωρα της ΕΕ?? :shock:  Δεν παιζει...

Δημοσ.

μου επεσαν τα αυτια οταν μου το εδειξε, απο ολλανδια εσταλει κ ειχε πανω κ αυτοκολλητο.

αν παραλαβω αυριο κατι αλλο θα το βγαλω μια φωτο να δειτε. ειτε ξεκινησαν τα χαπια στο τελωνειο ή δεν ξερω γω τι

Δημοσ.

μου επεσαν τα αυτια οταν μου το εδειξε, απο ολλανδια εσταλει κ ειχε πανω κ αυτοκολλητο.

αν παραλαβω αυριο κατι αλλο θα το βγαλω μια φωτο να δειτε. ειτε ξεκινησαν τα χαπια στο τελωνειο ή δεν ξερω γω τι

Δεν παίζει να ήρθε από Ολλανδία και να σταμάτησε τελωνείο. Το πιο πιθανό είναι να ήρθε από Κίνα το δέμα με nl post που περνάει από Ολλανδία πρώτα πριν μπει Ελλάδα

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι τι ελεγε η συσκευασία αλλα με nl σταλθηκε ναι.Το γελιο της υπόθεσης ειναι οτι ειπα στον κινεζο να γράψει οτι ειναι χαμηλής αξιας κτλπ μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το κανουν γιατι δεν ειναι σωστό!! Και μολις το πηρα ελεγε ανταλλακτικά για dv camera και κοστιζε 15 $! Επισης για καποιο λογο πηγε 2 φορες κ.α.τ αεροδρομιο και γυρισε στο κ.α.δ αττικής !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...