gordonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Έχω βρει στα 150€/έτος μια έκδοση του Office 365 που αφορά 5 υπολογιστής (μάλιστα μπορεί να είναι και Mac). Ταιριάζει απόλυτα στην χρήση που θέλω να κάνω καθώς στο γραφείο μου έχουμε 3 PC και ένα Mac. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν αφορά λειτουργία του Office μέσω internet ή αν μπορεί να κατεβάσω τις desktop εκδόσεις και να τις κάνω εγκατάσταση σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά. Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο πακέτο;
manval Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Έχω βρει στα 150€/έτος μια έκδοση του Office 365 που αφορά 5 υπολογιστής (μάλιστα μπορεί να είναι και Mac). Ταιριάζει απόλυτα στην χρήση που θέλω να κάνω καθώς στο γραφείο μου έχουμε 3 PC και ένα Mac. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν αφορά λειτουργία του Office μέσω internet ή αν μπορεί να κατεβάσω τις desktop εκδόσεις και να τις κάνω εγκατάσταση σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά. Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο πακέτο; Ναι, σε όλα, περιλαμβάνει πλήρως εγκατεστημένες εκδόσεις των εφαρμογών... αλλά θα πάρεις αυτό https://products.office.com/el-gr/office-365-home.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα