manosmanos13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ολα εχουν την αξια τους απλα ειναι promo για ps4 xbox one..
k_dinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να τα χαρίσω σε φίλο.
petroudis Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Πριν κάνα 2-3 χρόνια πήγα 3 wii games και τα κοστολόγησαν από 3€ το καθένα, τα κάναν έλεγχο επιτόπου για τυχόν γρατσουνιές στο δισκάκι και αν λείπουν τα βιβλιαράκια, στο ένα είχε μια γρατσουνιά και δεν το δέχτηκαν, με τα 6€+ από μένα πήρα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο... ναι μεν παίρνεις κάποια λεφτά πίσω σε αξία αλλά και όχι προϊόντα σε λογικές τιμές, αν το αγόραζα από άλλο κατάστημα θα ήταν είδη 6€ φθηνότερο, άσε που στις αγγελίες/ebay θα τα πουλούσα άνετα 10€ το κομμάτι, αλλά βλέπετε το κλίμα τις βιτρίνας και οι σεξουλιάρες υπάλληλοι σου αλλάζουν τα μυαλά! Αλλά ειδικά σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση όπως αναφέρει ο TS φαίνεται καλή ευκαιρία
k_dinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν αξίζει; Η συναισθηματική αξία του παιχνιδιού, για να είναι δικό σου σημαίνει κάποτε σου άρεσε, μπορεί να το ξαναπαίξεις στο μέλλον ή στην τελική να κάνεις κάποιον φίλο χαρούμενο αν του το δώσεις. Ακόμα και το στόλισμα στη βιβλιοθήκη, Όλα αυτά για εμένα, αξίζουν παραπάνω από 50€ 4
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Η συναισθηματική αξία του παιχνιδιού, για να είναι δικό σου σημαίνει κάποτε σου άρεσε, μπορεί να το ξαναπαίξεις στο μέλλον ή στην τελική να κάνεις κάποιον φίλο χαρούμενο αν του το δώσεις. Ακόμα και το στόλισμα στη βιβλιοθήκη, Όλα αυτά για εμένα, αξίζουν παραπάνω από 50€ Αν το βλέπεις έτσι οκ τότε. Πάντως αν αφαιρέσεις το συναισθηματικό κομμάτι,σαν προσφορα το να δώσεις 4 παιχνίδια παλιά και να τσιμπήσεις μια 50αρα psn είναι σούπερ προσφορά
manosmanos13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγω ξερω πας 4 games που δεν ακουμπας καν περνεις την 50ευρη και περνεις 12μηνη συνδρομη με δωρο το battlefront starwars ultimate edition αξιας 30 ευρω(40 στο store)!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου το εξής:Αν πάω και αγοράσω για 8-9ευρώ 4 παιχνίδια ps4 από άλλο μαγαζί, και τους τα δώσω, θα δικαιούμαι και πάλι αυτό το promo;Είναι προφανώς cheat αυτό που λέω, αλλά δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται...
manosmanos13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου το εξής: Αν πάω και αγοράσω για 8-9ευρώ 4 παιχνίδια ps4 από άλλο μαγαζί, και τους τα δώσω, θα δικαιούμαι και πάλι αυτό το promo; Είναι προφανώς cheat αυτό που λέω, αλλά δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται... Πως δεν γίνεται.. απλα να ειναι απο αυτα που δεχονται..
kostiger Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Η συναισθηματική αξία του παιχνιδιού, για να είναι δικό σου σημαίνει κάποτε σου άρεσε, μπορεί να το ξαναπαίξεις στο μέλλον ή στην τελική να κάνεις κάποιον φίλο χαρούμενο αν του το δώσεις. Ακόμα και το στόλισμα στη βιβλιοθήκη, Όλα αυτά για εμένα, αξίζουν παραπάνω από 50€ Με εξεφρασες απολυτα. 1
manosmanos13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δηλαδη δεν εχετε παρει ποτε game που τελικα δεν σας αρεσε; δηλαδη κακως υπαρχουν αγγελιες games..δεν μπορουμε να απανταμε στις προσφορες συναισθηματικα.. υπαρχουν αρχαια games που ουτε 3 ευρω δεν τα πουλας ..δεν θα τους δωσω και το re7
k_dinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ίσως να το βλέπω έτσι γιατί είμαι σχετικά νέος κάτοχος xbox one S (6 μήνες περίπου), και το πιο "παλιό" παιχνίδι που έχω είναι το shadow of mordor. Γενικά σε δισκάκι προσέχω τι παίρνω για να μην πιάσει και χώρο (και ντροπιάζει και τη συλλογή). Για τη σαβούρα (πχ strider) μόνο digital Εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου το εξής:Αν πάω και αγοράσω για 8-9ευρώ 4 παιχνίδια ps4 από άλλο μαγαζί, και τους τα δώσω, θα δικαιούμαι και πάλι αυτό το promo;Είναι προφανώς cheat αυτό που λέω, αλλά δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται... Μπορείς να το κάνεις, αλλά θα μπεις σε τόσο κόπο για κέρδος 10€?Άλλο cheat ,που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις κανονικά ένα παιχνίδι και μετά να το επιστρέψεις πίσω και να πάρεις πιστωτικό
achisael Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 επεστρεψα 4 παλια παιχνιδια πηρα κάρτα με 50ευρω θα παρω και το star wars και τα παιχνιδια του plus.. εστω 3 να ειναι καλα στα 24 που δινουν σε ενα χρονο αρα 3 και 1 που ειναι το σταρ wars αρα 4 γυρισα (που προφανως τερματισα και δεν μου αρεσαν) ...4 πηρα τουλαχιστον... και συνδρομη δωρο για ενα χρονο!!! 1
achisael Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 αυτα εδωσα τερμαρισμενα f1 2015 call of duty ghosts killzone thief
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα