Προς το περιεχόμενο

XBox Αξιζει ως DIVX player???

Orliaklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για να χρησιμοποιω το XBOX ως DVD,DivX,Xvid player και θα ηθελα να με διαφωτισετε στις εξης αποριες μου?

1)Υποστηριζει DivX,Xvid?

2)Τις ταινιες μου τις εχω σε 80 CD-R θα τα διαβαζει?

3)Με τους υποτιτλους θα χω προβλημα?Αλλοι ειναι ενσωματομενοι στο avi και αλλοι εξωτερικοι σε μορφη idx-sub,idx-rar,srt.

4)Δεν θελω να αλλαξω προς το παρον τουλαχιστον HDD γινεται?

5)Θα χρειαστει να μπλεξω με διαδικασιες δικτυωσης με το P.C. για να περναω προγραμματα ή μπορω να τα γραφω σε CD και να τα εγκαθιστω απο εκει?

6)Απο οτι εχω καταλαβει με το τσιπακι δεν χρειαζεται DVD-Kit?

7)Τελος αν ολα αυτα γινονται ποιο τσιπακι πρεπει να ζητησω?

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

To XBOX ειναι το καλυτερο DivX player γιατι απλουστατα οι δυο κυριοι media players (homebrew) που κυκλοφορουν αναβαθμιζονται συνεχως.Δεν υπαρχει media αρχειο που να μην παιζει.Οσο για υποτιτλους και τα υπολοιπα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Σκληρο δεν χρειαζεσαι (φτανει ο υπαρχων).Φυσικα αυτο που χρειαζεσαι ειναι τσιπακι (θα σου προτεινα το X-elixis αλλα οτι συγχρονο να παρεις θα ειναι μια χαρα)

Δημοσ.

Ευχαριστω μια διευκρινιση μονο τους 2 media player που αναφερεις τους εγκαθιστας μονο με συνδεση μεσω PC η και με CD που φορτωνεις στο XBOX?

Δημοσ.

to kalytero einai meso crossover kalodiou kai me ena ftp programma opos to flashxp i egkatastasi ton programmaton einai paneukoli

bebaia den einai diadikasia install etsi ? :)

tha peiraxeis to .ini arxeio sou kai tha kaneis execute to default .xbe arxeio tou programmatos

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν install.Εγώ σε 1 xbox που έπεσε στα χέρια μου και είχε μεν chipaki αλλά τίποτα εγκατεστημένο μέσα απλώς με το που το άνοιγα έβαζα το cd που είχα γράψει τον Mplayer και μόλις τον φόρτωνε έβαζα ΄το cd με την ταινία και την έπαιζε κανονικότατα ...(Ίδια διαδικασία και για mp3 κλπ...)

Δημοσ.
διαβάζουν αρκεί να κάνετε την πανεύκολη αλλάγη του original dvd reader του xbox

Πανεύκολη εφόσον τα πάμε καλά με το κολλητήρι... και όσο να 'ναι έχει ένα κόστος της τάξεως των €40...

Δημοσ.

sugnwmh dhladh auto to marafeti mporei na paiksei otidhpote px divx 5.1.1 me gmc?

Poia paneukolh alagh tou dvd reader? Pernei kanoniko dvd-rom opws to pc?

Den ginetai auto to programmataki pou ginetai load me cd rom na ginei kapws copy sto disko?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...