Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εδώ και μια εβδομάδα έχω ένα θέμα με τη συσκευή μου ipad air φορτίζει πολύ αργά ή και κάποιες φορές καθόλου δηλαδή άμα το απενεργοποιήσω και συνδέσω τον φορτιστή θα ανοίξει άλλα δεν θα δείξει οτι φορτίζει άλλες φορές το αφήνω όλο το βράδυ άλλα η μπαταρία το πολύ να έχε πάει 43% άλλες φορές άπλα κατεβαίνει 2-3%. Τι μπορεί να φταίει . Είχε κάνεις κάποιο παρόμοιο θέμα ποτέ;

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

Δημοσ.

Ο δικός του εργοστασιακός φορτιστής;

Εχεις να δοκιμάσεις άλλο φορτιστη με έξοδο 5v - 2A ; βασικά κάνει και με 1Α αλλά θα φορτίζει πολύ αργά και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

Ο δικός του εργοστασιακός φορτιστής;

Εχεις να δοκιμάσεις άλλο φορτιστη με έξοδο 5v - 2A ; βασικά κάνει και με 1Α αλλά θα φορτίζει πολύ αργά και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιεις.

Ο Φορτιστής δεν είναι όλος εργοστασιακός δηλαδή το μονό που έχω αλλάξει είναι το καλώδιο τα άλλα είναι εργοστασιακά άπλα γιατί έτσι ξαφνικά εκεί που φόρτιζε μια χαρά να μην φορτίζει

Δημοσ.

Στα προηγουμενα μου, πρόσθεσε δοκιμή άλλου καλωδίου και μάλιστα καλής ποιότητας (παχιό! )

Στα ερωτήματα σου:

Γιατί το καλώδιο εχει ψιλοκόψει εσωτερικά

Γιατί ο φορτιστής έφαγε σασί (διάφοροι λόγοι)

Γιατί το βύσμα του tablet έπαθε ζημιά

Γιατί η μπαταρία επαθε ζημιά

Σημασία εχει να βρεις την αιτία με μεθοδολογία και δοκιμές απο το πιο ευκολο στο πιο δύσκολο.

Μετά ασχολείσαι με το γιατί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...