Dimitris FGP Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλημερα σας. Θα ηθελα παρακαλω πολύ να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να διαγραψω τελειως σαν λειτουργικο το android 4.4.2 και να εγκαταστησω τα Windows 10 σε ένα tablet Lenovo που εχω γιατι μου αρεσουν γενικα τα Windows,και δεν μπορω το android!? Και αν γινεται μπορειτε να μου πειτε ποια είναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να το κανω? Γνωριζω να κανω format και install ξανα των Windows σε desktop+laptop μεσα απο Bios, Αλλα με το tablet που εχει android δεν βγαζω ακρη! Σας ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν γινεται. Καθε συσκευη αρχιτεκτονικης arm (τετοιας αρχιτεκτονικης ειναι σχεδον ολα τα κινητα και τα ταμπλετ), επειδη ειναι arm, ερχεται με το λειτουργικο της κομμενο και ραμμενο στα μετρα της απο την εταιρια που την εφτιαξε, παρεχοντας drivers κλπ για να παιζει οπως πρεπει. Δεν μπορεις απλα να βαλεις οτι θες. Θελει συγκεκριμενο image, για arm, το οποιο φλασαρεται στη rom της συσκευης και δουλευει. Τα δε windows ειναι για αρχιτεκτονικη x86, γιαυτο δεν μπαινουν σε οτιδηποτε ειναι arm.
Dimitris FGP Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Α! Μαλιστα. Και ελεγα να βρω κανα καλο προγραματιστη να τον ρωταγα αν μπορουσε να μου κανει την αλλαγη του λειτουργικου στο ταμπλετ,αλλα απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι αυτο που θελω δεν γινεται! Αρα θα βρω να το πουλησω σε καποιον και θα αγορασω ενα ταμπλετ με windows. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
MALERKANOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 έχω δει windows σε android συσκευή αλλά ποτέ δεν προσπάθησα να το κάνω στο google υπάρχουν αρκετά guides για το συγκεκριμένο θέμα
KwstasXt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αν εχεις ARM σιγουρα δεν γινεται.. ακομα δηλαδη. Ανα εχεις x86 ισως να τα καταφερεις με καποιο τροπο αν ψαχτεις στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα