Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fysikos είπε

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, ο τεχνικος που συντηρεί το ασανσερ μας ενημερωσε οτι στον  πινακα του έχουν λιωσει τα ρελε κτλ (ειναι κατασκευης 75 περιπου) και θελει αλλαγη ο πινακας και η καλωδίωση .

Μπορειτε να μου πείτε σε τι κοστος θα κυμανθεί αυτη η αλλαγη;

Μας εδωσε προσφορα για αντικατάσταση πινακα και καλωδιου καπου 2500χιλ. Ειναι οκ;

Δεν μπορεί να "λιώσαν" όλα τα ηλεκτρικά στοιχεία του πίνακα ώστε να χρειάζεστε να αλλάξετε όλον τον πίνακα.. Σίγουρα, ο υπάρχον θα μπορεί να επισκευαστεί. Εγώ θα έπαιρνα γνώμη και από άλλους, αν το ανσανσερ ήδη ψιλοδουλεύει, τότε ένα υποσύνολο τον στοιχείων του πίνακα θα χρειάζεται αλλαγή.

Επεξ/σία από flienky
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, ο τεχνικος που συντηρεί το ασανσερ μας ενημερωσε οτι στον  πινακα του έχουν λιωσει τα ρελε κτλ (ειναι κατασκευης 75 περιπου) και θελει αλλαγη ο πινακας και η καλωδίωση .

εσύ είδες τα ρελε λιωμενα ?  Άλλο να θέλει συντήρηση αναβάθμιση ο πίνακας και άλλο  το λιωμένο ρελε 

Μπορειτε να μου πείτε σε τι κοστος θα κυμανθεί αυτη η αλλαγη;

εχεις την εντυπωση οτι απο ενα pc καποιος θα σου απαντησει σε αυτο ? δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο 

• Like 1
Δημοσ.

Θα μιλησω με διαχειριστικη να μπουμε στην καμπίνα να δω τον πινακα

Αν μου πεις ποια τιμη ειναι το ασπρο και ποια το μαυρο τοτε ισως θα βοηθουσες

Δημοσ.
Στις 27/5/2017 στις 11:00 ΠΜ, Fubar.gr είπε

Και το δικό μου το κάνει αυτό, αν μείνει για πολύ ώρα ανενεργό τότε κατεβαίνει μόνο του στο χαμηλότερο όροφο.

Ίσως το κάνουν αυτό ωστε τα υδραυλικά να μήν είναι συνεχώς υπο πίεση.

Αλλά το να πατάς 0 και να σε πάει στο -1 δέν νομίζω οτι είναι φυσιολογικό.

Ναι και το δικό μου το κάνει αυτό και μου είπαν ότι είναι και για εξοικονόμηση ενέργειας. Όταν είναι ψηλά καίει ρεύμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...