Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Future proof μόνο iPhone και σε αυτήν την τιμή με μια υπέρβαση το 6 plus. Τώρα σε αντροιντ ότι σου είπαν. Αν αρχίσεις και το ψηριζεις το ένα έχει εκείνο το άλλο δεν έχει αυτό κτλ κτλ πας σε iphone και το κρατάς μέχρι να το βαρεθείς να το βλέπεις.

Ναι βεβαια δεν αξιζει iphone κατω απο 6s/plus/se αρα αναγκαστικα στα χρηματα αυτα κοιταζει σε android.

Δημοσ.

To oneplus 3t θα έχει ενημερώσεις σε 2+ χρόνια (που μάλλον αυτό θα έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά); Το S7; Έχω τις αμφιβολίες μου, και με τόσες τρύπες ασφαλείας που βρίσκουν συνέχεια είναι σημαντικό να υποστηρίζεται το λογισμικό.

Με αυτό το κριτήριο πιο εύκολα θα έπαιρνα κάτι σε Sony που θα έχει καλύτερη υποστήριξη: https://www.skroutz.gr/s/8414735/Sony-Xperia-X-Performance-32GB.html

Δεν μου αρέσει το ios αλλά πιο future-proof από την apple δεν έχει.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει το ios αλλά πιο future-proof από την apple δεν έχει.

Τι να πει το συγκεκριμένο future proof αν σε συσκευές όπως iPhone 5,5s,6 με την έλευση του ios 9 έγιναν πιο αργά απ'την καθυστέρηση αλλά και κάποια είχαν προβλήματα με τη μπαταρία τους και με σβησιματα από το 30%...
Δημοσ.

Τι να πει το συγκεκριμένο future proof αν σε συσκευές όπως iPhone 5,5s,6 με την έλευση του ios 9 έγιναν πιο αργά απ'την καθυστέρηση αλλά και κάποια είχαν προβλήματα με τη μπαταρία τους και με σβησιματα από το 30%...

Μιλαμε για κινητα με 4-5χρονια υποστηριξης. Αν δεν θελει καποιος να περασει το τελευταιο Ios και παλι μενει στο προηγουμενο και εχει αναβαθμισεις για 3χρονια στο νερο.

Και στα android ομως παρατηρειται αυτο με τις τελευταιες αναβαθμισεις να ''κουραζουν''το κινητο δεν ειναι κατι το καινουργιο,αλλα βλεπεις στο android πανω απο 2 χρονια αναβαθμισεων δεν εχεις ουτε για αστειο(μην πουμε καλυτερα 1.5).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε και εδώ και 3 μήνες έχω δανειστεί ένα iPhone 5, με όλες τις ενημερώσεις. Μια χαρά τα πάει για την ηλικία του, και η μπαταρία είναι οκ και σβησιματα δεν έχω δει. Τα περισσότερα android θα ήθελαν 5 επανεκκινήσεις την ημέρα και θα πήγαιναν και πιο αργά. Και μόνο ότι παίρνει ακόμα ενημερώσεις είναι καλό.

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε και εδώ και 3 μήνες έχω δανειστεί ένα iPhone 5, με όλες τις ενημερώσεις. Μια χαρά τα πάει για την ηλικία του, και η μπαταρία είναι οκ και σβησιματα δεν έχω δει. Τα περισσότερα android θα ήθελαν 5 επανεκκινήσεις την ημέρα και θα πήγαιναν και πιο αργά. Και μόνο ότι παίρνει ακόμα ενημερώσεις είναι καλό.

Εγώ ξέρω φίλο μου που είχε 4s,δεν τον αφήνει να δουλέψει εφαρμογές που είχε στη συσκευή του επειδή δεν έκανε update στο καινούριο ios, που το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο. Το κάθε λογισμικό έχει τα καλά του και τα κακά του.
  • Like 1
Δημοσ.

Το κάθε λογισμικό έχει τα καλά του και τα κακά του.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...