djpumb Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 καλησπερα στο forum.Πριν 8-7 μηνες αγορασα ενα κινητο χωρις κουτι και αποδειξη βασικα το ανταλλαξα και τωρα ξαφνικα δεν δουλευει η σιμ καρτα δλδ δεν παιρνει τηλ λεει φραγη.Νομιζα χαλασε και το πηγα για σερβις και εκει μου ειπαν οτι εχουν μπλοκαρει το ιμει του κινητου οποτε μαλλον ειναι κλεμμενο και με πιασαν κοροιδο.εχει τυχει σε κανεναν και τι πρωτεινετε να κανω
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τι κινητό είναι; (μοντέλο κτλ) Σε android μπορείς να αλλάξεις imei εδώ και χρόνια, σε iphone δεν έχω ιδέα.
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πως αλλάζεις ΙΜΕΙ ρε παιδιά? Ασφάλεια του κινητού δεν είναι? Τι νόημα έχει να το κλειδώσεις?
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πως αλλάζεις ΙΜΕΙ ρε παιδιά? Ασφάλεια του κινητού δεν είναι? Τι νόημα έχει να το κλειδώσεις? https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-imei-changer-t2847187 Πχ γίνεται και μ αυτόν τον τρόπο s7 ειναι.αν αλλαξω το ιμει θα δουλεψει Δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις σε s7 :/
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-imei-changer-t2847187 Πχ γίνεται και μ αυτόν τον τρόπο Δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις σε s7 :/ To IMEI δεν αλλαζει τοσο ευκολα. Αυτο το module που λες κανει mask στο imei και χρησιμευει για να μπερδευει καποια apps. Κατα τ'αλλα επειδη δεν ειναι νομιμη η αλλαγη ΙΜΕΙ παρακαλω να μην επεκταθουμε σε τετοια συζητηση. Ευχαριστω @TS απευθυνσου στον πωλητη 4
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 http://bfy.tw/C1cI Τα περισσότερα είναι fake από σαπιοκινητά που μοιάζουν με το s7 Δες και τα dislikes στο κάθε βίντεο 1
dimips Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ο πωλητής κάνει τον κινέζο Δε μπορείς να κάνεις κάτι αυτή τη στιγμή εκτός απ το να ψάξεις το τρόπο να περάσεις custom rom με αλλαγή imei. Αυτό θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου μάλλον. Καλό θα είναι στις επόμενες συναλλαγές να ζητάς κουτί και απόδειξη, ή τουλάχιστον το κουτί και να τσεκάρεις το imei που γράφει πάνω.
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ο πωλητής κάνει τον κινέζο Εχεις κάποιο σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο οτι το αγόρασες απο αυτόν; Επισης αν αυτό το στοιχείο ειναι σταθερό δηλαδη δεν μπορεί να εξαφανιστεί. (π.χ. μηνυμα απο το κιητό του) Αν εχεις, τοτε του λες οτι θα πας αστυνομία να παραδόσεις το κινητό ως κλεμμένο και παραλληλα θα του υποβάλεις μήνυση ως κλέφτη και διανομεα κλεμμένου υλικου. Αν είναι λιγο έξυπνος θα ερθει να το πάρει πίσω και θα προσπαθησει να το σπρωξει αλλου και αλλιως. Εσυ βεβαια μπορεί να μπλέξεις ως κλεπταποδόχος αλλά αναλογα με τις συνθήκες μπορεί και να τη γλυτώσεις. Βέβαια υπάρχει πάντα και η λύση να αποδεχτείς οτι πιαστηκες κότσος και να πας το κινητό στην αστυνομία για να επιστραφεί στον κάτοχο του. 1
forgotten Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 η αλλη λυση η οποια ειναι παρανομη αλλα βλεπω να το κανουν αρκετοι στο ebay ειναι να το πουλησεις σε καποιον σε αλλη χωρα οπου το κλειδωμα imei δεν υφισταται,παλαιοτερα ειχα παρει ενα iphone 5s blacklisted στην αμερικη πχ αλλα δουλευε μια χαρα ευρωπη και ακομα δουλευει
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το έχω ξανά δει πρόσφατα σε άλλο forum, αγοράζει κινητό κάνει ασφάλεια (που καλύπτει και κλοπή) το πουλάει σχεδόν καινούργιο για να πάρει ότι λεφτά μπορεί και μετά από κάποιο καιρό το δηλώνει ως κλεμμένο για να εισπράξει και τα λεφτά της ασφάλειας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα