aragorn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Πρόβλημα Α Έχω δύο πισιά στημένα σε LAN που δουλεύει μια χαρούλα. ΤΟ θέμα είναι λοιπόν ότι θέλω να δώσω ίντερνετ και στο 2ο. Μόντεμ προφανώς έχει το ένα πισί. Απότι θυμάμαι γιατί το είχα πετύχει πριν μερικά χρόνια στα...νιάτα μου, χρησιμοποιούσα κάποιο πρόγραμμα για αυτό, που μοίραζε και το bandwidth και λοιπά. Κατέβασα το winroute, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη με τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα για κάποιο πρόγραμμα ή το winroute είναι το πιο καλό και να στρωθώ να διαβάσω όλο το χελπ του? όμως, : Πρόβλημα Β ΚΑΘΕ φορά που μπαίνω στο ίντερνετ, αφού κάνω disconnect, ΔΕ μπορώ να ξαναμπώ, γιατί "μπλοκάρει" κάποιο port, μάλλον το Νο 80 (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα). Αποτέλεσμα? να πρέπει να κάνω ριστάρτ. Επίσης, μετά από το disconnect τα φτύνει ΚΑΙ το τοπικό. Αυτό τι είναι πάλι το κουφό? Μπας και έχω κανά worm ? δεν έχω ακούσει για τέτοια συμπτώματα . Any help is greatly appreciated Ευχαριστώ
paravatis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 file mou dose mas kai kamia alli pliroforia gia ta systimata..! h/w setup, leitourgika klp gia na se voithisoume...
aragorn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Ώπα sorry έχεις δίκιο. Το μηχάνημα που έχει το πρόβλημα Β είναι ένας AMD 1700 me 256 ram που τρέχει τα win2000 με service pack 4. Υπόψιν ότι πρόσφατα έχει γίνει φορμάτ και μου κάνει εντύπωση ότι παρουσιάστηκε ένα τέτοιο πρόβλημα τόσο σύντομα.
paravatis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 gia w32.blaster exeis tsekarei pistevo(to pio pithano) kai eisai katharos?? ti IPs exeis orisei??? kanonika prepei na afineis ta properties tis syndesis tou lan se auto otan kaneis shere internet connection. an mporouses na doseis akomi perissoteres plirofories KAI gia ta 2 systimata(ti kartes dyktiou exeis, leitourgiko sto a klp) mporei na mas elyne ta xeria ligo parapano..
aragorn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δεν έχω τσεκάρει γιατί δεν έχω ακούσει ότι έχει τέτοια συμπτώματα το συγκεκριμένο worm. Τα ip που έχω ορίσει στο τοπικό είναι 192.168.0.1 και 2. Το ένα πισί έχει όπως είπαμε win2000 και το άλλο XP. Οι κάρτες δικτύου δεν είναι τίποτα το εξειδικευμένο, είναι 2 φτηνές καινούριες κάρτες με τις οποίες δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής στο LAN
paravatis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 kanonika tha prepei na afineis to kathe pc se auto settings gia to lan. ego mia fora ithela na doso net sto laptop tou theiou mou apo to diko mou(win2k prof to diko mou winxp prof tou theiou) kai ta katafera mono afinontas ta settings sto auto. kai pali, otan kapoies fores me erixne entelos i syndesi den mou evgale kapoio error gia "kollimeno" port... :?
aragorn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Χμμμμ, λες δηλαδή το κόλλημα αυτό που τρώει να οφείλεται στο ότι έχω ορίσει εγώ ip διαυθύνσεις? μου φαίνεται λίγο περίεργο, γιατί μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα τέτοιο. Μου το παρουσίασε τώρα.
gtsamis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δώσε static ips σε κάθε pcs (π.χ. 192.168.0.1 στο "server" και 192.168.0.2 στο 2ο PC) και εγκατέστησε ή Wingate ή Winroute (πιο απλό με το wingate). Εγκατέστησε το client στο 2ο PC και λογικά όταν θα συνδέεται ο "server" στο internet θα παίρνει internet το 2ο PC. Δες περισσότερα για το setup: http://www.wingate.com/product-wingate.php
trv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 einai mono thema ri8misewn tou winroute! Distixws einai psilopikra oi ri8miseis tou, alla me mia kali anagnosi tou help tha ta katafereis. To eixa palia kai to eixa settarei gia akrivws tin idia periptwsi, alla twra evala linux kai to paratisa!
aragorn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Static ips έχω στα πισιά ούτως ή άλλως. Θα δοκιμάσω με τα 2 προγραμματάκια αυτά και θα ιδώ. Αλλά το άλλο πρόβλημα που μου βγάζει δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω το ρημάδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.