Προς το περιεχόμενο

STAR: MasterChef


SakislolGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα βάλει και τη σαλτσούλα στο επόμενο και έφυγε για 5άδα

 

Ας φτιάξει κάποιος μια σάλτσα από αλάτι για τον Κοντιζά που του λείπει σε κάθε πιάτο η αλατότητα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

​Μην είστε φανατισμένοι το πιάτο του Λέβις ήταν προφανώς χειρότερο

 

Για τα σιχάματα που την έφεραν όμως πίσω με ψήφο δεν λέτε τίποτα, φταίνε οι κριτές μετά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά φταίνε οι κριτές ναι... όταν στην αρχή που δοκιμάζουν το πιάτο #1 ΟΛΟΙ εν χορό σχολιάζουν το κακό ψήσιμο το ανομοιομορφο χαραγμα... και τελικα βαθμολογουν ως εχει και οταν της ελεγε ο καθενας για το πιατο... μονο ο κοντιζας σχολιασε το ψησιμο κτλ... βρωμα η δουλεια.

 

Κριμα για τον levis ... λυγισε μετα απο τοσες φορες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν τω μεταξύ, ηταν απο την αρχή, αλλα πλεον ειναι ολο το επεισόδιο μια συνεχής γκρίνια. Μαζευονται κατι ξινισμένοι σεφ και γκρινιάζουν για αλάτια, κοψιματα σε βαθμό χιλιοστού, αλατότητες κλπ.. Νταξει μια συνεχής γκρινια που μονο κουραση βγάζει. Εχουν και τους παιχτες που κινουνται μεταξύ ψώνιου και γκρίνιας για τα παντα και εδεσε το γλυκό.. 

 

Ας δουν το αμερικανικο (το οποιο εχει σαφή κατευθυνση) να μαθουν πως γίνονται οι σωστές εκπομπες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο ο Ιωαννίδης αξίζει πραγματικά το ρόλο του ως κριτής. Στοχευμένα σχόλια, χωρίς τουπέ, και χωρίς προκαταλήψεις ποιον παίκτη έχει απέναντί του. Οι άλλοι δύο χρυσοί χορηγοί της Κάλας με μοναδικά σχόλια την ένταση/αλατότητα.

 

Τα ίδια και κάτι γκεστ σεφ και ταβερνιάρηδες που (αυτο)ανακηρύχθηκαν "ειδικοί" και κονόμησαν από τα κορόιδα που πλήρωναν στην Ελλάδα της φούσκας.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν τω μεταξύ, ηταν απο την αρχή, αλλα πλεον ειναι ολο το επεισόδιο μια συνεχής γκρίνια. Μαζευονται κατι ξινισμένοι σεφ και γκρινιάζουν για αλάτια, κοψιματα σε βαθμό χιλιοστού, αλατότητες κλπ.. Νταξει μια συνεχής γκρινια που μονο κουραση βγάζει. Εχουν και τους παιχτες που κινουνται μεταξύ ψώνιου και γκρίνιας για τα παντα και εδεσε το γλυκό.. 

 

Ας δουν το αμερικανικο (το οποιο εχει σαφή κατευθυνση) να μαθουν πως γίνονται οι σωστές εκπομπες. 

 

Αυτό που λες με το αλάτι ήταν κλασσικό θέμα και στα προηγούμενα master chef. Δεν ξέρω αλλά από οτι καταλαβαίνω, το αλάτι είναι ένα υλικό που μπορεί να μπει σε πάρα πολλά φαγητά, το πρόβλημα είναι οτι πάντα επιλέγεις εμπειρικά πόσο θα βάλεις, δεν το ζυγίζεις και ούτε είναι εύκολο να το ζυγίζεις κάθε φορά, έτσι οι περισσότεροι κάνουνε λάθος, εκτός από αυτό υπάρχει και το υποκειμενικό κριτήριο οτι σε άλλους αρέσει και σε άλλους οχι οπότε κρίνουν με βάση τι τους άρεσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωπω.. Τι είναι αυτό ρε σεις; Τέτοιος νταλκάς πέφτει και στα άλλα τόπικ για reality; Προσωπικά (και μετά από ενελεητο κράξιμο που έχω ρίξει σε αυτούς που βλέπουν γενικά reality, έπεσα πάνω στο συγκεκριμενο κατά τύχη πριν λίγο καιρό και - κάνοντας μικρή κωλοτούμπα- ψιλοκόλλησα και το βλέπουμε με την κοπέλα μου. Περισσότερο γουστάρω το δημιουργικό κομμάτι, δηλαδή το πώς καταλήγουν από ένα μάτσο άσχετα υλικά να φτάνουν σε διαφορετικό τελικό οπτικό αποτέλεσμα, με διαφορετικούς συνδυασμούς,τεχνικές κλπ.

 

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι κάποιος μαγειρας για να το παρακολουθήσει, ούτε όλα που βλέπω θα τα έτρωγα (ειδικά αυτό με το κρεατακι που το κόβει στην μέση και σταζει ακόμα το αίμα, γιακ) 9/10 περιπτώσεις θα προτιμούσα ένα πιτόγυρο. Αλλά οκ, περί ορέξεος. Κάποια πάντως από αυτά που βλέπω σίγουρα θ; το τα δοκιμάσω κάποια στιγμή, έστω και από περιέργεια. Και τα Master class δεν ξέρω γιατί τα βρίσκουν κάποιοι βαρετά. Εκεί είναι που κάποιος άσχετος (σαν και του λόγου μου) να μάθει τίποτα που παίζει να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή. Μιλάμε για κάτι απλό, έτσι; Όπως σωστό φιλετάρισμα κλπ.

 

Καταλήγοντας βέβαια, επειδή είναι πολύ δύσκολο να μην αναπτύξεις συμπαθειες/αντιπάθειες, κι επειδη όπως είπα άρχισα να το βλέπω πολύ μετά την έναρξη, τώρα που αποχώρησε ο Λέβις κάτι ανέφεραν ότι πέρασε δύσκολα στην αρχή του σόου και όχι μόνο ως προς την μαγειρική. Τι ακριβώς παίχτηκε;

 

Με αυτά που διάβασα εδώ σχεδόν ψηθηκα να δω και το ξένο αντίστοιχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλήγοντας βέβαια, επειδή είναι πολύ δύσκολο να μην αναπτύξεις συμπαθειες/αντιπάθειες, κι επειδη όπως είπα άρχισα να το βλέπω πολύ μετά την έναρξη, τώρα που αποχώρησε ο Λέβις κάτι ανέφεραν ότι πέρασε δύσκολα στην αρχή του σόου και όχι μόνο ως προς την μαγειρική. Τι ακριβώς παίχτηκε;

 

Σε κάθε ομαδική που χάνανε τον βγάζανε υποψήφιο, ανεξάρτητα αν είχε κάνει καλή δουλειά, γιατί δεν ανήκε σε κάποια κλίκα. Και γενικά στο σπίτι ήταν μόνος του, μέχρι να κολλήσει με τον Πορφύρη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...