Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πιστεύω για τον καθένα με βάση ότι έχω δει:

Χάρης: Πρέπει να έχει γνώσεις και να ειναι γενικά καλός αλλά είναι inconsistent αρκετά.

Χρονακης: το ίδιο με Χάρη αλλά λίγο πιο σταθερός.

Κωνσταντίνος: Καλός μάγειρας αλλά όσο έχω δει ποτέ δεν έφτιαξε κάτι πολύ εντυπωσιακό για εμένα.

Πορφυρης: Μετριότητα, μπορεί να κάνει και κάποιο καλό πιάτο που και που αλλά δεν είναι ιδιαίτερα καλός ιδιαίτερα σαν αρχηγός τα πάει πάντα χάλια.

Levis: Έχει χτυπήσει ταβάνι η απόδοση του, καλός προς το μέτριο, δεν φαίνεται να έχει άλλες δυνατότητες εκτός του να παίζει safe και να αντιγράφει πολύ καλά τα πιάτα.

Λάμπρος: Ο καλύτερος μάγειρας νομίζω συνολικά, δεν πρέπει να έχει παρουσιάσει κάτι άσχημο ποτέ, επίσης είναι στις γεύσεις μου ότι φτιάχνει(Ασιατική κουζίνα).

Δημήτρης: Καλός μάγειρας και αυτός, έχει γνώσεις και φαντασία αλλά έχει κάνει και άσχημα πιάτα.

Αγγελική: Θες μια μπάρα?? Αυτά τα μπισκότα πολύ ωραία ε?

Νομίζω το ζευγάρι του τελικού πρέπει να είναι Λάμπρος-Δημήτρης με βάση ότι έχω δει.

σχεδον σε ολα αστοχος

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τον χαρη γιατι τον σωσανε δεν το καταλαβα.

θα ειχε πλακα να ειναι εκτος παιχνιδιου και να ειναι μεσα η "δυσκολευομαι να απλωσω βουτυρο στο ψωμι" χααχα

ο δημητρης στην αρχη μου ειχε φανει καραψωναρα αλλα τελικα μαλλον ειναι ο πιο καλος εκει μεσα και μαλλον ο ενας απο τους 2 που πηγε οχι για χαβαλε αλλα για δουλεια.

επισης, νομιζω γουσταρει αγγελικη τρελλα αλλα η αγγελικη γουσταρει λαμπρο! χαχα

Δημοσ.

Χαρης πηρε δρομο οριστικα. Αντιτουριστικος, μονιμως βαριοταν και γκρινιαζε, μαλλον τον βαρεσε και η ελλειψη σεξ στο κεφαλι και πηρε την κατω βολτα αποτομα. Το γνωριζει το τοπι παντως.

Λαμπρος, Δημητρης και Πορφυρης οι τρεις που "γραφουν" στην καμερα και εχουν ελπιδες για τηλεοπτικη "καριερα" αν θελουν. Καλοι μαγειρες.

Κωνσταντινος καλος μαγειρας, τον χαλαει λιγο η λαρισινη προφορα και η φατσα τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια.

Λεβις ειναι μικρος χωρις μεγαλη εμπειρια και με χαμηλη αυτοπεποιθηση. Αν ξεφυγει απο αυτα, μπορει να κανει παπαδες.

Χρονακης για κανα γκουρμε ρακαδικο και πολυ του ειναι. Πασχει απο μεγαλομανια και ελλειψη μετριοπαθειας.

Αγγελικη ουδεν σχολιο. Μηπως ειναι συγγενης με Λαουρα;

• Like 3
Δημοσ.

Η λαουρα μια χαρά ήταν, δεν την είδα όρθια βέβαια.μόνο μια φορά στην αρχή.πότε την έφαγαν χαμπάριδεν πήρα

Δημοσ.

Τι πιστεύω για τον καθένα με βάση ότι έχω δει:

Χάρης: Πρέπει να έχει γνώσεις και να ειναι γενικά καλός αλλά είναι inconsistent αρκετά.

Χρονακης: το ίδιο με Χάρη αλλά λίγο πιο σταθερός.

Κωνσταντίνος: Καλός μάγειρας αλλά όσο έχω δει ποτέ δεν έφτιαξε κάτι πολύ εντυπωσιακό για εμένα.

Πορφυρης: Μετριότητα, μπορεί να κάνει και κάποιο καλό πιάτο που και που αλλά δεν είναι ιδιαίτερα καλός ιδιαίτερα σαν αρχηγός τα πάει πάντα χάλια.

Levis: Έχει χτυπήσει ταβάνι η απόδοση του, καλός προς το μέτριο, δεν φαίνεται να έχει άλλες δυνατότητες εκτός του να παίζει safe και να αντιγράφει πολύ καλά τα πιάτα.

Λάμπρος: Ο καλύτερος μάγειρας νομίζω συνολικά, δεν πρέπει να έχει παρουσιάσει κάτι άσχημο ποτέ, επίσης είναι στις γεύσεις μου ότι φτιάχνει(Ασιατική κουζίνα).

Δημήτρης: Καλός μάγειρας και αυτός, έχει γνώσεις και φαντασία αλλά έχει κάνει και άσχημα πιάτα.

Αγγελική: Θες μια μπάρα?? Αυτά τα μπισκότα πολύ ωραία ε?

Νομίζω το ζευγάρι του τελικού πρέπει να είναι Λάμπρος-Δημήτρης με βάση ότι έχω δει.

θα συμφωνησω με τα περισσοτερα. ο Πορφυρης ωστοσο μπορει να κανει και πολυ καλα πιατα και δε κολλαει πουθενα. εχει δημιουργικο μυαλο και ικανοτητες. αλλα δε κανει για αρχηγος σε κουζινα.

Κωνσταντινος και Χρονακης ειναι υπερεκτιμημενοι για μενα. Ο Χαρης καιρος ηταν να φυγει, εκανε πολλες "πατατες" με κορυφαιο το τελευταιο που σερβιρε αψητο κρεας και πηγε να το "καλυψει" βαζοντας σαλτσα απο πανω, λες και οι αλλοι ειναι 5χρονα και δε θα το καταλαβουν. επικο fail

επομενοι για αποχωρηση θα πρεπει να εναι Levis/Αγγελικη. Ο πρωτος αρκετα κρατησε. δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο στη κουζινα, κανενα προσωπικο στυλ. ειτε παιζει εκ του ασφαλους, η μεχρι εκει το εχει. Η Αγγελικη ειναι απλα γτπ

Δημοσ.

Ο Χάρης ενω ειχε δείξει οτι το κατέχει για καποιο λογο έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του στα τελευταια ισχύει, θα συμφωνήσω και για Levis/Αγγελικη ειναι καιρος να φευγουν σιγα σιγα, δεν ειναι για 5αδα. Ειδικα η Αγγελική δεν επρεπε καν να γυρισει, δεν ξερω εχει καποιο βυσμα στην παραγωγη? Τι να πω, εδω δεν ηξερε να ακονίσει ενα μαχαίρι, παντα παίρνει τις χειρότερες κριτικές αλλα παρ'ολα αυτα μενει, μαλλον επειδη διαφημίζει καλα τα μπισκότα.. Ο Levis καλο τυπακι και δειχνει οτι μπορει να βγαλει και δυσκολα πιατα στην αντιγραφη αλλα οπως ειπα εχει για εμενα εχει χτυπήσει ταβάνι.

Θεωρω οτι Λάμπρος θα ειναι τελικό σιγουρα, με ποιον δεν ξερω η με Κωνσταντίνο η με Δημήτρη πιστεύω, ο πρωτος ουτε και εμενα μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά δείχνει σταθερός στο να βγάλει ενα καλό πιάτο, μετράει βέβαια και η διαφορα της ηλικιας/εμπειρίας σε αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

θα πρεπει να κανει πολλες πατατες για να μην κερδισει ευκολα ο δημητρης το παιχνιδι

ειναι οφθαλμοφανες οτι ειναι κλασεις ανωτερος απο ολους σε ολα τα θεματα

επισης οποιον βοηθαει σε δοκιμασια αποχωρησης αυτος κερδιζει

• Like 2
Δημοσ.

Έτυχε και είδα το πιάτο που έδωσε στους κριτές η Αγγελική.μεγαλύτερο βύσμα από την βαλαβανη είναι.

Δημοσ.

κοπέλα μου τι φοράς σήμερα 

χάθηκε μια φουστιτσα ένα παντελονάκι...

------------------------------------------------------

κριτής       : είσαι από την σαντορινη ?

πορφυρης: όχι αλλά έχω πάει 2 μέρες !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...