maximusgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Παιζει να ειναι το καλυτερο reality..........κολλησα και το βλεπω.........αγγελικη ftw Το καλύτερο και για μένα! Αγγελική σκέτη γλύκα αλλά νομίζω πως για Master Chef πάει Λάμπρος Κωνσταντίνος ή Δημήτρης, ο οποίος είναι και ο μόνος που δεν έχει τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τα ονοματα δεν τα ξερω ακομα, πλην αγγελικης μου αρεσει ο μουσατος (χωρις το καπελο)........αν και μερικες φορες το παιζει λιγακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τα ονοματα δεν τα ξερω ακομα, πλην αγγελικης μου αρεσει ο μουσατος (χωρις το καπελο)........αν και μερικες φορες το παιζει λιγακι Ε αυτός είναι ο Δημήτρης που σου λέω πως πάει για νίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ουτε κι εγω τους ξερω ολους με τα ονοματα τους. Αλλα συμπαθω αυτόν με το καπελο που ολο κανει χιουμορακι. Και αυτος ο Χάρης ωραιο γκομενακι. Η Γωγω μου αρεσε επισης ειδικα οταν τους ελεγε 'θα κατεβω κατω και θα σε πλακωσω'. Κριμα που εφυγε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ουτε κι εγω τους ξερω ολους με τα ονοματα τους. Αλλα συμπαθω αυτόν με το καπελο που ολο κανει χιουμορακι. Και αυτος ο Χάρης ωραιο γκομενακι. Η Γωγω μου αρεσε επισης ειδικα οταν τους ελεγε 'θα κατεβω κατω και θα σε πλακωσω'. Κριμα που εφυγε. Γωγάρα μοναδική!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν έχω δει καθόλου (μόνο αποσπάσματα), είδα τη νένυ και μπήκα. Mάξιμε κι εσύ εδώ; Γύρνα πίσω στο σιχαμένο θρεντ που σε ανέδειξε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν έχω δει καθόλου (μόνο αποσπάσματα), είδα τη νένυ και μπήκα. Mάξιμε κι εσύ εδώ; Γύρνα πίσω στο σιχαμένο θρεντ που σε ανέδειξε Πού με θυμάσαι χαχα! Έχω να πατήσω κανα 2μηνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ουτε κι εγω τους ξερω ολους με τα ονοματα τους. Αλλα συμπαθω αυτόν με το καπελο που ολο κανει χιουμορακι. Και αυτος ο Χάρης ωραιο γκομενακι. Η Γωγω μου αρεσε επισης ειδικα οταν τους ελεγε 'θα κατεβω κατω και θα σε πλακωσω'. Κριμα που εφυγε. γογω πολυ τσαμπουκαλου και νομιζω by far η καλυτερη μαγειρισσα απο τις κοπελες.. εμενα αυτη η φωτεινη που εφυγε αρχικα μου αρεσε.. τσουπωτη και ωραια! χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πού με θυμάσαι χαχα! Έχω να πατήσω κανα 2μηνο... Θυμάσαι τη Σάρα που είχε μνήμη χρυσόψαρου; (την είχε επιδείξει στη δοκιμασία μνήμης αν είχες δει) Ε εγώ είμαι στο άλλο άκρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 ο δημητρης ειναι μακραν ο καλυτερος εκει μεσα σε ολους τους τομεις παντως επειδη το βλεπω στο γιουτιουμπ δεν βλεπετε σε ταχυτητα κατω απο 1,5 επι μιλανε πιο αργα και απο slow motion τι φαση ο σκηνοθετης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Θυμάσαι τη Σάρα που είχε μνήμη χρυσόψαρου; (την είχε επιδείξει στη δοκιμασία μνήμης αν είχες δει) Ε εγώ είμαι στο άλλο άκρο Χαχα ωραίος! Απλά μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους τους συμπάθησα όλους και δεν μπορούσα να τους βλέπω ξανά να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και γενικά έχασα κάπως το ενδιαφέρον.. ο δημητρης ειναι μακραν ο καλυτερος εκει μεσα σε ολους τους τομεις παντως επειδη το βλεπω στο γιουτιουμπ δεν βλεπετε σε ταχυτητα κατω απο 1,5 επι μιλανε πιο αργα και απο slow motion τι φαση ο σκηνοθετης Δημήτρης εξαιρετικός! Εγώ κάνω skip τα σημεία με το Γιάννη Αποστολάκη το υπόλοιπο το βλέπω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Οντως, πολυ βαρετα τα πλανα με Αποστολακη. Και σε ξενα master chef τους λενε να μιλανε αργα ή μονο στο δικο μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Οντως, πολυ βαρετα τα πλανα με Αποστολακη. Και σε ξενα master chef τους λενε να μιλανε αργα ή μονο στο δικο μας; Καμία σχέση! Στο Αμερικάνικο να φανταστείς μέσα σε 40 λεπτά δείχνει πχ το mystery box, το τεστ δημιουργικότητας, την κριτική στα πιάτα και τη δοκιμασία αποχώρησησης! Και αν έχει ομαδική τότε πάλι σε 40 λεπτά δοκιμασία, αποτέλεσμα, και δοκιμασία αποχώρησης τσακ μπαμ όλα χαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Έφυγε η Παρασκευή και ο Πορφύρης πήρε 29/30 που είναι η υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής! Ο Χάρης τη γλίτωσε με ένα φτωχό 20/30! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Παντως και εκει μεσα η κλικα της κλικας γινεται.... Οσο ειναι η αγγελικη στηριζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα