margaritagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τι φραπε και κοκορετσι ρε.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και μεγαλος νικητης ο Λαμπρος !!!!! Πολυ νοστιμη η αδερφουλα του,παω να παραγγειλω γαμπριατικο κοστουμι !!! Μπραβο Λαμπρο ,αξιος νικητης !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 αξιος νικητης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλά το πιάτο του σεφ από την Αυστραλία δεν παίζεται.... Τώρα έφαγα ένα πιτόγυρο, μου έβαλαν μαγιονέζα με καφέ, και οι πατάτες ήταν πασπαλισμένες με σκόνη από κοντοσούβλι. Ήπια και μια coca cola χωρίς ζάχαρη με ρίγανη θυμάρι και αυγολέμονο, άλλο πράγμα λέμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! Περασα και απ'το Nolan τις προάλλες και κοιταζα μηπως τον πετυχω αλλα μπααα :'( εντωμεταξυ ο Σαμουραι ειναι αδερφος ενος πολυ καλου φιλου μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ωραίο θα ήτανε να είχαμε την τελευταία συνταγή, του Ελληνο-Αυστραλού. (να την ανέβαζε στην σελίδα του, το star), ωστε να πειραματιζόμασταν. Την σκόνη κοκορέτσι, την βρίσκουμε, κάπου ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μεγάλο μπράβο στον Λάμπρο! Άξιζε ξεκάθαρα τη νίκη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 εντωμεταξυ ο Σαμουραι ειναι αδερφος ενος πολυ καλου φιλου μου! Βγήκε και σε αντίγραφο?!!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 - Μάααανα έχει σκόνη το τραπέζι.. - Απ το κοκορέτσι είναι, άστο δεν ξέρεις εσύ!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Βγήκε και σε αντίγραφο?!!!!!!!!!!! χαχαχαχα και δεν ειναι και παντρεμενος!! χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 χαχαχαχα και δεν ειναι και παντρεμενος!! χαχαχαχα είμαι όμως εγώ -σχεδόν δηλαδή- . Τον παραχωρώ στη nenya! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 θα του μεταφερω οτι οι κορασιδες εχουν βγαλει τα katana και σφαζονται! χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι βγήκε νέος master chef όταν ακόμα δεν έχουμε μάθει τον προηγούμενο καθώς ο τελικός για τον προηγούμενο master chef δεν έγινε ποτέ! :shock: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 είμαι όμως εγώ -σχεδόν δηλαδή- . Τον παραχωρώ στη nenya! πάει, κουλούρα και η skatoula την χάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 πάει, κουλούρα και η skatoula την χάνουμε χαχαχαχαχα θα του μεταφερω οτι οι κορασιδες εχουν βγαλει τα katana και σφαζονται! χαχαχαχαχα έχουμε βγάλει τα katana και σφαζόμαστε στην ΠΟΔΙΑ του! χαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα