Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετική η πεντάδα. Οπωσδήποτε Λάμπρος για νίκη αφού ποτέ μα ποτέ δεν έχει παρουσιάσει κακό πιάτο (ούτε ακόμα και όταν βρέθηκε υποψήφιος). Ο Κωνσταντίνος θεωρώ πως είναι αρκετά κάτω από το Λάμπρο. Για να δούμε. 

Αν ήταν ο Δημήτρης με τον Λάμπρο τελικό, θα ήταν ντέρμπι, τώρα είναι ψιλοαναμενόμενο το αποτέλεσμα - εκτός απροόπτων-. 

• Like 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! Περασα και απ'το Nolan τις προάλλες και κοιταζα μηπως τον πετυχω αλλα μπααα :'(

Δημοσ.

Νenya o Ιάπωνας είναι δικός μου

Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! 

Ποιος Βασάλος, ποιος μισθοφόρος... Ο Ιάπωνας!!!

Γυναίκες... Τόσο εύκολα ξεχνάτε!

• Like 3
Δημοσ.

Οχι ρε τριλο, μισθοφορο δεν ξεχνωωωω! Αλλα η αληθεια ειναι οτι ο Ιαπωνας ειναι πολυ καλυτερος (και ωραιο στυλακι). Παιζει ακομα κι εγω η περιεργη να δοκιμαζα ο,τι και να μαγειρευε!

• Like 1
Δημοσ.

Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! Περασα και απ'το Nolan τις προάλλες και κοιταζα μηπως τον πετυχω αλλα μπααα :'(

χαχαχα και ΄γω θέλω να πάω. Το φαγητό καλό? Ήταν μαζί μου τις προάλλες γι' αυτό δεν τον είδες.  :P

Ποιος Βασάλος, ποιος μισθοφόρος... Ο Ιάπωνας!!!

Γυναίκες... Τόσο εύκολα ξεχνάτε!

χαχαχαχα Ξεχνάμε τους "ενθουσιασμούς" . Και ο Ιάπωνας σε 2 βδομάδες ξεχασμένος θα 'ναι, μη νομίζεις. 

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει ακομη, απλα περνουσα απ'εξω και το εντοπισα. Πρεπει να δοκιμασω παντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...