skatoula1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εξαιρετική η πεντάδα. Οπωσδήποτε Λάμπρος για νίκη αφού ποτέ μα ποτέ δεν έχει παρουσιάσει κακό πιάτο (ούτε ακόμα και όταν βρέθηκε υποψήφιος). Ο Κωνσταντίνος θεωρώ πως είναι αρκετά κάτω από το Λάμπρο. Για να δούμε. Αν ήταν ο Δημήτρης με τον Λάμπρο τελικό, θα ήταν ντέρμπι, τώρα είναι ψιλοαναμενόμενο το αποτέλεσμα - εκτός απροόπτων-. 1
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! Περασα και απ'το Nolan τις προάλλες και κοιταζα μηπως τον πετυχω αλλα μπααα :'(
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Νenya o Ιάπωνας είναι δικός μου Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! Ποιος Βασάλος, ποιος μισθοφόρος... Ο Ιάπωνας!!! Γυναίκες... Τόσο εύκολα ξεχνάτε! 3
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Οχι ρε τριλο, μισθοφορο δεν ξεχνωωωω! Αλλα η αληθεια ειναι οτι ο Ιαπωνας ειναι πολυ καλυτερος (και ωραιο στυλακι). Παιζει ακομα κι εγω η περιεργη να δοκιμαζα ο,τι και να μαγειρευε! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 μισθοφορο δεν ξεχνωωωω! Με συγκινείς αν και δεν με πείθεις πολύ :ρ 2
skatoula1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μωρη σκατουλα μην ξεχνιομαστε! Δικος μου ο Ιαπωνας! Περασα και απ'το Nolan τις προάλλες και κοιταζα μηπως τον πετυχω αλλα μπααα :'( χαχαχα και ΄γω θέλω να πάω. Το φαγητό καλό? Ήταν μαζί μου τις προάλλες γι' αυτό δεν τον είδες. Ποιος Βασάλος, ποιος μισθοφόρος... Ο Ιάπωνας!!! Γυναίκες... Τόσο εύκολα ξεχνάτε! χαχαχαχα Ξεχνάμε τους "ενθουσιασμούς" . Και ο Ιάπωνας σε 2 βδομάδες ξεχασμένος θα 'ναι, μη νομίζεις.
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν εχω δοκιμασει ακομη, απλα περνουσα απ'εξω και το εντοπισα. Πρεπει να δοκιμασω παντως!
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Με το παιδί από το χωριό.καυλαουρα+τσοντοφωτεινη.... 1
john_shadow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Με ποιον είμαστε; με την αδερφή του Λάμπρου 3
g_alkis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αν κερδισει ο Λαμπρος τα μισα λεφτα πρεπει να τα δωσει στο Δημητρη
mylo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το τελευταίο πιάτο που κάνανε, του Αυστραλού, είμαι σίγουρος πως δεν τρώγεται 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα