g_alkis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Σιχαμα λαμπρο ψωναρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και πριν λεγατε σιχαμα την γλυκουλα την αγγελικουλα! Τστστς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η καυλαουρα καίει καρδιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αυτη με την αερινη μινι φουστα ειναι ομορφη (δεν θυμαμαι ονομα). Και απο αντρες: 1ος ο Ιαπωνας, 2ος ο Χαρης και 3ος ο Πορφυρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Θα μαγειρέψουν ή πάλι θα ζητάνε στείλτε ένα μήνυμα για άρμεγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η Μανικ δεν πηγε? δεν το ειδα ολο αλλα νομιζω οτι δεν την ειδα σημερα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 μπράβο στο star και τους παραγωγούς του master chef πολύ ωραίος διαγωνισμός-reallity show χωρίς να βγάζει το καρα-κιτσ-αριο που έβγαλε στα live το survivor και το σημαντικοτερο ο νικητής θα βγει μέσα από την κουζίνα και όχι μέσα από το τηλέφωνο Και απο αντρες: 1ος ο Ιαπωνας, 2ος ο Χαρης και 3ος ο Πορφυρης. Πορφυρης δαγκωτό , μπορεί να μην έχει τους κοιλιακούς του χαρη και τα μπράτσα του λαμπρου ,αλλά λόγω του ανέμελου χαρακτήρα του χαρίζει άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους από τα κορίτσια αγγελικη αν και επειδή δεν το είχε, ήταν συνεχώς αγχωμένη παρόλα αυτά μου άρεσε η συνολική παρουσία της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν θες σε πμ,δεν έχω πρόβλημα να στο πω. Αν έχει γλυκό θα είναι ο Λάμπρος νικητής - ο Κωνσταντίνος δεν το πολυέχει με τα γλυκά, το έχει πει κι ο ίδιος-. Ο Λάμπρος το αξίζει. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν από την αρχή ξεχωρίσει. Εμένα δε μου φαίνεται για ψώνιο πάντως. Άλλο να αισθάνεται κάποιος αυτοπεποίθηση για τη δουλειά του -και καλά κάνει- κι άλλο να έχει καβαλήσει το καλάμι... Νenya o Ιάπωνας είναι δικός μου, τα έχουμε πει αυτά. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από skatoula1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Στο τελευταίο τους πιάτο θα έχουν γλυκό σχεδόν σίγουρα. Πάντως να δούμε πως θα είναι ο τελικός, δεν ξέρω αν θα ακολουθήσουν το μοτίβο που είχε το πρώτο masterchef, είπανε ήδη οτι θα υπάρχουν τρεις γύροι όπως και στο 1ο, και από το preview φάνηκε οτι θα τους βάλουν να βρουνε κρυφά υλικά όπως επίσης έγινε και στο 1ο, για τις υπόλοιπες δύο δοκιμασίες δεν γνωρίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αν έχει γλυκό θα είναι ο Λάμπρος νικητής - ο Κωνσταντίνος δεν το πολυέχει με τα γλυκά, το έχει πει κι ο ίδιος-. Ο Λάμπρος το αξίζει. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν από την αρχή ξεχωρίσει. Εμένα δε μου φαίνεται για ψώνιο πάντως. Άλλο να αισθάνεται κάποιος αυτοπεποίθηση για τη δουλειά το -και καλά κάνει- κι άλλο να έχει καβαλήσει το καλάμι... Νenya o Ιάπωνας είναι δικός μου, τα έχουμε πει αυτά. Απλά ας πούμε οτι ο g_alkis θα ψάχνει αντιυπερτασικά μετά τον τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 O chef που θα καλέσουν στον τελικό. Εν το μεταξύ αν ψάξετε κάτι βιντεακια στο youtube, τον δείχνουν σε κάτι αγώνες που πήγε και χτύπησε κάποιον οπαδό μιας ομάδας, δεν ξέρω τι ρόλο βαρούσε εκεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εμένα δε μου φαίνεται για ψώνιο πάντως. Άλλο να αισθάνεται κάποιος αυτοπεποίθηση για τη δουλειά το -και καλά κάνει- κι άλλο να έχει καβαλήσει το καλάμι... Εχει διαφορά να είσαι καλός και να το ξέρεις (Λάμπρος) με το να είσαι μέτριος στην καλύτερη και να νομίζεις ότι είσαι ο καλύτερος (πχ Γιάννης). Εντάξει μπορει να μην εισαι συμπαθής ετσι αλλα αφου δεν ψήφιζε ο κοσμος καλα εκανε και ελεγε οτι πίστευε. Μαλλον ο τελικος θα εχει υψηλά επίπεδα αλατοτητας για μερικους παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaraas2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η Μανικ δεν πηγε? δεν το ειδα ολο αλλα νομιζω οτι δεν την ειδα σημερα, Όχι, και μπράβο της! μπορεί να ήταν κακή μαγείρισσα αλλά είχε μυαλό ξυράφι και κατάλαβε τι βρομιές παίζονται μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εξαιρετική η πεντάδα. Οπωσδήποτε Λάμπρος για νίκη αφού ποτέ μα ποτέ δεν έχει παρουσιάσει κακό πιάτο (ούτε ακόμα και όταν βρέθηκε υποψήφιος). Ο Κωνσταντίνος θεωρώ πως είναι αρκετά κάτω από το Λάμπρο. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Όχι, και μπράβο της! μπορεί να ήταν κακή μαγείρισσα αλλά είχε μυαλό ξυράφι και κατάλαβε τι βρομιές παίζονται μέσα. Μανικ εσυ εισαι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα