vasioula1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ποιος εφυγε; ειμαι εκτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ο Πορφύρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα κανέναν από τους δύο φιναλιστ. Προτιμώ να το πάρει ο Κωνσταντίνος έτσι για σπάσιμο. Ο Λάμπρος αν και μαγειρικά καλύτερος, φαίνεται λίγο περίεργος κάποιες φορές, δεν χαίρεται με την νίκη δεν δείχνει να χαμογελάει, είναι σαν να λέει οτι εγώ θέλω μόνο να πάω τελικό και να νικήσω και όλα τα υπόλοιπα είναι ένα τίποτα, κάποιες φορές εκπέμπει μια υπεροψία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Θεωρω οτι Λάμπρος θα ειναι τελικό σιγουρα, με ποιον δεν ξερω η με Κωνσταντίνο η με Δημήτρη πιστεύω, ο πρωτος ουτε και εμενα μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά δείχνει σταθερός στο να βγάλει ενα καλό πιάτο, μετράει βέβαια και η διαφορα της ηλικιας/εμπειρίας σε αυτα. θα πρεπει να κανει πολλες πατατες για να μην κερδισει ευκολα ο δημητρης το παιχνιδι ειναι οφθαλμοφανες οτι ειναι κλασεις ανωτερος απο ολους σε ολα τα θεματα επισης οποιον βοηθαει σε δοκιμασια αποχωρησης αυτος κερδιζει μαλλον εβλεπες αλλο παιχνιδι ολος ο κοσμος βλεπει Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 16 χρονων εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ν Α Ι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ειδα trailer που ελεγε για τελικο αυριο. Ξερουμε αν θα είναι live; (Νταξει, ηθελα Δημητρη ή Πορφυρη για τελικο γαμωτο :/ αυτος ο Λαμπρος φαινεται λιγο ψωνιο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaraas2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 ο λαμπρος νομιζω ειναι ο μονος που δεν εχει κανει σχεδον ποτε πατατες. και ειναι μακραν ο πιο χαλαρος και ηρεμος σε οτι του βαλουν να μαγειρεψει. αυτος και ο δημητρης ειναι οι 2 που εχουν το περισσοτερο μερακι και πωρωση για τη μαγειρικη ενω εχουν και τις γνωσεις. κριμα για το δημητρη γιατι σε σχεση με τους 2 πιστευω οτι ηταν και ο πιο λογικος, δεκτικος στην κριτικη και προσγειωμενος. με το δημητρη εκτος, νομιζω θα το παρει αερα ο λαμπρος. ο κωνσταντινος ειναι καλος στα αλμυρα. αμα του βαλεις γλυκο τα εκανε μανταρα..!! ο λάμπρος απλά έχει καταλάβει τι γίνεται και το έχει σίγουρο. δεν είναι survivor εκεί! έχουν πρόσβαση στο Internet. Ειδα trailer που ελεγε για τελικο αυριο. Ξερουμε αν θα είναι live; (Νταξει, ηθελα Δημητρη ή Πορφυρη για τελικο γαμωτο :/ αυτος ο Λαμπρος φαινεται λιγο ψωνιο.) έτσι είναι. μπορεί να είσαι μέτριος προς καλός (όπως είναι ο Λάμπρος) και επειδή σε προμοτάρει η εκπομπή και σε δείχνει έξω ως ουαου, να το παίζεις μεγας και τρανος. κάτι μου λέει ότι ο Λάμπρος θα κάνει μεγάλη καριέρα στα ξενοδοχεία 3 * αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ειδα trailer που ελεγε για τελικο αυριο. Ξερουμε αν θα είναι live; Ο τελικός έχει γυριστεί περίπου 3 βδομάδες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ααα τοσο καλα XD και δεν εχει μαθευτει ποιος ειναι ο νικητης;!;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ααα τοσο καλα XD και δεν εχει μαθευτει ποιος ειναι ο νικητης;!;! Αν θες σε πμ,δεν έχω πρόβλημα να στο πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 ο Λαμπρος εχει ικανοτητες, φαντασια, ειναι νεος, πορωμενος αλλα λιγο καβαλημενος. προσπαθει καθε φορα να βγαλει γκουρμεδιες και καμια φορα δε του βγαινουν. ο λαρρσαιος απο την αλλη εχει εμπειρια, αλλα τιποτα σπουδαιο ως μαγειρας. παντα παιζει safe και μου τη δινει. για μενα επρεπε να ειναι Λαμπρος με Δημητρη τελικο απο κει και περα Πορφυρης respect. Ηταν ο πιο παντελονατος, ακομπλεξαριστος και ειλικρινης χαρακτηρας εκει μεσα. δικαιως εφτασε μεχρι εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Περιέργως νομίζω ότι το γεγονός ότι ο Δημήτρης δεν είχε βρεθεί ποτέ σε δοκιμασία αποχώρησης και άρα αντιγραφή πιάτου του βγήκε τελικά λίγο σε κακό. Λόγω έλλειψης εξάσκησης στο συγκεκριμένο κομμάτι κατά μία έννοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αποψε εχει ομαδικο μαγειρεμα. Θα πεσει γελιο βλεπω! Απολαυση ο Ιάπωνας <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα