vsl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτή η Αγγελική μεγαλύτερο βύσμα και από τη Βλαχαβάνη. Έφτιαξε καλαμάρι λάστιχο με άψητο ρύζι και άκυρο μπισκότο και δε βγήκε στα χειρότερα πιάτα. Μάλλον θα τους άρεσε το χρώμα του πιάτου που διάλεξε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αντι να ήταν η Αγγελική προτεινόμενη έβαλαν τον Χρονάκη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτή η Αγγελική μεγαλύτερο βύσμα και από τη Βλαχαβάνη. Έφτιαξε καλαμάρι λάστιχο με άψητο ρύζι και άκυρο μπισκότο και δε βγήκε στα χειρότερα πιάτα. Μάλλον θα τους άρεσε το χρώμα του πιάτου που διάλεξε. έλα μου ντε! τραγική επιλογή να την αφήσουν εκτός οι κριτές! αν και πιστεύω της την χάρισαν λόγο ότι την έκανε χτες για λόγους υγείας και δεν παρουσίασε το πιάτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 έλα μου ντε! τραγική επιλογή να την αφήσουν εκτός οι κριτές! αν και πιστεύω της την χάρισαν λόγο ότι την έκανε χτες για λόγους υγείας και δεν παρουσίασε το πιάτο.. Κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά γενικά της την χαρίζουν πολλές φορές με τη δικαιολογία ότι δεν είναι επαγγελματίας και εξελίσσεται. Πάντως μόλις είδα το καλαμάρι με πιάσανε τα γέλια. Αύριο από το τρέιλερ φαίνεται θα έχουμε χάλια πιάτα και κάτι μου λέει ότι θα φύγει παραπάνω από ένας. Το αντίθετο από τότε που δεν έφυγε κανείς επειδή όλα τα πιάτα ήταν πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτή η Αγγελική μεγαλύτερο βύσμα και από τη Βλαχαβάνη. Έφτιαξε καλαμάρι λάστιχο με άψητο ρύζι και άκυρο μπισκότο και δε βγήκε στα χειρότερα πιάτα. Μάλλον θα τους άρεσε το χρώμα του πιάτου που διάλεξε. μπήκαν 3 και 2 φύγανε αμέσως στις επόμενες αποχωρήσεις. Δεν θα αφήσουν να γίνει 3/3. Η Αγγελική θα φύγει στην επόμενη ή μεθεπόμενη αποχώρηση/. τραγικός ο Λάμπρος (aka Χανταμπάκης) στην επιλογή των ατόμων και την δήλωση του ότι είναι καλύτεροι παίχτες. Εν το μεταξύ ο Χάρης (μια από την επιλογή του) @ καλός είναι. Όλο για τον Χάρη ακούμε αλλά όλο κακά πιάτα φτιάχνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ελπίζω να μη φύγει ο Χρονάκης. Στο trailer δείχνει πως τελειώνει ο χρόνος και δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει το πιάτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τι πιστεύω για τον καθένα με βάση ότι έχω δει: Χάρης: Πρέπει να έχει γνώσεις και να ειναι γενικά καλός αλλά είναι inconsistent αρκετά. Χρονακης: το ίδιο με Χάρη αλλά λίγο πιο σταθερός. Κωνσταντίνος: Καλός μάγειρας αλλά όσο έχω δει ποτέ δεν έφτιαξε κάτι πολύ εντυπωσιακό για εμένα. Πορφυρης: Μετριότητα, μπορεί να κάνει και κάποιο καλό πιάτο που και που αλλά δεν είναι ιδιαίτερα καλός ιδιαίτερα σαν αρχηγός τα πάει πάντα χάλια. Levis: Έχει χτυπήσει ταβάνι η απόδοση του, καλός προς το μέτριο, δεν φαίνεται να έχει άλλες δυνατότητες εκτός του να παίζει safe και να αντιγράφει πολύ καλά τα πιάτα. Λάμπρος: Ο καλύτερος μάγειρας νομίζω συνολικά, δεν πρέπει να έχει παρουσιάσει κάτι άσχημο ποτέ, επίσης είναι στις γεύσεις μου ότι φτιάχνει(Ασιατική κουζίνα). Δημήτρης: Καλός μάγειρας και αυτός, έχει γνώσεις και φαντασία αλλά έχει κάνει και άσχημα πιάτα. Αγγελική: Θες μια μπάρα?? Αυτά τα μπισκότα πολύ ωραία ε? Νομίζω το ζευγάρι του τελικού πρέπει να είναι Λάμπρος-Δημήτρης με βάση ότι έχω δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Και οι 2 πρέπει να φύγουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Για πιο λόγο δεν ήταν κρυφά τα πιάτα (με νούμερα) όπως άλλες φορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Για πιο λόγο δεν ήταν κρυφά τα πιάτα (με νούμερα) όπως άλλες φορές; Εναλλαξ το κανουν. Αγνωστο γιατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 αισχος, δεν εφυγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τι είναι αυτά ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 η Αγγελική κούρασε. σαν πολύ γλώσσα έβγαλε... ποια? η Αγγελική... μην τρελαθούμε τώρα με μια που δεν ξέρει ούτε μακαρόνια να βράζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Στην Αγγελική και μια φέτα ψωμί με μερέντα να της δώσουν, θα αλείψει τη μερέντα στο πιάτο και θα βάλει από πάνω το ψωμί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Για πιο λόγο δεν ήταν κρυφά τα πιάτα (με νούμερα) όπως άλλες φορές; Όταν είναι 3 υποψήφιοι, δηλαδή μετά από το τεστ δημιουργικότητας τότε γίνεται φανερά. Σημειώστε πως εδώ οι υποψήφιοι είναι επιλογή των κριτών. Όταν όμως είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας μετά από ομαδική δοκιμασία, όπου έχουμε 2 υποψήφιους, τότε οι κριτές δε βλέπουν. Κατά τη γνώμη μου αυτό γίνεται για τον εξής λόγο: επειδή οι υποψήφιοι προέρχονται από επιλογή των παιχτών, σε περίπτωση που έχουμε καταφανώς άδικη ψηφοφορία τότε οι κριτές δυνητικά θα μπορούσαν να "τιμωρήσουν" τρόπον τινά τους παίχτες και να επανορθώσουν την αδικία. Οπότε για να μην υπάρχει ούτε υποψία για κάτι τέτοιο ακολουθείται η προαναφερθείσα διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα