guido Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Όσα έχω δει ήταν πάντα αντιγραφή πιάτου για αποχώρηση. Δεν έχω πετύχει ποτέ άλλη φάση και δεν έχω καταλάβει πως φτάνουν ως εκεί. Σε ένα επεισόδιο που πέτυχα πρόσφατα, μία που χοροπηδούσε και έλεγε στους άλλους δύο που αγωνίζονταν να παντρευτούν είναι η Αγγελική που λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δες εδώ ( αν δεν βαριέσαι) http://www2.star.gr/tv/masterchef/category/contestants/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Όσα έχω δει ήταν πάντα αντιγραφή πιάτου για αποχώρηση. Δεν έχω πετύχει ποτέ άλλη φάση και δεν έχω καταλάβει πως φτάνουν ως εκεί. Σε ένα επεισόδιο που πέτυχα πρόσφατα, μία που χοροπηδούσε και έλεγε στους άλλους δύο που αγωνίζονταν να παντρευτούν είναι η Αγγελική που λέτε; Στις αποχωρήσεις σχεδόν πάντα αντιγραφή πιάτου είναι. 2 φορές τη βδομάδα γίνεται η διαδικασία αποχώρησης. Με λίγα λόγια, στην 1η είναι τα 3 χειρότερα πιάτα από μια ατομική δοκιμασία και στη 2η από ομαδική. Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μια άλλη απορία μου είναι γιατί δεν έχει διαφημίσεις; Σταματάει ξαφνικά την ροή και λέει "δείτε σε λίγο" ετοιμάζομαι να πάω να κανω μπανιο, να φάω, να ξυριστω κτλ και αρχίζει καπάκι χωρίς να βάλει διαφημίσεις. Μήπως πετυχαίνω τις επαναλήψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μια άλλη απορία μου είναι γιατί δεν έχει διαφημίσεις; Σταματάει ξαφνικά την ροή και λέει "δείτε σε λίγο" ετοιμάζομαι να πάω να κανω μπανιο, να φάω, να ξυριστω κτλ και αρχίζει καπάκι χωρίς να βάλει διαφημίσεις. Μήπως πετυχαίνω τις επαναλήψεις; Έτσι κάνει, δε βάζει ποτέ διαφημίσεις μετά το "δείτε σε λίγο". Διαφήμιση μπαίνει μόνο 1 στη μέση του επεισοδίου (και άλλη 1 στο τέλος, που ακολουθεί μόνο το τρέιλερ του επόμενου. Πιο άχρηστη και από του σουρβάιβορ αυτή η διαφήμιση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Η Αγγελική ακόμα είναι στο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ναι. Έφυγε και επέστρεψε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Τι στρείδια πουρέ και καπνιστό αυγό σαμπαγιόν... πέτα 5 μπριζόλες στα κάρβουνα λίγο να γουστάρουμε. Πέτα Λέμε από το 1 μέτρο, αλλιώς τι ψήστης Michelin είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 ρε παιδιά να ρωτήσω εσείς που βλέπετε μάστερ τσεφ, από μαγειρική σκαμπάζετε ή καμία σχέ; και αν το δεύτερο, τότε πώς κρίνετε αν είναι καλοί οι παίκτες; προσωπικά ποτέ δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον ριάλιτι μαγειριτκής, και δεν ψήνομαι να μου ανοίξει η όρεξη βραδιάτικα Στο να τα τρώω εχω μεγάλη εμπειρία, να φτιάχνω απο την αλλη κοίτα κανω σίγουρα τα καλύτερα μακαρόνια στην Αθηνα, επίσης ξερω καλά noodles και κοτόπουλο teriyaki απο διάφορα youtube tutorials. Όσοι έφαγαν πάντως μου είπαν τα καλύτερα, ήταν μισελενατο πιάτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εδώ ο άλλος πήρε μυλοκόπι και για να μπορέσει να το φάει του έβαλε από πάνω λαυράκια, χταπόδια κοκ.Με τα ίδια λεφτά, θα μπορούσε εξαρχής να είχε πάρει ένα πρώτο ψάρι και να είχε γλιτώσει την ταλαιπωρία.Όλο μόστρα είναι και μια μερίδα που δε χορταίνει ούτε 5χρονο κορίτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Στο να τα τρώω εχω μεγάλη εμπειρία, να φτιάχνω απο την αλλη κοίτα κανω σίγουρα τα καλύτερα μακαρόνια στην Αθηνα, επίσης ξερω καλά noodles και κοτόπουλο teriyaki απο διάφορα youtube tutorials. Όσοι έφαγαν πάντως μου είπαν τα καλύτερα, ήταν μισελενατο πιάτο. Ωππ τι noodles φτιάχνεις ADHD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 σε καμια 10αρια μερες τελιωνει λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν νομίζετε πως κι εδώ θα κάνετε τις @#@##$#@ που κάνατε στο άλλο topic, σας γέλασαν! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ωππ τι noodles φτιάχνεις ADHD; Καλα μη φανταστείς τιποτα φοβερό στα noodles, τα κλασσικά που βλέπεις παντού δηλαδή ρυζιού/αυγού με λαχανικά, σόγια, μοσχάρι/κοτόπουλο(και teriyaki μαζί σε έμενα μου ταιριάζει άλλοι που δοκίμασαν είπαν οτι βγήκε πολύ γλυκό) γενικά μου αρέσουν τα γλυκά/γλυκόξινα φαγητά πάρα πολύ. Λιγο training ακόμα απο yt tutorials και παω στο επομενο master chef EZ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Λίγο έλειψα και έφτασε 5 σελίδες αυτή η χαζομάρα. Ωρε μπράβο στον δημιουργό του θρεαντ σε καμια 10αρια μερες τελιωνει λογικα ποσοι εχουν μεινει 9? 2/βδομαδα, αρα 15 μερες ακομα για να φτασουμε 5αδα. μετα δεν ξερω τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα