SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Είδα λίγο την διαδικασία της ψηφοφορίας και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Πολύ ιντριγκαδορικο. Από τους 11-12 παίχτες της χαμένης ομάδας, βγάλανε 2 άτομα από 5 ψήφους. 2x5 Αυτή είναι κλίκα! τι Survivor και σαχλαμάρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Σιχαμα Αγγελικη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μλκια που ψηφίζουν αποκλειστικά οι παίχτες. Είναι ολοφάνερο που παίζουν κλίκες μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Το γουστάρω πολύ το MasterChef! Και είναι ωραίο το ότι κάθε βδομάδα έχουμε 2 αποχωρήσεις, προχωράει γρήγορα το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Η Αγγελική είναι τρελό που@ναριό. Μου αρέσει πολύ η φάτσα της και θέλω να την βάλω κάτω. Είναι όμως λίγο μοχθηρή. Η Παρασκευή άλλη σαύρα. Είναι η Ευρυδίκη του MasterChef. Όταν επέστρεψε ο Λέβης από την δοκιμασία αποχώρισης αυτή ήταν πάνω και δεν κατέβηκε καν να τον χαιρετήσει. Και μετά στην κάμερα είπε "ήξερα ποιος θα κερδίσει και δεν κατέβηκα καν" και είπε ότι υποστήριζε την Μανικ. Οι Χάρης, Κωνσταντίνος, Αποστόλης είναι οι 'Χανταμπάκης, Χούτος, Ευρυφίκη[σε αρσενικό]' Οι φάτσες τους http://www2.star.gr/tv/masterchef/ Με τα λίγα που έχω καταλάβει γιατί το έχω δει μόνο 2 φορές ολοκληρωμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Η Αγγελική είναι τρελό που@ναριό. Μου αρέσει πολύ η φάτσα της και θέλω να την βάλω κάτω. Είναι όμως λίγο μοχθηρή. Η Παρασκευή άλλη σαύρα. Είναι η Ευρυδίκη του MasterChef. Όταν επέστρεψε ο Λέβης από την δοκιμασία αποχώρισης αυτή ήταν πάνω και δεν κατέβηκε καν να τον χαιρετήσει. Και μετά στην κάμερα είπε "ήξερα ποιος θα κερδίσει και δεν κατέβηκα καν" και είπε ότι υποστήριζε την Μανικ. Οι Χάρης, Κωνσταντίνος, Αποστόλης είναι οι 'Χανταμπάκης, Χούτος, Ευρυφίκη[σε αρσενικό]' Οι φάτσες τους http://www2.star.gr/tv/masterchef/ Με τα λίγα που έχω καταλάβει γιατί το έχω δει μόνο 2 φορές ολοκληρωμένο. Χάρης και Κωνσταντίνος πολύ καλοί μάγειρες αλλά όντως αρχίζω να τους αντιπαθώ. Για τον Αποστόλη έχω καλή γνώμη αλλά ακόμα είναι νωρίς. Πορφύρης μορφή αλλά καί οι Κρητικοί. Νομίζω πολύ δυνατός είναι ο Γιάννης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Έχει βρει κανείς το Facebook της Αγγελικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Πως φαινεται οτι οι σειρες/reality shows ειναι για τα μπαζα. Αντι να ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο το αντικειμενο γυρω στο οποιο γινεται οτι γινεται που ειναι η μαγειρικη(και αρα τα φαγητα),καθεται ο κοσμος και ασχολειται με τον χαρακτηρα της αλλης,την εμφανιση της και αν μιλησε στον αλλον ή οχι. Τραγικα πραγματα. Βεβαια δεν κατηγορω την σειρα αυτη καθαυτα(οπως και τις αλλες παρομοιες που εχει η Ελληνικη τηλεοραση)γιατι αυτα ειναι πραγματα που ισχυαν εδω και χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Πως φαινεται οτι οι σειρες/reality shows ειναι για τα μπαζα. Αντι να ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο το αντικειμενο γυρω στο οποιο γινεται οτι γινεται που ειναι η μαγειρικη(και αρα τα φαγητα),καθεται ο κοσμος και ασχολειται με τον χαρακτηρα της αλλης,την εμφανιση της και αν μιλησε στον αλλον ή οχι. Τραγικα πραγματα. Βεβαια δεν κατηγορω την σειρα αυτη καθαυτα(οπως και τις αλλες παρομοιες που εχει η Ελληνικη τηλεοραση)γιατι αυτα ειναι πραγματα που ισχυαν εδω και χρονια. Δεν είναι όλες έτσι, δες για παράδειγμα το so you think you can dance, απλά άλλες όπως το μαστερ σεφ στηρίζονται πολύ περισσότερο στο ριάλιτι στοιχείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Πως φαινεται οτι οι σειρες/reality shows ειναι για τα μπαζα. Αντι να ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο το αντικειμενο γυρω στο οποιο γινεται οτι γινεται που ειναι η μαγειρικη(και αρα τα φαγητα),καθεται ο κοσμος και ασχολειται με τον χαρακτηρα της αλλης,την εμφανιση της και αν μιλησε στον αλλον ή οχι. Τραγικα πραγματα. Βεβαια δεν κατηγορω την σειρα αυτη καθαυτα(οπως και τις αλλες παρομοιες που εχει η Ελληνικη τηλεοραση)γιατι αυτα ειναι πραγματα που ισχυαν εδω και χρονια. Χ3**ήκαμε τώρα για το πόσο καλοί είναι στη μαγειρική αυτοί. Και δεν περιμένουμε να μάθουμε να μαγειρεύουμε από μια εκπομπή. Είμαστε ένας πονεμένος λαός από την κρίση και θέλουμε να γελάσουμε λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ωραία εκπομπή και τα Master class είναι υπέροχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Η Αγγελική είναι τρελό που@ναριό. Μου αρέσει πολύ η φάτσα της και θέλω να την βάλω κάτω. Είναι όμως λίγο μοχθηρή. Έλα πες οτι είδες τα σχόλια από το youtube και ήρθες εδώ να τα αναπαράξεις. Τέσπα. Εύχομαι να πάρει δρόμο η Αγγελική από την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης, ο μεγαλύτερος σκατοχαρακτήρας που υπάρχει. Μπράβο στον Λέβις που αντιμετώπισε με επιχειρήματα τις ψήφους που πήρε και γενικά πέρασε ανδρίκια τις δοκιμασίες αποχώρησης. Αυτός θέλω να κερδίσει το masterchef, οχι οτι ήταν κάτι σπουδαίο μαγειρικά ούτε μου κέντρισε το ενδιαφέρον απ' την αρχή, αλλά μόνο και μόνο για τον πόλεμο που έφαγε και φαίνεται θα έχει και συνέχεια. Πως φαινεται οτι οι σειρες/reality shows ειναι για τα μπαζα. Αντι να ενδιαφερει τον περισσοτερο κοσμο το αντικειμενο γυρω στο οποιο γινεται οτι γινεται που ειναι η μαγειρικη(και αρα τα φαγητα),καθεται ο κοσμος και ασχολειται με τον χαρακτηρα της αλλης,την εμφανιση της και αν μιλησε στον αλλον ή οχι. Τραγικα πραγματα. Βεβαια δεν κατηγορω την σειρα αυτη καθαυτα(οπως και τις αλλες παρομοιες που εχει η Ελληνικη τηλεοραση)γιατι αυτα ειναι πραγματα που ισχυαν εδω και χρονια. Δεν συμμερίζομαι και τόσο το σκεπτικό σου. Τις εκπομπές αυτές τις βλέπει ο κόσμος περισσότερο για χαβαλέ και για να ξεφύγει λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Όπως είναι λογικό λοιπόν κάποια στιγμή θα ασχοληθείς και με προσωπικότητες χαρακτήρες κτλ. Όταν ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να νικήσει ο καλύτερος και βλέπεις να αποχωρούν άλλοι επειδή δεν ανήκουν σε κλίκες, ε εκεί θα σε πειράξει. Η βασική διαφορά αυτού του reality είναι οτι δεν σχετίζεται με τέχνη/χωρούς/τραγούδι και οτι έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε τόσα χρόνια αλλά με κάτι άλλο διαφορετικό την μαγειρική. Τώρα να κάτσεις και να μάθεις κάτι σχετικό με μαγειρική μέσα σε 1 ώρα και για τα πιάτα/φαγητά του επιπέδου που φτιάχνουν, κομματάκι δύσκολο για μένα. Αν θες να μαγειρέψεις ψάχνεις από το ιντερνετ ή κοιτάζεις άλλες εκπομπές που είναι καταλληλότερες. Το μόνο που μπορείς να καταλάβεις από το reality αυτό είναι γενικά τι πίεση, τι συνθήκες και τι χαμός γίνεται σε μια επαγγελματική κουζίνα, οπότε για κάποιον που στοχεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό, τότε ναι το master chef κάτι μπορεί να σου δείξει, αλλά να μάθεις να μαγειρεύεις ή να κάνεις κάτι μόνος σου από αυτό, για μένα nope. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Όχι δεν έχω δει καθόλου Yt, τι λένε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν συμμερίζομαι και τόσο το σκεπτικό σου. Τις εκπομπές αυτές τις βλέπει ο κόσμος περισσότερο για χαβαλέ και για να ξεφύγει λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μαλλον εγω ζω στον κοσμο μου και δεν μπορω να καταλαβω πως για χαβαλε θα κατσει καποιος να δει εκπομπη/ρεαλιτυ για μαγειρικη οταν υπαρχουν τοσα αλλα καλυτερα πραγματα για να δεις. Και οπως ανεφερα μαλιστα,δεν ειναι δα κατι το πρωτοτυπο να πεις οτι το βλεπει ο κοσμος γιατι ειναι κατι το ξεχωριστο/διαφορετικο. Αυτα τα ρεαλιτυ υπαρχουν εδω και ποσα χρονια. Η βασική διαφορά αυτού του reality είναι οτι δεν σχετίζεται με τέχνη/χωρούς/τραγούδι και οτι έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε τόσα χρόνια αλλά με κάτι άλλο διαφορετικό την μαγειρική. Αν σε ενδιαφερει ψαξε δες ποτε αρχισαν να πρωτοπαρουσιαζονται τετοια show,δεν ειναι κατι το καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μαλλον εγω ζω στον κοσμο μου και δεν μπορω να καταλαβω πως για χαβαλε θα κατσει καποιος να δει εκπομπη/ρεαλιτυ για μαγειρικη οταν υπαρχουν τοσα αλλα καλυτερα πραγματα για να δεις. Και οπως ανεφερα μαλιστα,δεν ειναι δα κατι το πρωτοτυπο να πεις οτι το βλεπει ο κοσμος γιατι ειναι κατι το ξεχωριστο/διαφορετικο. Αυτα τα ρεαλιτυ υπαρχουν εδω και ποσα χρονια. Αν σε ενδιαφερει ψαξε δες ποτε αρχισαν να πρωτοπαρουσιαζονται τετοια show,δεν ειναι κατι το καινουργιο. Άστο βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο. Βλέπε οτι εκπομπή γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα