Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή βλέπω πολλούς να μην γνωρίζουν το πάρε μοίρασε της what's up είπα να κάνω ένα θέμα ώστε να το μάθει ο κόσμος και να μην πάνε χαμένα πολύτιμα MB.

Λοιπόν βάζοντας 5αρα η 10αρα η παραπάνω μπορείτε να στείλετε 300 mb σε 3 άτομα από 100mb δηλαδή και πέρνετε και εσείς 100 για 1 μηνα. Μπορείτε να στείλετε και τα 300 προς ένα αριθμό.

Μέχρι πριν 2 μήνες η διάρκεια ήταν 3 μέρες για κάθε 100mb. Έγινε 1 μηνα όμως. Οπότε για να εξηγήσω πως δουλεύει. Στέλνετε σε κάποιον 100πmb. Έχουν διάρκεια 1 μηνα. Σε 10 μέρες του στέλνετε άλλα 100. Όσα είχαν μείνει μεταφέρονται όλα μαζί με τα νέα 100 για άλλο 1 μηνα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια και έχω να βάλω πακέτο πολύ καιρό μιας και μόνο από τις κάρτες που βάζουν κάθε μήνα συγγενείς και φίλοι έχω πάρει πάνω από 5gb και έτσι δεν χρειάζεται να βάλω πακέτο ποτέ ξανά.

Πιστεύω ότι δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος και θα βοηθήσει πολλούς με τα δεδομένα.

Και ένα άλλο που σκέφτηκα σήμερα:

Αντι να βάζουμε 10αρα κάρτα θα βάζουμε 2 5αρες. Έτσι θα περνουμε 300mb να στείλουμε σε 3 φίλους ή όλα σε έναν και 200 για μας.

Screenshot_20170526-211311.png

Screenshot_20170526-211302.png

• Like 3
Δημοσ.

Επανέρχομαι. Σήμερα έβαλα 2 5αρες σε ένα κινητό και μόλις βάζετε τη μία στέλνετε τα 300mb. Έπειτα βάζουμε τη δεύτερη και στέλνουμε και τα άλλα 300mb. Έτσι με 2 5αρες πήρα 600mb 200mb το κινητό ππυ μπηκαν οι κάρτες και με 7 ευρω πακέτο 300 λεπτά προς όλους και 400 προς what's up. Συν 500mb για 15 μέρες με την ανανέωση μέσω χρεωστικης. Συν 2 reload it λόγω 2 καρτών.

Δημοσ.

Για ίντερνετ μόνο CU.

Δεν εχει σήμα εδώ που είμαστε όμως.

Για Internet μόνο HTTP Injector.

Τι ειναι αυτο VPN?

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πως μπορώ να στείλω από του πατέρα μου το κινητό που δεν είναι smartphone το πάρε μοίρασε έψαξα στο σαιτ τις cosmote αλλά δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Το whatsup μου δίνει 1200 mB στο reload it για 10€ ανανέωση, οπότε βάζω πάντα 10.

Επίσης αν κάνεις τα 5€ μεταφορά σε άλλον έχει δικαίωμα και αυτός για παρε- μοίρασε.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, PETROS13 είπε

Αν δεν κάνω λάθος στο πάρε μοίρασε πρέπει να στείλεις τα 100mb σε 3 διαφορετικούς αριθμούς.

Ναι, εμενα μου λείπει ενας αριθμός. Αν σας λειπει κι εσάς ενας αριθμός ελατε να ανταλλάξουμε :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κι εγω θελω να ανταλλαξω,

βασικα θελω να στειλω μεσα στον μηνα σε καποιον τα 3*100 μιας 5αρας καρτας και
να μου στειλει 100mb προς το τελος μαρτιου και αλλα 100mb τελος απριλη,

θα με βολευε καποιος που βαζει καρτα καθε μηνα μαλλον για να παιρνει τα παρε μοιρασε,
απ τα οποια εγω θα (του) παιρνω το ενα,
ενω εγω βαζω καθε 3μηνο

οποιος θελει να στειλει πμ

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...