petrostr Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 "και αν το παραγγείλετε θα σας παραδοθεί με ελικόπτερο", δόξα τον Θεό, μην μπλέξω στην κίνηση, να τρέχω με το αμάξι να το πάρω! 3
Psaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 "και αν το παραγγείλετε θα σας παραδοθεί με ελικόπτερο", δόξα τον Θεό, μην μπλέξω στην κίνηση, να τρέχω με το αμάξι να το πάρω! ειναι τοσο κιτς,που και να μενεις διπλα σε αεροδρομιο παλι θα στο φερουν με ελικοπτερο 2
odystam Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παράδοση με ελικόπτερο λεει. Πφφφφ σιγα τα λαχανα, εγω τον τελευταίο καιρο ο,τι παίρνω απο το Γερμανικο amazon με gustav μου το φέρνουν...
stevengreeceGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για όσους δεν ξέρουν την Vertu την ίδρυσε η Nokia. Μετά την πουλήσε σε μια άλλη εταιρεία.
dark_projection Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 αυτο προοριζεται για επιδειξιομανεις πλουσιους που δεν ενδιαφερονται για την πραγματικη χρηστικοτητα κ μαλλον ειναι κ κακογουστοι
antwnella79 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Την ίδια άποψη θα μπορούσαν να έχουν και κάποιοι πχ στην Αφρική για εμάς και κυρίως για αυτούς που αγοράζουν τα τελευταία μοντέλα iPhone Samsung κτλ σε 48 δόσεις. Όσα δεν φτάνει η αλεπού.... Αυτά τα χρήματα και περισσότερα κάποιοι έχουν την τύχη και το μυαλό να τα βγάζουν σε μια ημέρα, να τα χαίρονται και να τα σκορπάνε όπου βρουν, μαζί του δεν τα παίρνει κανένας 1
Bigi444444 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Γιατι δηλαδη λες καποιον ηλιθιο επειδη θελει να αγορασει ενα κοσμημα?(γιατι κοσμημα θεωρειται και οχι κινητο) Μπορει με την ιδια λογικη να σε πει και σενα ηλιθιο ο οποιοσδηποτε επειδη σου αρεσει να αγοραζεις κατι που δε του αρεσει. Η αν ειχες τα λεφτα να τα σκορπας,δε θα παιρνες στη γυναικα ενα τετοιο αν στο ζηταγε... Προσωπικά εάν μου το ζητούσε θα πήγαινα σε γυναίκα με καλύτερο γούστο!Ή έστω σε γούστο πιο κοντά στο δικό μου.
Predatorkill Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ειπα και γω, γιατι προσγειωθηκε στο γκαζον του διπλανου ενα ελικοπτερο πρωι πρωι! Οχι τιποτα αλλο, ο αερας σηκωσε νερα απο τη πισινα και βραχηκε το λαχανι calvin klein βρακι μου 4
aggelos_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Επιτέλους και ένα κινητό περιοπής για μας τους βαθύπλουτους. Αμάν πια με τα φτηνιάρικα του χιλιάρικου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα