lek88 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Πολύ ωραίο! Άνετα θα πήγαινε στον Φλωρινιώτη! Στην περιγραφή δεν λέει κάτι βασικό όμως.... Στο Insomnia μπαίνει;;;; Στο insomnia!!!
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν μπορώ να επιλέξω αν έχει αισθητική μαφιόζου ρώσου ολιγάρχη, βλαμμενου σεΐχη ή κακόγουστου νεόπλουτου κινέζου; 2
Heybro Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τι έκτρωμα είναι αυτό ρε παιδιά. Ο κόσμος που πέρνει τέτοια κινητά προφανώς και έχει εκατομμύρια αλλά πρέπει να κοιταχτει και στον καθρέφτη γιατί κάτι πάει στραβά μαζί του. Είναι τραγικό κάποιος να έχει τόσα λεφτά για πέταμα επειδή έτυχε να γεννηθεί λιγο πιο νότια από εσένα.. Είναι κατάντια να μπορείς να κάνεις τόσα καλά με αυτά λεφτά και να επιλέγεις να πουλήσεις μούρη. Κάπως πρεπει και ο πλούσιος να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του. Προσωπικά εάν μου το ζητούσε θα πήγαινα σε γυναίκα με καλύτερο γούστο!Ή έστω σε γούστο πιο κοντά στο δικό μου.Ακόμα και αν στο ζητούσε η belucci? Η σούλα από το χωριό βολεύεται και με ένα 3310. Εδώ είναι τα specs: Display: 2.0 inch RAM: 2GB Internal Memory: 16GB Band: GSM 900/1800/1900 Ringtones type: polyphonic Vibrating alert: yes Synchronising with your computer : yes Additional features SMS: enter text with a dictionary MMS: yes Battery type: Li-Ion Battery capacity: 1200 mAh Talk time: 9 h Standby time: 300 h Organizer: alarm clock, calculator, scheduler_________________________________________ Πάντως στην σελίδα τους δεν υπάρχει διαθέσιμο, από που το παραγγέλνουμε? Δέχονται μόνο CNY payment για την παραγγελία? Έκτρωμα ούτε 5 ευρώ δεν θα έδινα όπως και οι περισσότεροι νομίζω. Πόσο άχρηστο ζώο πρεπει να είναι όποιος κυκλοφορεί με τέτοιο έκτρωμα.
Amerikan81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλά επειδή δεν το είχα κάνει ποτέ και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να το πω μιας που δεν το έχει γράψει κανένας θα το πώ ... "ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ" Ξαλάφρωσα !!
Lautrec Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ο πιτσιρικάς με το λάγνο βλέμμα τι ρόλο βαράει;; Κινητό για πλούσιες 65άρες που ζούν στον κόσμο τους και ρωτάς τι ρόλο βαράει ο νεαρός? Καλά επειδή δεν το είχα κάνει ποτέ και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να το πω μιας που δεν το έχει γράψει κανένας θα το πώ ... "ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ" Ξαλάφρωσα !! Μια απο τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω.
iPhoTe64 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τι έκτρωμα είναι αυτό ρε παιδιά. Ο κόσμος που πέρνει τέτοια κινητά προφανώς και έχει εκατομμύρια αλλά πρέπει να κοιταχτει και στον καθρέφτη γιατί κάτι πάει στραβά μαζί του. Κάπως πρέπει και ο πλούσιος να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του. ... Η εταιρεία θα κατασκευάσει 8! μόλις τέτοια κομμάτια. Αναρωτιέμαι γιατί 8 και όχι 10 ας πούμε? Να έπαιρνε ο κόσμος από 2 σε κάθε ήπειρο. Πιστεύω τα κομμάτια που θα φτιαχτούν είναι ήδη προ-παραγγελμένα και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Αυτοί που θα το αγοράσουν (τελοσπάντων) δεν θα το πάρουν (και) ως κινητό, μπορεί και να μην το ενεργοποιήσουν ποτέ. Αντιθέτως θα το στολίσουν κάπου να το βλέπουν, ένα πολύτιμο αντικείμενο. Η είδηση έχει βγει στα media (ίσως) για να δημιουργήσει ένα hyperbole για την σειρά Signature, αλλά και τις υπόλοιπες σειρές της εταιρείας.
georgepppo Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 θα βγάλουν και cover απο σιλικόνη μην πέσει κάτω και σπάσει το φίδι ? 1
xrist0s4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Θα το παρω μονο κ μονο επειδη ειμαι οφη. Ασε που χρειαζομουν ενα τετοιο στην οικοδομη
kurkosdr Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αν δεν δω 2-3 drop test δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα το αγοράσω.
jimmisk1974 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αν το εχει κανεις με σπασμένη οθόνη το θέλω για ανταλλακτικά στα 50 ευρω. Ευχαριστω. 1
thor777 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αυτά τα άρθρα είναι απόλαυση να κάθεσαι να διαβάζεις σχόλια 2
Charalamos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Αν το παραγγείλετε θα σας παραδοθει με ελικόπτερο. Βλέπε να μαθαίνεις Κάιζερ 1
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Θ α ΠΕΡΙΜΕΝΩ να πεσει κατω απο 500 στα σκρουτζομαγαζα πιθανον τα χριστουγεννα του 2049 και θα το χτυπησω.[το κεφαλι μου] 1
tzelen Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μια χαρά. Το παίρνεις και κάνεις αναπάντητες σε φίλους να σε παίρνουν πίσω. Γιατί δεν έχεις μονάδες. Δεν θα έχεις. Ποτέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα