Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"και αν το παραγγείλετε θα σας παραδοθεί με ελικόπτερο", δόξα τον Θεό, μην μπλέξω στην κίνηση, να τρέχω με το αμάξι να το πάρω!

• Like 3
Δημοσ.

"και αν το παραγγείλετε θα σας παραδοθεί με ελικόπτερο", δόξα τον Θεό, μην μπλέξω στην κίνηση, να τρέχω με το αμάξι να το πάρω!

ειναι τοσο κιτς,που και να μενεις διπλα σε αεροδρομιο παλι θα στο φερουν με ελικοπτερο 

• Like 2
Δημοσ.

Παράδοση με ελικόπτερο λεει. Πφφφφ σιγα τα λαχανα, εγω τον τελευταίο καιρο ο,τι παίρνω απο το Γερμανικο amazon με gustav μου το φέρνουν...

Δημοσ.

αυτο προοριζεται για επιδειξιομανεις πλουσιους που δεν ενδιαφερονται για την πραγματικη χρηστικοτητα κ μαλλον ειναι κ κακογουστοι

Δημοσ.

Την ίδια άποψη θα μπορούσαν να έχουν και κάποιοι πχ στην Αφρική για εμάς και κυρίως για αυτούς που αγοράζουν τα τελευταία μοντέλα iPhone Samsung κτλ σε 48 δόσεις. Όσα δεν φτάνει η αλεπού.... Αυτά τα χρήματα και περισσότερα κάποιοι έχουν την τύχη και το μυαλό να τα βγάζουν σε μια ημέρα, να τα χαίρονται και να τα σκορπάνε όπου βρουν, μαζί του δεν τα παίρνει κανένας

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δηλαδη λες καποιον ηλιθιο επειδη θελει να αγορασει ενα κοσμημα?(γιατι κοσμημα θεωρειται και οχι κινητο)

Μπορει με την ιδια λογικη να σε πει και σενα ηλιθιο ο οποιοσδηποτε επειδη σου αρεσει να αγοραζεις κατι που δε του αρεσει.

Η αν ειχες τα λεφτα να τα σκορπας,δε θα παιρνες στη γυναικα ενα τετοιο αν στο ζηταγε...

Προσωπικά εάν μου το ζητούσε θα πήγαινα σε γυναίκα με καλύτερο γούστο!Ή έστω σε γούστο πιο κοντά στο δικό μου.

Δημοσ.

Ειπα και γω, γιατι προσγειωθηκε στο γκαζον του διπλανου ενα ελικοπτερο πρωι πρωι! Οχι τιποτα αλλο, ο αερας σηκωσε νερα απο τη πισινα και βραχηκε το λαχανι calvin klein βρακι μου

• Like 4
Δημοσ.

Επιτέλους και ένα κινητό περιοπής για μας τους βαθύπλουτους. Αμάν πια με τα φτηνιάρικα του χιλιάρικου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...