nikjuve Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας..Στο 2ο σπίτι μου στο πατρικό μου έχουμε ψιλό θέμα με το δίκτυο γιατί το κέντρο είναι στο όριο(3.5χλμ) και η σύνδεση δεν είναι πολυ σταθερή με θορυβο κτλ..το max της ταχύτητας ειναι στα 3gb περίπου παραπάνω δεν σηκώνει.βρήκα ενα φίλο που ασχολείται με αυτά και μου είπε να αλλάξω ρουτερ γιατί αυτά που δείνουν οι εταιρείες είναι για πέταμα.πως αν πάρω κάποιο καλό του 50ευρώ ίσως λύσω πολλα προβλήματα.εχω προς το παρόν το παλιό της vodafone με την ασημί πρόσοψη(χωρίς φίλτρα σπλιτερ) voip.παίζω ενα rpg παιχνίδι και υπάρχουν μέρες που ταλαιπωρουμαι πολύ.Αλλες φορές περνάνε και μέρες και χωρίς πρόβλημα.Αξίζει να πάρω ένα πιο καλό?
nikjuve Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν ειμαι σπίτι αυη τη στιγμή.ενα παλιο που το έδινε η hol https://t.aggeliopolis.gr/#/vi/13320608 Νομιζω μοιάζει πολύ αυτο πρέπει να είναι
bill2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 δες αν μπορεις για 6 snr αλλα να ξερεις λιγο ειναι ευαιαθητη η γραμμη σε αποσυνδεσεις
nikjuve Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Οχι με τιποτα αν ανεβάσω την ταχύτητα επειδή ειμαι μακριά απο το κέντρο θα εχω disconnect.το game μπορεί άνετα να παίξει και με 2αρα.τουλάχιστον έτσι επαιζα παλιά.προτιμώ να εχω λιγοτερο θορυβο και πιο σταθερή σύνδεση.με ενα ρουτερ του εμπορίου θελω να ξέρω θα δω διαφορά ως προς ρξν σταθερότητα?(οχι ταχύτητα)
bill2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 απο τη στιγμή που είσαι μακρία απο το τικό κένττρο το πολύ 2 mgbs να κερδίσεις με το ρουτερ του εμποριου
nikjuve Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά να είναι σταθερή.έχει να κάνει αυτό με το ρουτερ προς ρουτερ?
bill2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Με το ρουτερ αλλά και τη γραμμή δοκίμασε πρωτα με ένα ρουτερ που έχεις ήδη μην μπαίνεις αδικα σε εξοδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα