Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας..Στο 2ο σπίτι μου στο πατρικό μου έχουμε ψιλό θέμα με το δίκτυο γιατί το κέντρο είναι στο όριο(3.5χλμ) και η σύνδεση δεν είναι πολυ σταθερή με θορυβο κτλ..το max της ταχύτητας ειναι στα 3gb περίπου παραπάνω δεν σηκώνει.βρήκα ενα φίλο που ασχολείται με αυτά και μου είπε να αλλάξω ρουτερ γιατί αυτά που δείνουν οι εταιρείες είναι για πέταμα.πως αν πάρω κάποιο καλό του 50ευρώ ίσως λύσω πολλα προβλήματα.εχω προς το παρόν το παλιό της vodafone με την ασημί πρόσοψη(χωρίς φίλτρα σπλιτερ) voip.παίζω ενα rpg παιχνίδι και υπάρχουν μέρες που ταλαιπωρουμαι πολύ.Αλλες φορές περνάνε και μέρες και χωρίς πρόβλημα.Αξίζει να πάρω ένα πιο καλό?

Δημοσ.

Οχι με τιποτα αν ανεβάσω την ταχύτητα επειδή ειμαι μακριά απο το κέντρο θα εχω disconnect.το game μπορεί άνετα να παίξει και με 2αρα.τουλάχιστον έτσι επαιζα παλιά.προτιμώ να εχω λιγοτερο θορυβο και πιο σταθερή σύνδεση.με ενα ρουτερ του εμπορίου θελω να ξέρω θα δω διαφορά ως προς ρξν σταθερότητα?(οχι ταχύτητα)

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά να είναι σταθερή.έχει να κάνει αυτό με το ρουτερ προς ρουτερ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...