procostas1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 καλησπέρα παιδιά ο ανιψιός μου έχει το redmi note 3 αν και ένα χρόνο που το έχει δεν είχε θέμα με τα αγγλικά (έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα η συσκευή) τώρα τελευταία του έχει καρφωθεί να του βάλουμε ελληνικά..... νομίζω φοράει ch rom (δες φωτο) αν βάλουμε μια global χωρίς ξεκλείδωμα θα έχει ελληνικά ή πρέπει να ξεκλειδώσουμε πρώτα και να βάλουμε μια απο miui hellas??? και κάνας οδηγός αν είναι εύκολο!!!!! ευχαριστώ
Dantε Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Με global θα εχει κανονικα ελληνικα και update. Μια τετοια να βαλει. Εδω οδηγος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Με Global στο 4αρι Note δεν ειχε ελληνικά πάντως και έβαλα την Developer. Δεν ξερω αν στην rom για το 3αρι ισχυει κατι διαφορετικό.
Dantε Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Το 3 στανταρ εχει. Παντως περιεργο μου φαινεται για το 4 μιας και το φερνουν και Ελλαδα και συνηθως το εχουν με global stable. Ισως βεβαια να μην εχουν βαλει σε ολες τις εκδοσεις του 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα