ssd93 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Περίμενε Vega... Ειλικρινά πάντα θέλω να suppoρτάρω AMD, αλλά δεν μου αρέσει όλο αυτό που έγινε και με τους ryzen που μεταθέτουν συνέχεια την ημ. κυκλοφορίας κτλ. κτλ. Εδώ στο cpu κομμάτι τους δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τους r3, φοβάμαι πως άμα περιμένω VEGA θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου. Περιμένεις VEGA μπας και προσγειωθούν οι τιμές στην παλαιά πραγματικότητα. Μετά παίρνεις ότι συμφέρει. Τέλος, γιατί διάλεξες αυτή την οθόνη? Μικρή για την ανάλυσή της, χωρίς freeSync , χαμηλοί ρυθμοί ανανέωσης. adtakhs τη διάλεξα γιατί ήταν από τις πρώτες 4Κ οθόνες σε αυτές τις διαστάσεις. Το γραφείο μου δεν αντέχει 28'' και για να είμαι ειλικρινής ούτε και τα μάτια μου. 1
madfury Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Και με 30 fps μπορει καποιος να παιξει απο την αλλη με μονη καρτα αξιοπρεπεστατα 4Κ μπορει να το κανει η GTX 1080 αν θελεις παντα 60 fps min υπαρχει η 1080ti Aν μιλαμε για 30 fps τοτε και με 1070 η 980ti το κανεις απλα δεν αξιζει και ειναι απλα για την αναλυση αλλα δεν... Το vega δεν υπαρχει αυτη την στιγμη οραν και αν ανακοινωθει η διαθεσιμοτητα ειναι αγνωστη δε μπορει να λες σε καποιιν περιμενε το Σεπτεμβρη και βλεπουμε
thor777 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Και με 30 fps μπορει καποιος να παιξει απο την αλλη με μονη καρτα αξιοπρεπεστατα 4Κ μπορει να το κανει η GTX 1080 αν θελεις παντα 60 fps min υπαρχει η 1080ti Aν μιλαμε για 30 fps τοτε και με 1070 η 980ti το κανεις απλα δεν αξιζει και ειναι απλα για την αναλυση αλλα δεν... Δεν έχει 60 fps minimum η 1080 Τi σε όλα τα παιχνίδια και με τα setting στο max. Επίσης πρέπει η κάρτα να είναι και λιγο future proof και για τα παιχνίδια που θα βγουν τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Η 1080 δεν είναι για 4Κ εκτός και αν κάνεις υποχωρήσεις. Το vega δεν υπαρχει αυτη την στιγμη οραν και αν ανακοινωθει η διαθεσιμοτητα ειναι αγνωστη δε μπορει να λες σε καποιιν περιμενε το Σεπτεμβρη και βλεπουμε Σωστό, έτσι και αλλιώς από θέμα επιδόσεων δεν περιμένουμε και θαύματα από το Vega απλά ίσως πέσουν λίγο οι τιμές.
madfury Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ποιος σου ειπε οτι δε κανει η 1080 για 4Κ https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1080/ Μονη εξαιρεση το crysis 34 fps και μιλαμε για τη reference stock Πριν ποσταρουμε ψαχνουμε λιγο δε γραφουμε οτι μας κατεβασει το κεφαλι μας
thor777 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ποιος σου ειπε οτι δε κανει η 1080 για 4Κ https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1080/ Μονη εξαιρεση το crysis 34 fps και μιλαμε για τη reference stock Πριν ποσταρουμε ψαχνουμε λιγο δε γραφουμε οτι μας κατεβασει το κεφαλι μας Το "δεν κάνει" ισως να ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά είναι υποκειμενική άποψη σε αντίθεση με αυτό που έγραψες ότι η 1080ti έχει minimum 60 fps. Εγώ δεν μπορώ να του εγγυηθώ ότι με την 1080 θα έχει 45+ fps με όλα στο μαξ σε όλα τα σημερινά παιχνίδια πόσο μάλλον σε αυτά που θα βγουν το επόμενο διάστημα. Εγώ με 30 fps δεν μπορώ να παίξω. Με τις κατάλληλες υποχωρήσεις μια χαρά κάνει και η 1080. Ο φίλος δεν όρισε κάποιο budget ουτε αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα παιχνίδια και εγώ έγραψα την άποψή μου του τι θα έκανα στην θέση του , δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση. 1
seithan Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 adtakhs τη διάλεξα γιατί ήταν από τις πρώτες 4Κ οθόνες σε αυτές τις διαστάσεις. Το γραφείο μου δεν αντέχει 28'' και για να είμαι ειλικρινής ούτε και τα μάτια μου. Θα σου έλεγα να το τολμήσεις. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη αλλά ΔΕΝ είναι. Ακόμη και 32'' άρα να χρησιμοποιήσεις θα είσαι μια χαρα στο >1μ ! Τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Πριν ήμουν σε 22'' μόνιτορ.
ssd93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Θα σου έλεγα να το τολμήσεις. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη αλλά ΔΕΝ είναι. Ακόμη και 32'' άρα να χρησιμοποιήσεις θα είσαι μια χαρα στο >1μ ! Τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Πριν ήμουν σε 22'' μόνιτορ. Έχω βάλει για ταινίες το VGA της κάρτας στην TV του δωματίου που είναι 26.5'' σε FHD και μπορώ να πω ότι όταν βάζω ταινία με πονάνε τα μάτια και ζαλίζομαι μέχρι να περάσω το παράθυρο από τη μια οθόνη στην άλλη σε απόσταση περίπου 30 εκ. από τα μόνιτορ.
seithan Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 30 πόντοι πράγματι είναι μάλλον πολύ κοντά. Επίσης VGA δεν έχει την ίδια ποιότητα με HDMI ή DP. Τουλάχιστον στις παλιότερες τηλεοράσης, CRT, η VGA ήταν τόσο θολή, που ο μόνος λόγος για να την χρησιμοποιήσεις ήταν για να πεισ οτι το έκανες. Εάν πάρεις μια καλή μεγάλη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από φωτεινότητα/ακτινοβολία/ανανέωση. Βασικά είναι και πιο ξεκούραστη γιατί όλα είναι πιο μεγάλα. Αρκετά πιο μεγάλα Οτι και να αποφασίσεις, με το καλό.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Για να μην ξεφευγει το θεμα οι επιλογες ειναι 2 με βαση και την οθονη που υπαρχει 1)Για αγορα σημερα πας σε 1080ti. Διπλες/τριπλες και πολλαπλες καρτες ειναι κακιστη λυση και δεν αξιζει να ασχοληθεις. 2)Περιμενεις για vega με οτι αυτο συνεπαγεται.
ssd93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Οκ παιδιά κατανοητό και ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Μάλλον θα πάω κατευθείαν για 1080 ή 1080 Τi, διότι και που βγήκαν οι ryzen τιμές τις intel ελάχιστα άλλαξαν σιγά τις τρομερές αλλαγές που θα προκαλέσουν στην αγορά οι VEGA. Τείνω προς 1080, αν θελήσω τα παραπάνω fps θα την overclocάρω μέχρι θανάτου, θα πειράξω BIOS, τάσεις κτλ.
BabisTs Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τείνω προς 1080, αν θελήσω τα παραπάνω fps θα την overclocάρω μέχρι θανάτου, θα πειράξω BIOS, τάσεις κτλ. Άκυρο με το νήμα ..... αλλά bios mod και pascal δεν πάνε παρέα, τουλάχιστον προς το παρών.
ssd93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Άκυρο με το νήμα ..... αλλά bios mod και pascal δεν πάνε παρέα, τουλάχιστον προς το παρών. Έστω μέσω software... Είναι καλά μέχρι στιγμής, πιστεύω σύντομα θα βγούνε και πειραγμένα BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα