pontios16 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Καλησπέρα φίλη μου!Το pulover και άλλα τέτοια προγράμματα είναι πολύ ωραία αλλά δεν δουλεύουν σε background mode :/Βρήκα σήμερα το AutoHotKey το οποίο είναι script και βρήκα έναν κώδικα που λέει ότι δουλεύει στο παρασκήνιο!Έστω ότι το πρόγραμμα λέγετε "dokimi" και το ID του από (από cmd το βρήκα εγώ, με την εντολή tasklist) είναι π.χ. "54321"Πως θα το κάνω να δουλέψει?Δεκτή και άλλη γνώμη με κανένα άλλο πρόγραμμα! F6:: WinGet, programid,List, program name <------ programid = "program name"+id at the end Loop { ControlSend,,{z}, ahk_id %programid1% <------ programid = "program name"+id1 at the end Sleep 2000 ControlSend,,{1}, ahk_id %programid1% Sleep 2000 ControlSend,,{2}, ahk_id %programid1% Sleep 4000 ControlSend,,{3}, ahk_id %programid1% Sleep 4000 ControlSend,,{4}, ahk_id %programid1% Sleep 4000 ControlSend,,{5}, ahk_id %programid1% Sleep 1500 } F2::pause
SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παλιά είχα φτιάξει μόνος μου ένα Win32 Dll που το έκανα Inject στο Window και έκανε SImulate Keypress. Για το Lineage 2 ήταν για τον Official. Είχα φτιάξει μια μπάρα που είχε τα σπελλς και είχε /targetnext . Από 84 έφτασα 87 λεβελ σε 4-5 μέρες. Το έβαζα από 3-4 ωρες κάθε μέρα γιατί μου σπάγε τα @. τη μια PK την άλλη κόλλαγε σε δέντρα. Δυστυχώς όμως σε Private servers δεν έπιανε γιατί είχαν detect system και είχαν μπλοκάρει τα Windows API Calls σχετικά με keyboard simulation (όπως keybd_event ή SendInput). Δεν μας λες τι πρόβλημα σου βγάζει το AHK... αν είναι script error Καλώς, αν απλά το τρέχεις και είναι τζούφιο μπορεί να έχει protection το παιχνίδι.
pontios16 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Έστω και σε DLL και να το κάνω inject! Πως θα το καταφέρω όμως? θυμάσαι πως το έκανες?
SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για πιο παιχνίδι μιλάς καταρχάς. Ψάξε λίγο μήπως έχουν κάποιο Protection. Έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι τον κώδικα. Επίσης πρέπει να έχεις γνώσεις προγραμματισμού και όχι Copy-paste. Δες μερικά βίντεο για hooking/dll injection. Μετά ψάξε για "how to simulate keyboard press in background" Τέλος κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε εργαλείο Injector και το κάνεις Inject. Φυσικά δεν θα έχεις UI. βάλε μια global μεταβλητή 'stopExecution' η οποία θα αλλάζει όταν πατάς κάποιο πλήκτρο. για το 1) αλλαξε το MessageBox με τον κωδικα για automatic pressing kb keys https://www.youtube.com/watch?v=XnksgNhoq4s
pontios16 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παλιά και εγώ δούλευα ένα dll αλλά ήταν έτοιμο από άλλον και απλά το έκανα inject... Το protection το έχω κάνει bypass πλήρως! Και ναι είναι Τζουφιο
civil_war Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 To Autoit έχει φτιαχτεί γι' αυτό το λόγο. Για ρίξε του μια ματιά.
pontios16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 To Autoit έχει φτιαχτεί γι' αυτό το λόγο. Για ρίξε του μια ματιά. Προσπάθησα βα το δουλέχω αλλά δε ξέρω και δεν βρήκα πως μπορείς να το κάνεις εκεί! Αν έχεις καμιά ιδέα, πες μου!
civil_war Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν είναι κάτι το πολύπλοκο στην περίπτωση σου αφού το εγκαταστήσεις είναι κάπως έτσι. WinActivate("dokimi.exe") HotKeySet("{ESC}", "myexit") Func myexit () exit EndFunc While 1 Send("{Z}") Sleep(1000) Send("{1}") Sleep(2000) Send("{2}") Sleep(2000) Send("{3}") Sleep(4000) Send("{4}") Sleep(4500) Send("{5}") Sleep(1500) WEnd Αλλά πρέπει να δεις πως το εγκαθιστάς πως βρίσκεις το όνομα της εφαρμογής που θες να κάνεις attach (πχ 'dokimi.exe') και γενικά να δεις κανένα video tutorial γιατί έχει πάρα πολλές δυνατότητες που αξίζει να μάθεις. 1
pontios16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν είναι κάτι το πολύπλοκο στην περίπτωση σου αφού το εγκαταστήσεις είναι κάπως έτσι. WinActivate("dokimi.exe") HotKeySet("{ESC}", "myexit") Func myexit () exit EndFunc While 1 Send("{Z}") Sleep(1000) Send("{1}") Sleep(2000) Send("{2}") Sleep(2000) Send("{3}") Sleep(4000) Send("{4}") Sleep(4500) Send("{5}") Sleep(1500) WEnd Αλλά πρέπει να δεις πως το εγκαθιστάς πως βρίσκεις το όνομα της εφαρμογής που θες να κάνεις attach (πχ 'dokimi.exe') και γενικά να δεις κανένα video tutorial γιατί έχει πάρα πολλές δυνατότητες που αξίζει να μάθεις. Θα το κοιτάξω σήμερα, ευχαριστώ! το έχω το Auto it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα