Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να προχωρήσω σε μια ας το πω καταγγελία καθώς στις 4/5 έστειλα στην εν λόγω εταιρία ένα elephone p8000 για επισκευή εντός εγγύησης επειδή δεν φορτιζε. Το παραλαμβάνω στις 10/5 με αιτιολογία ότι έχει πάρει υγρασία έχει περιμετρικά χτυπήματα και ότι έχει βραχυκύκλωμα και θέλει αλλαγή πλακέτας. Από το κινητό έλειπε μια βίδα από το κάτω μέρος της μπαταρίας και η κάμερα διαπίστωσα ότι ήταν σπασμένη στα 2 όταν το ανοιξα. Το κινητό το έχω ανοίξει και λειτουργεί κανονικά αφαιροντας το chipaki της φόρτισης και φυσικά δεν γίνεται να λειτουργήσει η κάμερα. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες φυσικά από τη ζημιά που προκλήθηκε από τον τεχνικό της εταιρίας και μιλώντας με τον ίδιο μου είπε πως δεν άνοιξε το κινητό οπότε δεν προκάλεσε αυτός τη ζημιά. Τώρα πως γίνεται να μη το άνοιξε και να διαπίστωσε πως έχει πάρει υγρασία και να λείπει και μια βίδα..

Δημοσ.

ontopic : Προχώρα επίσης σε καταγγελία στη ΓΓΚ

... και μιλώντας με τον ίδιο μου είπε πως δεν άνοιξε το κινητό οπότε δεν προκάλεσε αυτός τη ζημιά. Τώρα πως γίνεται να μη το άνοιξε και να διαπίστωσε πως έχει πάρει υγρασία και να λείπει και μια βίδα..

Η γνωστή arvato ειναι ακομα πιο μπροστα. Πριν ακόμα φτάσει το δέμα σε αυτούς εχουν διαγνώσει οτι πήρε υγρασία και το βγάζουν εκτός εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...